標題: 著校服回自己學校懺悔和改邪歸正 [打印本頁]

作者: hehehe1402    時間: 2020-11-14 12:41     標題: 著校服回自己學校懺悔和改邪歸正

係呢個站咁多年,應該好多同道都知道我係御三家死忠。once a 御三家, forever a 御三家. 盛名女校, 何用獻媚...!
# c* Y" \$ i9 O3 @) s" s% t, c2 [
- ^1 G0 u- y: J& J2 f$ g有些有緣的,甚至見過面,將自己最...paul co.n的外表給同道檢視. 9 r- \- _  g: Z5 {; W7 L" {

- l- _  `% ]3 X% t0 |但因為疫情, 實情都無點出街. 又或者真係年紀大喇, 屈指一算竟然可以做學生妹達14年. 無論幾努力都好難遮掩歲月的疤痕.
3 |# Z! P5 z0 p4 F+ p! l; D
" s* `  l# Q3 R' |& Y# H有樣野真係好提醒, 無化妝同有化妝真係好大分別, 呢個係一個CD前輩係見到我真身時不吝教識我, 好多謝佢教我點樣化得似學生妹, 亦都係度希望各位偽街時唔好吝嗇打扮的重要性, 要係街度看上來沒有違和感, 才是真正的成功, 而這是好難, 類似的難度包括:- s( w9 N/ B; t' j% T  ^, n6 l

4 G/ p; g% B7 r( v% S- ?6 F-假髮唔可以太假. 搞到個頭太大都唔得 - 我同regina爭論過, 佢覺得只有長髮先可以女性化, 但有些人, 好似我, 一戴長髮係好唔得, 所以作為妥協選擇左及頸短髮.. b5 r3 r. l* g  f$ w$ a! z! h+ I
: L7 S+ T  B/ G4 c7 ~& T
-眼. 一個解決辦法係戴女性化的眼鏡, 一係就唔好戴, 要看你本身個樣點.' g, _. ?9 k1 s, a% ~
9 z: [1 O( X" i$ w$ a
-搽好輕的唇彩同少少粉係ok的; p6 A, _7 c5 S5 B- P, w% [
$ m' V0 ^( g8 q7 U$ [
-減肥 - 對不起, 我都唔太keep得好, 但過唔到呢關係唔得ga...
9 ~" w4 m4 J4 p* w: s* S* f/ @5 E7 M
-還有點解我一路覺得學生最好呢...係因為成年女性開始衣服上show身材, 除非打荷爾蒙進一步變性, 否則係玩唔到. 高中女生無身材, 能夠賣的就是可愛同腿. ( f0 O$ [" \1 ~! w# }$ T# I& e1 H
有些校服, 好似mcs, ghs高, 旗袍, 完全係身材比拚, 我一路覺得沒有資格著..
# V  r# D7 e" P1 N. T$ M請好好思考自己身體和現實的差距.6 D2 e/ F  {$ s2 @% G, E1 I8 R
% t! |6 [- j( |5 n
==============
& c9 @$ F9 ^: R4 }" f3 H8 B. \) X$ a8 a+ B7 Y1 J1 ]
因為好耐無CD, 又係度分享下一個人生挑戰.
  B; j8 q5 a' S5 P6 d
* I( j3 T1 p- N+ \  z5 P& {我偽過好多街, 搭過小巴, 巴士, 地鐵 (的士你要開聲, 請勿買難受), 甚至去過彩虹橋...2 H. [& T( u" ^1 T7 e

4 \3 B/ v5 F/ G/ S7 d但我亦都去過自己學校, 走到禮堂跪下, 穿著校服懺悔...' Y: ~. e4 p6 Y- X* \; [
, ~0 e9 t& Z5 f" {
i mean, 御三家校服.
' \" _0 k+ D" k" R! A5 v
$ R( o5 j2 y' W7 |「對唔住呀...如果你要我揀答, 我中學套校服係點, 想你原諒我, 我會答, paul co.n」- }% v# V2 I2 f5 K  i% q

