標題: 點解d 直男同我出完街就唔delete 我 [打印本頁]

作者: kittykittyhk3    時間: 2021-1-28 16:57     標題: 點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題9 a1 o7 v$ c4 e# n3 d
已經試過好多次6 W) W2 h0 a. Z) g/ g4 u% h6 x
以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
" z/ A( K- q/ y咁應該係我問題。" H0 K! _, D6 {. L; q0 e
始終cd 得唔夠好,唔似女仔
+ a( Z5 C/ s( _( q  V& w8 H唉,搞到冇哂信心
作者: fireyau    時間: 2021-1-28 17:05

唔關你事的,直男多數都是這樣
作者: gila    時間: 2021-1-28 17:10

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.
; {5 o" w& w0 g3 N) {/ g, ?而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.5 X* V& u& w/ y/ m# |
$ X) e: b% {" i7 m1 h8 w2 j3 ?
施主, 你醒覺罷啦.
作者: Kison199    時間: 2021-1-28 17:42

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我
作者: Dolly    時間: 2021-1-28 17:57

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-28 18:06

咁要真係反省下
& U4 v* E2 o, D; y) W7 H係自己問題定係佢地問題  Y1 d5 [0 Q6 ^6 a6 _0 ~8 F9 j
不過通常係自己問題多D7 ~$ y& v; F! V* N* m% w+ A
. n* l. U7 F+ \
不過有D直男反映9 q: O/ p5 E2 g0 ^
如過太耐無通訊
( \& f1 \, V+ V$ s' oAccount 會自動 block
' g7 f+ ~- |( `+ ~都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事
, k9 S, }" _; u# x. _: ^3 c! f% K" n9 f; ?, G: |
作者: StephanieCat    時間: 2021-1-28 18:42

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐
作者: joey221    時間: 2021-1-28 20:20

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   ! g+ m$ @* _0 d: b1 D
如題
: r, ~. z) {* j, r- \( J已經試過好多次
5 N" a6 Z( d) n& P6 J6 H" x& F以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
' ]3 b; u& [/ T+ e6 k$ ^1 U4 b" c咁應該係我問題。) e' i0 l3 [7 B2 \5 [
始終cd 得唔夠好,唔似女仔9 Y4 F. R! L4 W5 r7 c
唉,搞到冇哂信心
' z3 Z6 @' `9 |. f& e! k
8 P8 c: q& I( q4 ~; t好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-28 21:28

直男多數都是這樣
作者: iiluvcd    時間: 2021-1-28 21:35

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!
作者: joey221    時間: 2021-1-28 22:49

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   4 e+ `2 g8 E0 x! Z( M  t- W1 c
直男多數都是這樣
* X; U+ U0 j. e4 e  n6 k: g  p

" }4 }3 t$ O) {4 m" I同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女
作者: Kison199    時間: 2021-1-29 01:06

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的
作者: CD萌妹    時間: 2021-1-29 05:04

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了
作者: cindyhk    時間: 2021-1-29 11:32

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
作者: zz67098    時間: 2021-1-29 15:31

反思維用直男角度諗野) T' ~* O6 J% e3 s
可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
作者: joey221    時間: 2021-1-29 17:56

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   
" T: |, _8 K9 e$ m# c男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
/ r* ]% n3 N9 j; \5 A0 m$ ~+ r: c& D) ?4 Q% B
也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食
4 m2 |& J, e. [0 b+ w. W但是我也要合眼
作者: joey221    時間: 2021-1-29 18:00

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
. H6 |' d' {: Y  L6 n4 Y+ t- g反思維用直男角度諗野
9 U; w6 f5 w; i) O8 @可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
: O) _# _6 n! i3 ^# X' N9 p

+ H+ p* K7 q( n3 v0 X& g同意美女你想法,我也怕有些男人
0 H/ |" a- |: w; v! `& {9 U常常微信來5 M* O7 p1 M8 @4 t2 |1 L" w  `7 j
我怕身邊人知道
作者: cdalike    時間: 2021-2-1 01:36

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
) h0 x6 w) a: q+ Q5 G6 K+ t$ z反思維用直男角度諗野
: {% O2 H" r! h/ t, g可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
$ o) _# l4 u5 s6 R6 F
如果是這個原因,可以在壇內通訊
作者: tkchan002    時間: 2021-2-2 18:44

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
作者: tkchan002    時間: 2021-2-2 18:55

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
作者: joey221    時間: 2021-2-5 19:40

引用:
原帖由 tkchan002 於 2021-2-2 18:44 發表   
- R& X0 v/ D! s* v- L睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
$ T, {0 a, o/ W+ Z! V5 w& Q: `4 ]9 P9 z4 i+ T" @" m! c. f/ ~
可能男人想即食, 姊妹不肯

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0