標題: Long Time No See - 心儀CD研習班 [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2020-10-21 15:03     標題: Long Time No See - 心儀CD研習班

大家好
+ S0 i! Z5 F, `) R8 a/ R8 V6 h首先說聲抱歉,當年真的有幾個原因令我不辭而別退坑& M9 C: B: v9 w0 m$ d
先和舊朋友打聲招呼,不知道你們退坑了沒有?還有多少人在CD?
# O9 t% E% m( K
/ [, t3 t4 ~8 [& o+ F我離開都已經好多年,可能呢度已經無人識我,其實秘密中我也有留意hkcdtv,也有跟其他CD交流,最近也有留意到一些新人,唔識點入手去CD,唔識化妝等等,其實CD真係有好多學問 ,畢竟我也是一個老手(如今也真的老了),有時見到d天生條件係好好既 ,都會指導下佢地,有見及此,也和如今當紅的CD好友相討過,她也說也有很多人問她CD技巧,她也有想過搞班,不過沒時間搞,加上最近心儀也有點手緊 ,有打算找些事情做賺點外快 ,同時也想為CD界出一點力,所以睇睇有無人興趣以上堂形式去學CD。男人想去做偽娘,都是重重困難,好多人天生條件有限制,所以想真係睇下有無人會有興趣學點樣做一個盡人事既CD,盡人事去修飾自己、變靚、點樣化妝、點揀衣服去配搭等等?
7 T6 S/ W, t% ?6 M
, d: [. g3 f3 t6 `4 I* Z5 m/ H2 `4 q課程可能會偏向新手向,特別係想比d全無概念但又鐘意著女裝既朋友仔,如果真係有興趣可以留言,我認為夠人開到班的話,我先會出課程大鋼,基本上會幾詳盡,會幫到新手入門,大概會租個地方,做一個全日制課程,不過我揀學生會有要求,不是隨便有錢報就得,最少我也要先理解你CD的心態才決定收不收,基本上我心裡有一個定位,真係認為開得成班會出詳細資料,預計一班4-5人,收費大概$700-800,包場地、食物飲品等,課堂基本上會講既野會好覆蓋到成個人,上至化妝、下至義乳既分別同點選擇我都會講,亦會做notes比大家,如果怕羞想單對單去學,也是可以特別安排
. S0 @: t8 y- n4 n
( m$ I! O0 V" o- A) p) `當然大家可能會覺得,而家當紅有Gila女神、Erica女神等等,識你老鼠心儀乜水做乜要同你學,同邊個學其實無所謂,佢地都係一個好好既CD教材,大家可以向佢地指教,佢地應該都會分享心得,始終我多年無出相無乜人識,如果唔識我想睇下係唔係真係有資格教人,最好唔好搵我d舊相啦已經唔值得參考,因為真係好多年前,先在這裡留言話有興趣,我會PM你,你再給我聯絡方法,我會比你睇睇Sample,心儀未必是一個好靚既CD,不過我有足夠經驗去幫助新手+ n" c9 ~* V6 K# K
! N/ m/ v! z% [
不過還是奉勸一句,CD這個坑很深,而且會越踩越深,有時會搞到不能自拔,特別係當自己見到自己越來越似女人既時候,各位新手入坑前要想清楚
) u5 r  l+ l4 D1 F* Q
* _' |( F0 d1 S- B7 L$ o! e6 S當然也歡迎舊朋友找我聊聊天
4 ?8 E% f& t- I' O4 a9 }0 u9 d5 @0 x, |6 f" c6 l; ~' E
作者: aac    時間: 2020-10-21 15:13

