標題: 有冇人同過外國TS玩? [打印本頁]

作者: Stellawong    時間: 2020-12-10 18:23     標題: 有冇人同過外國TS玩?

如題$ r# X; w0 C1 s

作者: annky    時間: 2020-12-10 19:09

有,你想知D乜嘢?
作者: Stellawong    時間: 2020-12-10 20:14

引用:
原帖由 annky 於 2020-12-10 19:09 發表   & z% I& U9 L5 Z  r: G4 [1 S
有,你想知D乜嘢?
8 u& o% F, D: i+ z% }
佢地係味會係咁催你射
4 k* c6 r* k# c" D# \想你拿拿聲搞掂咁
作者: aliansex    時間: 2020-12-10 22:05

有約過菲律賓、馬來TS玩,都幾靚“女”
作者: 心若詩意    時間: 2020-12-11 16:36     標題: 回復 4# aliansex 的帖子

我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
作者: HKReindeer    時間: 2020-12-11 21:37

通常我也覺得不論是外國TS還是外國真女人,她們也很開放的9 H& w7 {" \! K1 ^% D% J5 Q
$ w2 z3 V) u) A4 E3 J2 }
當然啦!如果要玩到死人跳樓賠生命就令當別論,否則的話說白一些就是「你夠敢玩,她們就夠敢試」
3 M' Q; e1 w& e8 c: A+ R; `9 M' ?8 l4 `
作者: Stellawong    時間: 2020-12-12 18:12

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   
1 t' `$ P& d8 R% n: P5 Y' n; ^. p6 p我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
; n. L6 e: F; n% D# `& z, j

& L* p8 ?7 d, [! s真的 網上S9 約過2個 2個都又粗又大8 ^9 N0 _/ C( e' Y1 w
顯得我的都很小😢😢
作者: annky    時間: 2020-12-14 02:18     標題: 回復 7# Stellawong 的帖子

什麼是S9?
作者: Stellawong    時間: 2020-12-14 03:09     標題: 回復 8# annky 的帖子

交友app
作者: joey221    時間: 2020-12-14 06:49

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   
  N! r  D- p4 K5 V  e/ J我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
* }$ k9 v7 p" k; ~7 v; o' v
' U* X4 H9 ]7 T謝謝你資料
作者: cottonsan072    時間: 2020-12-14 10:31

以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.4 M6 ?# u; M, X: Q& v/ z/ @& i
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
' l2 t* E) M, Q/ F$ Y% X( I
) M* Z7 l- Y7 k' h1 @[ 本帖最後由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:34 編輯 ]
作者: Stellawong    時間: 2020-12-14 10:42

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表     O$ L% [+ \% }( F& U
以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個., g) X! v( o+ t8 T, q  A0 ~9 [; |$ W
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
$ E& }+ s4 K! b7 N( b' A! ~# m我都係直男 第一次比TS插 唔識分勁唔勁 不過第一個相對軟啲
作者: rxseven77    時間: 2020-12-16 23:08     標題: 回復 1# Stellawong 的帖子

有 泰國的TS 一試難 再試沉迷 半年搵佢幾次
+ O6 w7 l" v' G2 C7 `' O0 \: a) o/ o, m5 d: F4 }
過程大家好享受  先走前門 都佢差不多就主動引領去後門至完
作者: rxseven77    時間: 2020-12-16 23:10

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   # t* B# S* F) F- o; v! F. }3 _
以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.' j+ ], ?* H0 d! S
0 v! Z& V- D+ r8 I& {7 s

6 Z# |% d5 t) w# g6 J, E8 P. _
8 z; D+ p7 |0 Z& a+ {! S& N' x大家交流下
作者: icandysweetie    時間: 2021-1-6 11:19     標題: TS

我多年前同同居女友去泰國試過一位TS....叫她先我講粗口正衰仔k友....之後俾我拮....服務十分好...
& f  i! i. E) ~; T4 y: ?+ t2 A: b3 ?  f7 j" X- P9 Y
睇到大家既經驗都好正。希望能交流下有趣的經歷...
9 Y* g! X. K3 ?  R4 S5 G5 j
5 A. N7 V( T; _$ c我是Candy' ~! G& r: F! q: s
9 V! P. ]) w7 E) V2 [: y0 k% f
Wechat : chat_me_hK

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0