6 V, L* S6 [2 Y' E! O% t「以往我係度有著過去, 但始終有歸屬, 我會選擇成為, 女校學生妹」. [% h* _* {7 c" d4 _

( u1 b# t0 L9 @時為星期六, 有校工, 沒有學生, 沒有老師.
$ p- L; F' `8 X4 B! N
+ R( ]2 U; t% y5 g4 y$ _但有一個經告解的學生妹, 從自己的過去走出校門, 身後無路, 昂然地認信自己的歸屬.
1 a6 u: s* M1 Z# p+ c) }5 k; C" z: F0 ?* Z" ?$ N
====5 s8 i1 {% m& y$ l% }. g0 p

+ j/ r0 z( ?! R7 q- o* D最近一次偽, 擺左野係廁所鎖左道門, 全身都係學生妹look, 心想, 出事了.' j0 Z- I" D) ]. n0 F

% C3 f. z2 ?. L碰巧有南亞仔倒垃圾, 很不情願下走去和他說# @5 \* Z6 s. |& K% i" H
: A. T6 l+ |: G  v3 @7 U
(嘗試女聲)"Excuse me do you have the key of toliet here?..."
: `# f, h1 f% q" F. O# o1 J0 p( A7 U2 i) h8 D3 M0 p2 X
南亞仔打量了我一會, 深夜不可能在商業大廈有學生妹吧..."which toliet?"
. r) p' d6 Q% }! u" s" H( R- D" Z2 B4 k) E3 R0 t: k/ C4 @( @
我很不情願地指了指男廁...6 b  ]- ]" z0 L% y; e: d

( v- s9 V. N, ?' }% y他接著對著我報以一個極奇怪的淫笑
+ C* q- M+ I4 b" f. A% J- B
% z7 x" x7 l5 }% r0 Z. [1 g) Z"are you male or female?"
2 n% m/ h  @& C
4 m9 L, V3 F6 \我做了一個害羞的神情.
* s$ B; b6 j* W  C2 B+ A. K6 D" z. Y& W0 J# [: b9 l' Z
"i don't have, maybe you can stay and wait for others"
- p; ^, p# E6 }- b0 u* \; V
% H6 B+ t$ j- H& f. |- ?5 s* O; I"am i so awkard to you? sorry about that..."- {# a7 T+ e1 \

$ p6 U, n2 F$ U1 V佢望住我對白襪黑白鞋繼續打量.
6 G  Z! E2 K, N1 P* Y: S  Q
, y4 j+ [0 K2 x  W: @% \我接著說"glad to see that you have reaction to me."
; F9 k* F1 H7 J8 ?, _& T
- G: x4 m" M0 o. n如果他要我幫他出X, 大概我可能會願意的.8 p) ~, }9 h8 e

' O& N7 T6 d+ k3 m) {! Y2 }; I[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2020-11-14 12:44 編輯 ]
作者: LaPassor    時間: 2020-11-14 13:27

好羨慕你cd到咁多年而且仲有本錢做學生妹! u) G4 l( m8 D! v; ]6 O2 f! ]9 s2 S# ^: ?
你真係好好睇睇到你上次post真係感覺好似女學生
作者: hehehe1402    時間: 2020-11-14 13:50

引用:
原帖由 LaPassor 於 2020-11-14 13:27 發表   9 H$ t9 Q1 \+ V" O& ^5 u' j" q8 m
好羨慕你cd到咁多年而且仲有本錢做學生妹$ h# G/ [, W0 P8 W5 C& m
你真係好好睇睇到你上次post真係感覺好似女學生
; K7 M, ~+ s) E1 l" l8 E: t
千萬不要這樣說呀!
# M( v) q/ g' p
4 I0 L' D. W1 r: X/ x# L3 |$ I我有我的缺點, 只是沒有拍出來而已.; Q; \# [+ v, I. j% _0 Q
+ C$ b5 j1 n8 r! L, l
多謝你欣賞, 作為CD, 無野高興得過被認同係paul con學生
作者: joey221    時間: 2020-11-14 14:56     標題: 回復 1# hehehe1402 的帖子