心儀姐姐終於出返黎
+ [, g3 j& X! ]心儀點會無人認識,我註冊都係因為見到妳d相
9 u9 f, [% D8 Z6 [2 n! q' H想鬧妳好耐,出相影響到我認真入坑,呢個坑令我萬刧不復
; [2 \% ]" S0 T( j, x突然又無聲走人,妳要對我負責
2 E7 n0 q- G4 h7 J8 S& d祝妳開班成功,亦令無從入手嘅同路人有個認識女裝嘅機會同體驗! t2 V; l( @, p) Q5 b6 a; f* A+ m  V, Y$ P
  T) \: O, k7 T( f2 l# W  w
PS.上文提及erica女神不是我6 u4 E; c; Q% t% U5 m5 t

+ v" M, y' r; g$ {( e" v) s[ 本帖最後由 aac 於 2020-10-21 15:15 編輯 ]
作者: alexbb    時間: 2020-10-21 15:16

心儀BB點會唔識呀!?唔識真係好打有限。' }" F0 E. g2 ]1 i3 a1 N: u
/ Y5 |6 S- E! S" ~5 B
加油呀!
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 15:19

引用:
原帖由 aac 於 2020-10-21 15:13 發表   0 m/ f& ~) r$ o0 U. I9 k& Z
心儀姐姐終於出返黎
; l8 \; k" z* n' @$ ^7 F0 d8 u. W心儀點會無人認識,我註冊都係因為見到妳d相
, j" y" {: L- o# R' _& B9 H+ r想鬧妳好耐,出相影響到我認真入坑,呢個坑令我萬刧不復 9 [: C+ }3 o. O( \4 D
突然又無聲走人,妳要對我負責
: T. f3 D( _1 }2 ]7 G% n祝妳開班成功,亦令無從入手 ...
% @2 o4 t- U( ~$ J0 R4 U# x9 d) H終於能正式在這跟erica對話* x$ |% M, N/ I# c: a
之前都一直私下交流
/ A0 Y  \, S6 }Erica女神不是你是誰 # W5 \8 ^/ D8 A  H* m& n; b
我是專推人入坑的怪姐姐
作者: rita    時間: 2020-10-21 15:20

我的女神只有一個,Erica,最愛的cd。嘻
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 15:24

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-10-21 15:16 發表   
4 I5 u6 V% [* a* P3 u心儀BB點會唔識呀!?唔識真係好打有限。3 w& P: |2 R* t* J
' Z, ~& U0 ^& y, _; X: O5 i* S
加油呀!
% N" u4 J0 U' |- @
會有人記得好開心+ r* }; [  \, Z% c& P: o5 i
不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
作者: ruby    時間: 2020-10-21 15:29

我有興趣學下丫…
( \$ y" p( _* v* Y; a自己本身啲皮膚又差,又完全唔識化妝- x0 l3 k% N4 k
之前搵過專業化妝師都攪左好耐先化到我隻眼…
9 U8 m1 K# U& j! A3 Q但都唔係我想要既淡妝- m) R8 j+ T, t
好困擾丫…
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 15:36

引用:
原帖由 ruby 於 2020-10-21 15:29 發表   
& @! h, v/ y' ~+ M5 ~- ^+ D我有興趣學下丫…
0 J8 H% t" y4 j) i  X0 B自己本身啲皮膚又差,又完全唔識化妝
( L* {# D6 Q1 X" H* E之前搵過專業化妝師都攪左好耐先化到我隻眼…8 a: U8 m$ d" Q3 y& H6 A  x
但都唔係我想要既淡妝
8 |  I& |# G+ R+ Y好困擾丫…
8 P; C+ U( }6 y5 s
如果皮膚差,加上男人化淡妝其實好難,除非天生麗質
7 w+ @4 D0 `4 s3 I$ ^想知你想淡到咩程度1 W2 e! {/ O: `# U, w1 u
我本身都用超重粉底先勉強遮到
1 b6 y# O. f# h+ x/ x你可以PM我留你TG0 [$ a9 l- Z6 X4 Q% y2 q

