標題: 我的戀物經歷 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2021-1-27 12:19     標題: 我的戀物經歷

我叫Candy. 同你分享一下我的戀物經歷.....; N% q( U  Z2 l( O
0 ^  s  w8 w) c2 G' ]6 |
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上戀物和易服著女裝的.
# Y# i" ^. Z1 z; Q* `" q8 O
$ [! L" B0 y; E5 x7 o2 z; ?7 F我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個女讀緊中3中4, 佢個女唔算靚但身材好正, 對波仔細細但好圓好實, 我睇住佢長大的.
/ o5 k- w% Q1 v2 A$ E) R: n  Q/ S, C/ u8 e
有次佢地成家話要有D緊要野返鄉下, 但出發個日一早房署話佢地樓上懪左喉, 要落佢地屋企鑿天花換喉, 否則漏水入佢屋企, 但佢地已經買晒車飛仲約埋D叔伯兄弟一班人返去,要退飛又好煩, 佢老婆同我亞媽有打麻雀, 都熟下, 於是佢放低門匙俾我地代佢開門俾房署黎做維修...6 }& O! V$ O* Z4 @9 M) R7 X

0 Z5 j* z' d1 s( [我老母下午就去約人打麻雀, 佢鎖匙放低我地到, 於是由我開門招呼D工人整天花, 整好左工人走晒我仲幫佢掃好D灰塵, 但係在騎樓我見到佢地掛住三隻胸胸同一套白色連身校裙, 咁就撻著左我了.1 Q: h9 V1 D4 V
2 w' N, _. D1 t- N, O& N
個三隻圍我仲記得兩隻係黑色有喱士的, 好大隻, 係果亞媽的, 因為以前佢在電梯俾我昅過所以認得, 另一隻係白色半截背心型, 肯定係亞女既圍, 最吸引我係條校服裙.5 d" f& z% k( |# u" `8 s

* k, f7 Y; e7 y, Z+ q( A7 ^/ o) n我忍唔住終於除光晒自己穿左條裙上身,冇拉上拉鍊因為有D窄, 之後玩住佢地母女既胸圍打左不下四次飛機....9 _. F! R5 f4 K/ q: A$ w9 f9 T
7 a0 {7 n7 \0 D4 h
從果次開始, 我每次同D女做愛或自己J都盡量要欏住D胸胸, 或者裙裙在手才夠興奮.7 o7 o# s+ R$ w+ C
5 H  ]& c( z! N# N2 F+ K
我依家已收藏了近百個胸胸,幾十條女用過底底, 十幾套校服來玩.......
$ s2 F3 g. M1 O. Z: A# _2 U+ v$ b7 i1 j* t' a) [7 ?
不知道你的經歷又如何 ?  好想同D同好分享下.& I1 N9 o3 a' p

" h6 j2 ?" c' x! X- _8 q我有租左間屋近荃灣, 間中都有D愛好玩CD既姐妺來坐.. 我微信 : chat_me_hK
作者: Dolly    時間: 2021-1-27 12:29

Candy😊多謝你的分享
作者: SAYA030    時間: 2021-1-27 14:23

作者: ericso    時間: 2021-1-27 16:00

謝謝分享
作者: 雅婷    時間: 2021-1-27 18:50     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

我是超愛女裝,尤其是裙子,下半身都是裙子,我有快200件裙子,有戀裙子癖
作者: joey221    時間: 2021-1-27 19:23

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2021-1-27 12:19 發表   $ Q# Q. h  l! J0 j/ H  L: H3 D
我叫Candy. 同你分享一下我的戀物經歷.....
( H( G; }& U; s; @! W  \  ]# g) T$ l( v. v4 j% w. {$ V- e4 m& H
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上戀物和易服著女裝的.
5 w. q3 ?4 {1 [0 x5 ?/ B" @- Y4 m8 \/ Y
: T7 a8 R* }0 K3 m1 U+ H  m% Z: m我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個 ...
; a# T3 i. s, s/ S

5 j5 w- p+ A2 a/ ~3 [( m  f妹妹好多衣裙
作者: 絲癮大發    時間: 2021-1-27 22:07

我喜歡紗裙,或有絲質感覺的裙
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-27 22:43

謝謝分享& r5 J+ I( s3 |

作者: brabrabra    時間: 2021-1-27 23:08

主攻光面bra, 胸圍底褲絲襪樣樣齊
( u, `& v0 {7 s0 A& m4 \
' Z1 f4 n" [9 L5 e  }用有味底底笠頭再笠絲,下面用光面bra 安撫下
作者: 哈比貓    時間: 2021-1-28 01:11

之前好似睇過
作者: 346    時間: 2021-1-28 06:54

其實你每隔一輪就出同一篇文,我都唔記得睇咗幾多次啦
作者: joey221    時間: 2021-1-28 07:08

引用:
原帖由 絲癮大發 於 2021-1-27 22:07 發表   7 y* a) _3 b+ M& e; I
我喜歡紗裙,或有絲質感覺的裙
. [3 J# q5 ^7 l. q
3 }. j8 i2 q: [& h$ ]9 D我也是,至愛柔軟衣料
作者: kingphone    時間: 2021-1-28 14:29

我也是看到白色校服裙,心理會有很大的變化,總是想著上身
6 y  f1 U/ ~: X/ D不過你著上身後,有沒有洗好再掛返上去?
作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-2 12:18

我系覺得著女仔校服會有種比人征服嘅感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0