我穿校服已經不好看
作者: Rachel    時間: 2020-11-14 15:40

多謝你篇文,諗起自己有套校服都十三年啦 XD"  ~: e1 A& @9 j7 [
近期懶左,反而著返多校服,貪唔使諗配搭。" l2 P% X: b& t0 T! [! e4 H  C
放學時成車學生妹,都覺得自己好老 orz
; l) a3 m' j* s+ }, G2 t$ I我都同意香港就費事搭的士啦4 X3 A* y8 _( a9 w0 Z; D0 T. R
4 o) \6 K: e) ^) _
不過同你或某會員唔同,我著校服都唔似學生,所以好耐無係香港著 (機場抵港除外)
) _$ D, V( R" N) t, B1 q+ C近年多煩事,個樣殘左好多,唔似十年前素顏仲接受到,宜家我唔上妝唔得。
% U  }7 \. g8 {! E. P6 w2 ~/ i( D$ s2 }. H2 M/ [
髮型就...近年多左好多女生短髮 (同我男裝差唔多),不過CD就好難咁啦。0 M4 ~4 k: ?  @' X0 O4 L! z% v
化妝我都同平時LO差唔多,所以錯。6 M3 O  @# I  c; F, \
/ W7 G( g: O5 s6 X6 S& t3 u9 ^+ }
可能我老餅,始終都無諗過"返"自己學校,反而上年著校服去過幾沉重既地方。
作者: kidnappedyvonne    時間: 2020-11-14 17:47

好欣賞你有勇氣出街,我做咗學生妹咁多年,都只能夠喺屋企玩,而且仲未決定自己讀邊間,不過只要樂在其中,又冇俾人發覺,其實點做都冇問題
作者: 346    時間: 2020-11-14 20:51

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2020-11-14 13:50 發表   / m( n. v" m% [  [/ `1 Z

; `* N9 Y8 [; v 千萬不要這樣說呀!
! J8 G) y6 Q' V% L
3 Z' B1 q5 r! V" A) n我有我的缺點, 只是沒有拍出來而已.1 a4 s5 u. L3 x* ]8 J8 f

$ t, D0 {) U- T! s, Y多謝你欣賞, 作為CD, 無野高興得過被認同係paul con學生
- b- t# `( F5 {( [/ o5 t4 E
我早排都試過Paul con.返學校。見到成個銅鑼灣站都係一樣既學生,行埋同一路線。感覺真係一流
作者: hehehe1402    時間: 2020-11-14 21:15

引用:
原帖由 joey221 於 2020-11-14 14:56 發表   1 ]9 s& x6 ^% `/ L( b
我穿校服已經不好看
: y" Y+ g: U& @, Y5 A5 n
4 T9 u3 k% q! F9 v( Y$ q- E
點解呀,我見你出post都出得好密,一定經常cd
7 ]1 q0 k5 h+ {# w% V; W
* n& n# Q( \/ N+ S5 T( H. t
引用:
原帖由 Rachel 於 2020-11-14 15:40 發表   9 }! L9 N, t- n6 O7 _
多謝你篇文,諗起自己有套校服都十三年啦 XD"
2 W# a- Q6 r4 r近期懶左,反而著返多校服,貪唔使諗配搭。
1 [* c% N. W8 |/ S( j放學時成車學生妹,都覺得自己好老 orz
9 C: M. x) f, A$ M" t4 C/ A我都同意香港就費事搭的士啦2 y) ?; L% g- F# q  v
6 S+ F5 ?1 ^$ ~, i4 }% ^( ]
不過同你或某會員唔同,我著校服都唔似學生,所以 ...
& S) P4 i' s( ^+ E$ }
$ n1 s" u4 U) m3 E" e5 K; _  Q1 Q
rachel, 雖然無咩msg你, 但我一路都好欣賞你, 你真係完全偽街, 唔會理其他人目光. 當然, 係外國真係自由好多, 少好多守舊觀念7 Y! x/ p1 g3 {7 h/ f. \