5 K0 D1 U7 b+ ^% U[ 本帖最後由 心儀 於 2020-10-21 17:07 編輯 ]
作者: Jessica2019    時間: 2020-10-21 15:43

識得你, 知你係no see food , 不過一返黎浦頭就搵食就唔係咁好囉4 p  O6 x2 l$ |
" ?0 ^3 ~' G9 h% V1 C
作者: aac    時間: 2020-10-21 15:46

引用:
原帖由 rita 於 2020-10-21 15:20 發表   
0 [! ~1 Q$ _; D7 y  U6 `我的女神只有一個,Erica,最愛的cd。嘻
) w2 Z1 L; {5 e( u4 D

+ m0 w9 b3 Z5 H4 k9 j你唔好攪我偶像個場好喎 3 k7 ^8 i) [. s1 ]

4 N+ ]1 o6 |+ c4 ~起初女裝都係素顏,之後心儀提點下叫我試吓化妝,比d意見我
* E' |/ @0 m8 U& u9 X  i/ m* a1 X
/ N5 w& m: ~% T唔敢一定話好,但起碼有人幫吓提點下唔駛走太多冤枉路
% ~: A2 ^6 y, x+ a
  G1 X; ?! R* j9 y唔賣廣告,有興趣pm心儀傾下啦
作者: Nanase    時間: 2020-10-21 15:55

想學想學- t8 |' c! J. n' y) d. ~1 ]3 O. G
( D7 Q# A+ _. p

作者: 心儀    時間: 2020-10-21 16:54

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-10-21 15:43 發表   # H" v8 X- }* }' J
識得你, 知你係no see food , 不過一返黎浦頭就搵食就唔係咁好囉
# \* z" g( o8 B) R4 S" f# q0 n我都預左會有人咁講,我都覺得好正常
* j( y% K( F6 p' d% w5 i最近有同幾個新手交流,而且我一直都想從事自己興趣同專長既行業,加上剛剛的確是手緊,幫到人又幫到自己,用心儀名義比較令人覺得有信心所以先想用心儀,我用分身又無post相無意思,而且我用其他account同人交流,我都會認我是心儀,我同erica都是咁做左朋友
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 17:02

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-21 15:55 發表   
9 m8 u1 ]7 M2 D- N想學想學" a/ ^7 w/ G- X4 l& @& E7 x
: t- i# g( ~+ P0 Z- C
8 l" k% L. g/ G( Z8 S1 A能偽街的程度還要學嗎?3 w' C+ `% A6 x6 O7 d& O. H/ H
應該不能說偽街了,天生麗質的你根本不用刻意CD; [  m; D2 g/ T/ y

) c0 h9 _3 h; c$ e8 H4 }5 ]  j[ 本帖最後由 心儀 於 2020-10-21 17:30 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 17:09

引用:
原帖由 aac 於 2020-10-21 15:46 發表   : e& g9 Q6 M/ n% Y; u" C
) W/ B: C' F2 a  ], L6 m
8 h" K  D' x, l5 O) ]  _
你唔好攪我偶像個場好喎 - c& w9 v2 K6 s0 f) J
7 ?0 M: n& p! {9 T$ z5 I
起初女裝都係素顏,之後心儀提點下叫我試吓化妝,比d意見我3 T6 X0 t( Y. z( i: j
. i1 J  m! s2 v) O$ N
唔敢一定話好,但起碼有人幫吓提點下唔駛走太多冤枉路0 i9 d4 v1 _9 P3 o7 w

% R  m2 ~$ x5 @+ A唔賣廣告,有興趣pm心儀傾下啦{onion ...
$ [- u' u) c0 w, ^/ d7 e: x7 D3 YErica由唔敢露面到而家敢露眼,幾時會露埋個咀咀?
作者: joey221    時間: 2020-10-21 17:30     標題: 回復 1# 心儀 的帖子

