標題: 有無同好喜歡絲襪塞口 [打印本頁]

作者: lztt    時間: 2021-1-11 00:19     標題: 有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
1 K) O' |2 L* v( Z$ n$ `7 |* O唔知而家再開post仲有無同好呢
作者: ericso    時間: 2021-1-11 00:53

絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有
作者: dorathy1314    時間: 2021-1-11 01:26

我鐘意用封箱膠紙
作者: joey221    時間: 2021-1-11 06:46

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   
% X. N" p& C7 E/ j. d以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
- c4 }2 K. z  ~2 V/ Q0 C: q唔知而家再開post仲有無同好呢
$ V! X) E8 M* E/ K$ U
6 \5 U, {6 q6 u, Q3 R- \我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情
作者: lskph    時間: 2021-1-11 08:27

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....
作者: lztt    時間: 2021-1-11 16:19

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪, N6 l- ]$ T. I- |
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
作者: wahkaka    時間: 2021-1-11 17:46

塞口,笠頭,捆綁都試過。
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-11 18:05

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   7 p5 E. R; z& w' X+ V/ l
今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪4 C7 C. A: ^3 P# M1 ~& ]+ s! U* f
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
+ Y5 V4 {6 s3 s. Z& z& p
6 w2 G9 Q  U1 D, B) t! ]7 n個頭套住8層有無呼吸困難?
作者: lztt    時間: 2021-1-11 18:24

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   # f: L9 ?% J8 X+ f

+ `- V; W5 `+ r3 l" {- C5 D# \2 b  O% M% H% A' _# [
個頭套住8層有無呼吸困難?
* [+ w* F- D' ]& c4 C( H  H" s$ l
+ ]3 z! h2 y" C3 B" h
無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣
; }/ H7 M3 C5 i* Z/ K4 Q不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊
' W8 _# z) g5 F- ~( Z+ V6 `! t" H$ A2 e1 G
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-11 21:18

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過
* J' T7 {" j0 i; ^
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-20 21:27

捆綁絲襪正
作者: HKReindeer    時間: 2021-1-26 18:57

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
% _9 v6 w& ~( T& k4 ]
$ a6 g3 I7 y0 b$ J" \8 K5 f就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,; Y; P- D1 B* X  ^+ z* t
" [/ r$ U1 p0 @+ d( O' b
不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
7 z- b1 E0 \( O. c8 `( q% U0 k+ F6 Z" A* `! Z7 w" Q
因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,* L( a/ b* w: [% e
3 J: O/ \/ s: J  ]. B
但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,, ~/ a; S% s9 j, u' ^, y
( y: ~1 k+ A5 a
可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,
9 s- F) C" |/ a6 R+ j
( }. p8 _5 [( f: p' _所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D
作者: dbam1986    時間: 2021-2-5 16:57

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好
作者: 絲癮大發    時間: 2021-2-16 22:32

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過
作者: Blackc777    時間: 2021-2-17 00:57

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   
0 A; w$ ~! j/ _3 X  M但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
- m. ^2 q: l7 J. R7 G& F$ o. g* V, S: A) ^% |9 L. G  x
就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,( R) F5 ^. _* n

9 Y/ J. K; O! M; P1 i7 @不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,. i$ t1 [/ Y, |1 G5 q
2 m8 N# a! Y- i6 D* @
因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
: z; b4 G6 t' ?欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0