- U3 d6 E3 G- j係呀...見到學生妹, 就會發覺自己老
3 X; f: n( s4 f0 K! o: R! X1 V3 r0 f2 D
引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2020-11-14 17:47 發表   - w4 e! _( ^; ~6 H, n5 c
好欣賞你有勇氣出街,我做咗學生妹咁多年,都只能夠喺屋企玩,而且仲未決定自己讀邊間,不過只要樂在其中,又冇俾人發覺,其實點做都冇問題
# c- h) g  O* O( u

7 n. t2 O- g1 o! J* l: C* s. r自己enjoy就得啦, 也不一定要出街, 出街總伴隨風險
8 F; X! i( V6 A$ B! O& F3 E5 S1 A9 w* }6 n
引用:
原帖由 346 於 2020-11-14 20:51 發表   
) J; ~- }' Z" }( A# c: R
$ X9 f" Y0 v3 ^* |$ r. o我早排都試過Paul con.返學校。見到成個銅鑼灣站都係一樣既學生,行埋同一路線。感覺真係一流
, t1 d0 [. ~- l% |0 y% z' p& \' V4 Z  o( _; Y" e" S& |! g+ d, w
嘩, 你可以著住校服同其他學生路過!?( t7 w( g* U7 O- `# O! v

" g, a  B) P, H+ d- m' p) ^6 J2 S呢樣野我到而家都唔敢, 做唔到. ! B+ [3 C! I3 @5 K  e  O

/ g; l2 e9 J; Q% ~* A9 k8 f6 x3 ^我可以深夜路過母校, 但日間好不夠膽面對人
作者: heidiqueen    時間: 2020-11-14 22:40

好欣賞你有勇氣出街
- W3 V5 v. L" Y& r; }" k1 k
作者: 346    時間: 2020-11-15 04:42

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2020-11-14 21:15 發表   
* r. \9 ]2 h1 k# [$ o5 {2 |
* U3 r* Q! [, t4 e
- J7 S4 [3 m# j2 `點解呀,我見你出post都出得好密,一定經常cd
2 i$ b7 ]$ w& D: ~: q) I) O' w) ~' J; b3 d8 }$ u5 o8 B

k& {+ B! h# Q; J& B# {# j  c: E( o: ?
rachel, 雖然無咩msg你, 但我一路都好欣賞你, 你真係完全偽街, 唔會理其他人目光. 當然, 係外國真係自由好多, 少好多守舊觀念
; T# v5 S6 a" ]5 A6 c. y5 M. Z; E5 m% Q. C, z& X- t) J) u7 @
係呀...見到學生妹, 就 ...
/ N% g0 q% j& U6 V$ x* sCheck pm3 z* V/ `: P$ k) j
只係時間問題,你對自己唔夠信心
作者: Rachel    時間: 2020-11-15 11:13

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2020-11-14 21:15 發表   ; ^' \: H5 E/ X- V- `& g
rachel, 雖然無咩msg你, 但我一路都好欣賞你, 你真係完全偽街, 唔會理其他人目光. 當然, 係外國真係自由好多, 少好多守舊觀念9 G# b, h3 A( s1 x, _
$ v' m( k, y7 Q( F3 u2 c+ J& T
係呀...見到學生妹, 就會發覺自己老
- G" c6 x. m; x# q9 G1 l# Y6 nTHX~個R真出街,唔係偽街 XD" 有野想著裙去睇 XD0 {6 ?5 S7 E2 m& m. ^; W! y
覺得自己係女仔就自然好多,目光就....我d裙好難無。% W% Z1 D4 X& @; T+ [% E' j