歡迎美麗妹妹回來
作者: Rachel    時間: 2020-10-21 17:43

Hi! 老R未走,走唔到 XD" 都唔知留係度做乜 XD% C, w, U- z: w6 `( r( H
我唱反調,其實女裝坑好淺,唔出街好快玩厭,出街如果無乜活動都係三兩年 XD' G) U  b' P1 x8 t" A
/ R0 ]% }0 y/ c, J9 H/ @& V( Z! Z
我有TG呀,唔知有冇遇過心儀5 U  \# R3 ?0 v" l' m! N

/ r1 `! }; u" _) U3 u[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-10-21 17:55 編輯 ]
作者: liz    時間: 2020-10-21 17:50

歡迎心儀姐再度歸來!
4 L; A3 l$ Q- P6 a1 l3 C1 _: Z想識心儀姐好耐,次次都錯過了 T_T
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 17:51

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-21 17:43 發表   4 ^8 M) {# }8 n7 J
Hi! 老R未走,走唔到 XD" 都唔知留係度做乜 XD
4 e" H6 O5 @" @$ n4 Z% ^. T/ `) h3 p- _$ n, X0 o
我有TG呀,唔知有冇遇過心儀
- w( {# h3 R$ V% y. d
小R還是心儀的小R不會老XD
/ }  @* ^9 ^3 ]5 a- G- P! _7 MTG應該沒有遇到過小R,要給我一下嗎
作者: Rachel    時間: 2020-10-21 17:59

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 17:51 發表   
& e' K; f5 T1 q$ d% I& q8 I) q- p6 @8 J8 G! ~- E( q$ P
小R還是心儀的小R不會老XD3 u9 k3 Z: _; W& L  m6 w+ f
TG應該沒有遇到過小R,要給我一下嗎
: B: E; E1 t3 F! STHX~~呢幾年經歷太多事,殘左好多
$ d! ^7 p) `. {
: L. M( h: ~# t& N  [' R. rTG睇pm www 個名唔知乜文 (Armenian) 就係R
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 17:59

引用:
原帖由 liz 於 2020-10-21 17:50 發表   8 p5 t3 K) `: ^# l! R7 Z2 |+ J1 r
歡迎心儀姐再度歸來! 8 F8 F, S( }0 ]! G  L& I
想識心儀姐好耐,次次都錯過了 T_T
% C' m' J) L% U; L3 p" P同期的你好,想識心儀點解話次次都錯過了呢?
" b' t5 ?& @* b  G0 X$ C要來認識一下姐姐嗎?
作者: Sherman    時間: 2020-10-21 18:01

竟然會復活
( U0 a% |& O: c( d3 |) v! Q  b
  b6 e4 Z2 ]8 _  L+ M0 {+ s8 p; i/ T3 v/ ?  `6 ~4 ^: u0 v7 G% v
Btw 我好奇的是。800蚊係每位 定係攤分xD$ J3 X' z, Q9 g5 F( E

4 }% z6 D5 b, d' z5 J教D咩
作者: Rachel    時間: 2020-10-21 18:07

引用:
原帖由 Sherman 於 2020-10-21 18:01 發表   9 P5 a" Q9 u$ @$ j
竟然會復活
+ D& O: w% K+ ^) ^: C/ P/ W
& c7 D" r+ A: q/ `+ {
) u9 J( [" I( o2 A2 ?Btw 我好奇的是。800蚊係每位 定係攤分xD$ v7 j, E6 |9 q& Z9 N
' v' Z5 Y- U# H: `% S5 S
教D咩
# B- f: s! a! y/ q/ V5 ^" z" c我諗每位...其實好睇total幾多個鐘,同租咩場既
作者: connye    時間: 2020-10-21 18:09     標題: 回復 1# 心儀 的帖子

聞名已久,從未交流。
8 ]. d' k; t6 m# B" `支支持,加加油。- _$ q& G" o! m/ D  G' I
你好心儀,我係Conny姨姨
3 S  x0 y7 v* x. O) k( n+ C" C1 o( |2 k3 F5 S. ?" S
作者: Eliza    時間: 2020-10-21 19:09

