標題: 運動leggings [打印本頁]

作者: ckk49    時間: 2020-10-13 22:41     標題: 運動leggings

唔知有人鐘意著女裝運動leggings?: ?+ z4 l6 t- G5 x  B
我都鐘意著運動leggings出呢偽街,感覺好貼服,有冇同好?
作者: CDFAT    時間: 2020-10-13 22:54

我鍾意著 但未敢著出街
作者: rita    時間: 2020-10-14 01:58

喜歡cd著,特別好看。下次穿上分享給我們看
作者: CrossX    時間: 2020-10-14 11:13

女裝運動legging 有什麼不同, 你意思有d 位置會用網面?
作者: phman5163    時間: 2020-10-14 13:19     標題: 回復 1# ckk49 的帖子

有呀,d顏色好靚,不過價錢都唔算平同冇乜機會著。所以都係得個想。
作者: ericso    時間: 2020-10-14 16:15

幾年前有一年冬天超凍, 老婆叫我去uniqlo買條女裝legging打底, 著上腳感覺好好, c4 w# Q; A8 G, h* d

$ p3 H; O$ Y/ F# j. y& Y" y[ 本帖最後由 ericso 於 2020-10-14 16:23 編輯 ]
作者: fish    時間: 2020-10-14 21:47

做運動,行山會著 : z9 w. a$ r0 n4 h0 e. f
一定要買無尷尬線legging
作者: spk2001t    時間: 2020-10-14 22:13     標題: 回復 7# fish 的帖子

你D legging好靚,想請教咩係尷尬線?* g+ ?; B, g  J) y8 S
同埋邊到可以試女裝legging,之前上網買過唔啱size
作者: kwong0444    時間: 2020-10-15 11:02

越緊越舒服7 G( h/ @7 z, D' B4 b
屁股現底底越好
/ E/ j7 Q0 E" ]1 ]' t+ B我十分喜歡
7 L" n, B/ l$ W8 ]請問行山多人嗎?那裡沒人留意嗎?
作者: sasalady    時間: 2020-10-15 12:43

我有
作者: sasalady    時間: 2020-10-15 12:44

我有
作者: Nanase    時間: 2020-10-15 14:52

引用:
原帖由 kwong0444 於 2020-10-15 11:02 發表   
: m: a7 E( h, b, y$ I越緊越舒服
8 f2 U( }3 f9 {1 e# t8 B屁股現底底越好
, O& R; z% f+ r8 \: p* C我十分喜歡+ h, M$ N6 e# p1 _
請問行山多人嗎?那裡沒人留意嗎?
+ x/ K. Y; G$ ~: _+ j& f, V
# c( `3 v! a6 }0 A( w" M: t. [: b
除非行D好偏僻要開林既路線3 y9 ]: U; a% k% I; T
如果唔係響香港行山..實有人4 l$ I& T8 f; j: c3 j
人多定小就睇路線易難度同熱唔熱門
$ z3 f% b  y6 F6 [) `8 V隨時多人過旺角
作者: kwong0444    時間: 2020-10-19 10:11     標題: 回復 12# Nanase 的帖子

可惜近年行山是熱門運動
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-10-21 01:47

我都有著leggings
作者: 大叔    時間: 2020-10-21 02:22

支持,謝謝
作者: cherrie    時間: 2020-10-21 23:49

引用:
原帖由 ckk49 於 2020-10-13 22:41 發表   $ i0 {( j/ L$ ?
唔知有人鐘意著女裝運動leggings?
+ ]$ h; s' ~" H( Q! K' C9 [我都鐘意著運動leggings出呢偽街,感覺好貼服,有冇同好?
) H5 H# ^% A  F! L我中意著絲襪多啲

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0