% T% R' u0 l  W9 {" e5 @. }其實守舊觀念唔係好存在,就算比較隔涉少外人既地方,佢地一樣有辦法應對。  C6 o* T  @# F: r) H) `4 s4 l
與其話守舊,不如話華人多事幹 XD"
3 P2 e: H' y# L4 m5 f' H& i( Y7 f
校服係外國無特別就自由d,香港始終怕人舉報,始終太多case著校服見報。8 i) x- J# q+ ~" W. K2 {
一直對名校校服無乜興趣,買既校服都唔係名校,無咁怕衛道之士,只係我覺得自己唔靚,費事比下去。
% t9 D5 c# i& J2 p7 u4 h- D. z
2 X& |6 Q0 }- h5 e  u上年我試過嘛....仲要果日個wig唔似學生,怪到爆 XD"
作者: cyw    時間: 2020-11-15 12:06

作者: zero2000    時間: 2020-11-15 20:28

幾年前有幸同你見過一次面,我自己都著左校裙好多年
: J$ ]6 e1 Y+ l6 H# J" N都係最近戴口罩方面先多左出街行,其他時間都係去個冇乜人o既地方行行企企咁
作者: 可怡妹    時間: 2020-11-15 23:07

我曾經同同校服嘅妹一齊響街,一齊等車,一齊面對面搭地鐵,7 v. q0 N+ n* u4 O  e8 P9 m5 Z
但始終都翻唔到母校
$ b# }/ m8 V$ c4 o, i1 w9 H& T+ K" x5 @! P8 n; k
好佩服你呀,可唔可以講多啲星期六經歷呀
作者: sec2x    時間: 2020-11-15 23:24

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2020-11-14 21:15 發表   
; D1 p5 E  Z: J; t8 L
# A8 x( g1 h( C, N* {4 U# {  H& b. c* @% E9 R
點解呀,我見你出post都出得好密,一定經常cd
/ d% q' s2 E/ s' \0 G: _  Q" ~! ~+ t5 P2 S

+ a9 M( v2 k; R' _9 F
- Y% |2 n! x3 }0 Zrachel, 雖然無咩msg你, 但我一路都好欣賞你, 你真係完全偽街, 唔會理其他人目光. 當然, 係外國真係自由好多, 少好多守舊觀念! V, |: S8 Z6 F4 b$ m" Y# F

% L. ]7 b$ B. W) M7 Z係呀...見到學生妹, 就 ...
- H# M+ w% [# a5 U深夜著女學生校服係街度行,唔係仲可疑嗎
' g1 F7 F3 S2 D* Q7 t" {8 Z8 G8 X  P& e3 u6 P
上次同你講過,著左冬季御三家其中一家冬季去旅行 (貪佢比較樸素好襯xd),轉眼原來已經成年前的事了xd2 j9 f* U# \  q7 L8 @
地方,係咪仲係之前影相果到?
作者: 346    時間: 2020-11-17 12:25

引用:
原帖由 sec2x 於 2020-11-15 23:24 發表   3 }& n3 j  U: J

5 c$ U$ o( ^+ [7 v深夜著女學生校服係街度行,唔係仲可疑嗎
. Y! [: ]/ L+ _& S% b; }, Y5 n# f' P: K0 S" q; f1 l; z
上次同你講過,著左冬季御三家其中一家冬季去旅行 (貪佢比較樸素好襯xd),轉眼原來已經成年前的事了xd
, L! r' d4 \# ~/ s2 g地方,係咪仲係之前影相果到?
1 X4 q+ f! C1 X1 v: o
一定少少怪,所以著校服係要睇時間做人
作者: tintaitai    時間: 2020-12-1 22:44

好想好似你咁勇出偽街

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0