希望你順利開班!我都係新同學,兩個月前來的.
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 19:23

引用:
原帖由 Sherman 於 2020-10-21 18:01 發表   
, U1 l4 Q. T* e0 |竟然會復活) ?0 V$ g) U( `

; s" {( I# s  q5 K$ j$ b- d* [3 Q& w
Btw 我好奇的是。800蚊係每位 定係攤分xD
4 D8 o* F' f) i$ n; R" P% B
) E9 y5 |4 a5 @# `+ g: I' w教D咩
1 ?3 u# d, Q% [- Y
與其話咩咩技巧,反而會講多d經驗果d,等新手走少d歪路& V. q/ ^1 u5 c0 L# S
不過化妝都會係偏多少少時間,甚至會講下蛋蛋點收(不會當場示範)6 ]7 A  q3 u7 b4 M  J' U, H
想做的是比較大範圍覆蓋到所有CD經驗、用品、技巧,簡單來說是推新手入坑的course
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 19:30

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-21 18:07 發表   , i* U+ ]/ u" t% f, n

2 {: t1 {5 L# R3 v' a. M我諗每位...其實好睇total幾多個鐘,同租咩場既
- j$ R) H- q* m每位啦,可能都係酒店或者借其他CD的工廈一用# z6 O' u0 A; S# s3 b
打算8-9個鐘,仲已經係濃縮住黎講,想講既野範圍太廣,基本上好多Cd野我都試用過,有好多心得話比大家知應該點做同點買點揀
作者: liz    時間: 2020-10-21 19:32     標題: 回復 20# 心儀 的帖子

每次我想認識你個陣,你咁Q 就退左坑呀⋯ ( ;’Д‘)
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 19:38

引用:
原帖由 liz 於 2020-10-21 19:32 發表   
; h! c- X- V/ @& W6 o0 T( C每次我想認識你個陣,你咁Q 就退左坑呀⋯ ( ;’Д‘)
/ L. C0 }" {! V! R, L) h2 P每次?我有退過好多次嗎?
! n4 q- c5 E& ?% F我要搵新電話卡開TG,你pm id我我add你
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 19:39

引用:
原帖由 connye 於 2020-10-21 18:09 發表   : a" n+ t+ x. f5 u' M- r; }
聞名已久,從未交流。
- T5 A7 |3 T0 {: v支支持,加加油。
3 T1 O, S% P( ]! m( e你好心儀,我係Conny姨姨
$ B0 Y# b+ c+ y8 J
你好conny姨姨你好靚
作者: misslady    時間: 2020-10-21 20:12

心儀,回歸# [' F3 b0 ~6 Y) t' ]
心儀,回坑  X% a9 ~( n2 K$ G" |" {8 a" @

8 B, j3 W' E6 n' `; W以為,心儀 是歷史了* m% h; J2 l9 Q5 ^( c
(o^^o)
" E2 {, S' e* M! q/ ]( N4 m# X' X; b7 t. u; p
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 20:33

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-21 20:12 發表   3 V: J- R4 \  T4 u/ k
心儀,回歸. s9 Q5 F! N/ {* v
心儀,回坑& N/ y& h9 D- F' J( c
. P. T# |! g& ~" @8 V
以為,心儀 是歷史了
- V% w, d% F8 W( w(o^^o)
! c: V1 [6 ~# U. X" X
阿,我沒有說回坑...心儀已經是歷史了呵呵呵
作者: kinkink    時間: 2020-10-21 21:41

有興趣....求pm
作者: 2018    時間: 2020-10-21 22:03

支持發展CD事業 ( g0 I0 ?4 u3 V7 L& H8 N% G
! Y8 z% l1 x+ \* P& v) i2 J
有冇IG可以follow
作者: 心儀    時間: 2020-10-21 22:15

引用:
原帖由 2018 於 2020-10-21 22:03 發表   
" [8 Y7 R6 |) [支持發展CD事業 : r4 l  U% U. o+ S7 \: q- D
; ~8 |4 L; D" ]' E$ r( Z& s
有冇IG可以follow
: c7 K9 g% O& _, v2 ?0 H* Q$ M' b
無ig,心儀已經退隱了,不過可加TG交流
作者: Nanase    時間: 2020-10-21 23:31

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 17:02 發表   # `$ ]8 D% |' X" ]0 T; ?0 d/ O
6 b: j2 O7 {( Y' f+ V
能偽街的程度還要學嗎?* I+ o4 d; e8 G* l% L# s
應該不能說偽街了,天生麗質的你根本不用刻意CD
& g6 A! @; G. z3 F4 D& i4 P7 R, g/ H$ y
學海無涯 , 要吸收多D知識充實自己
- e2 C& O* F! E自己永遠都睇唔到自己既錯/缺陷) Y7 {7 F0 E  l* Y0 M
相信你既經驗可以帶到俾我一個不同既概念9 _7 F3 p- J# d9 Q6 F& {
' u8 K: o0 p9 p* G. v

作者: Rachel    時間: 2020-10-22 11:43

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 19:30 發表   
# O& s) H5 N4 g) C# d3 n% J4 V5 v' T8 t: d5 e* W. x6 [
每位啦,可能都係酒店或者借其他CD的工廈一用! t, V! i% C8 I- w4 u3 a( ?: ]
打算8-9個鐘,仲已經係濃縮住黎講,想講既野範圍太廣,基本上好多Cd野我都試用過,有好多心得話比大家知應該點做同點買點揀
6 B# f: l" J/ v8 I1 l' m- W" J: ^& w
其實8-9個鐘有d趕....一次活動就太長
9 ^9 _* ^& I5 s2 [3 l" c  G, [# L$ j; o' B5 R
之前懶R寫左篇心態文,見太多人中原教旨毒,走火入魔,離出路太遠
1 F/ T' r2 r; ?7 t% y) ?% G
' p, K( I, n! O$ l- {9 _0 r) c我成日笑自己唔係CD,nu-bra玩左排無再用,breastform/墊都無用
作者: 心儀    時間: 2020-10-22 11:46

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-22 11:43 發表   5 m2 x8 ]1 r! ?, f; M

+ [, U5 {" J, ^其實8-9個鐘有d趕....一次活動就太長: z" E6 s. b5 Z+ Z$ T$ P6 n2 ?+ s
) r8 _" z5 i. M3 X0 z* D' m
之前懶R寫左篇心態文,見太多人中原教旨毒,走火入魔,離出路太遠; v& {: o3 Y* B: o) h

* K( x3 S0 q, K0 G+ q我成日笑自己唔係CD,nu-bra玩左排無再用,breastform/墊都無用
4 i3 K4 j% }+ o% [; P
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定+ i' M: d6 W; \2 e) h
咩叫原教旨毒?
作者: fanbellayuki    時間: 2020-10-22 11:55

番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~
7 ]+ \! ^" H* b2 c. \9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
作者: 心儀    時間: 2020-10-22 12:32

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   7 [1 g2 n3 R- k8 z/ U! k* p, ]
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~( r8 N1 C6 d) ^" G! H
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
% h- ~2 _- o* R$ B8 Y% n5 @
你新手?新你頭個XD3 h- v, p' J1 [, |2 K
我唔算復出呢,哈哈
作者: misslady    時間: 2020-10-22 13:32

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 12:32 發表   
. [- C4 P) w! D, Q6 e. H! H* R4 K$ W5 \; q
你新手?新你頭個XD. d" a7 C* x& H8 a
我唔算復出呢,哈哈
  Z0 X1 d+ M8 n8 a, B

% z+ D5 F$ l' C& s+ G& E浮潛。
, S8 Y- z% N- k( W5 {不過這口氣潛水,都好長⋯⋯
" [# p4 O3 v5 W$ l2 L- N/ }/ v. I/ a5 g
(o^^o)
作者: 心儀    時間: 2020-10-22 13:41

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
- y4 W4 ^) ^3 Y2 ^番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~
# u5 G4 V/ b4 J0 ^1 w3 Y  j9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
* D1 {4 j5 J; m+ `# |你新手?新你頭個XD
/ D# w' R1 J5 v* S) k我唔算復出呢,哈哈
作者: sls17289    時間: 2020-10-22 14:08

入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福
作者: Rachel    時間: 2020-10-22 15:21

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   5 {/ m5 f0 M+ C* o$ l3 c  G
! l7 X" f" y; [
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
5 r# u# c; A( O. w8 Y; C咩叫原教旨毒?
+ s$ i1 H& J7 B& N  T以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD+ y7 z0 p1 [9 r" T' G' q* ]

2 D" M9 Q( a1 [8 E  c原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦' @; F- A0 R/ W( m: K/ y( k
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
作者: misslady    時間: 2020-10-22 18:22

Zoom 上堂?
- K' y8 |- @4 @$ X3 O; c$ W4 n
' v! m8 a4 p4 k3 X6 ](o^^o)
作者: chiwfung2018    時間: 2020-10-23 00:37     標題: 回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks
作者: vivienne    時間: 2020-10-24 23:54

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   ( a, p) n; z: a9 J# g
! J3 P; X5 C) y, m. ^4 e. }; S  j
會有人記得好開心
: ?3 [, `( t3 _0 d不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
2 x" c- e- S6 ], A
3 H, p. v5 C: t; M- v) Y4 v, x
你都話恐怖。好多人要删相。; L! ]9 m$ {" l& H8 Q
你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀
作者: visentpoon    時間: 2020-10-25 22:20

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" 6 `* q& F/ a' P( J4 U  Y# |
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
作者: daniella    時間: 2020-10-25 22:34

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
作者: misslady    時間: 2020-10-26 17:07

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   ( l. H3 o9 |" a1 T
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
3 p; X, C3 d' r" v  Q
- a: R* \8 U  \  I* Q9 B7 `1 q只是 熟女   A5 g2 k* N1 A

9 H! m% b0 J" ?4 `(*^o^*)
作者: 加里    時間: 2020-10-27 13:58

只能說大家都長大了
作者: 露姬    時間: 2020-10-27 17:21

好久不見
作者: haruka    時間: 2020-10-30 01:40

回歸回巢回坑回乜都得5 Y: n7 Q8 @, z6 k8 o
回來就好了 long time no see
作者: misslady    時間: 2020-10-30 16:01

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   
2 P. ]5 C+ e' [! R. N好久不見
/ r4 C9 |. l' g# W( [& Y
) g. ~4 [" |# F; ]心儀一岀手,- r# R' a. h  C
好多 以前的姊姊,也岀貼
, k; [# F: i; z4 d5 T3 ^' b
- ]- _& d6 M! c( r* e+ d(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
作者: ivy_c    時間: 2020-10-30 21:00

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
作者: 露姬    時間: 2020-10-31 01:27

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   $ B7 M; j9 S& h3 V5 y2 R- j+ O
2 C) j/ x8 q# k4 c% M4 W% N
% |1 ]" C" ~' q! q# F
心儀一岀手,
! w& _* @. t! J) G, u( W. G好多 以前的姊姊,也岀貼6 Z) i% `4 K& z) e6 D1 P
$ A+ ?0 ^8 S5 z! N$ M+ b$ L
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
) w( v; y: N& Y' H6 |6 Y
因為不知說什麼好
作者: maymay55699    時間: 2020-11-2 00:39

我都有興趣呀,心儀姐姐

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0