標題: 我點算... [打印本頁]

作者: Tamyamkam    時間: 2020-10-4 11:36     標題: 我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
作者: 大叔    時間: 2020-10-4 12:43

支持,謝謝
作者: Nanase    時間: 2020-10-4 13:55

精蟲上腦...打小D飛機
作者: gila    時間: 2020-10-4 14:01

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?; }6 n3 t8 X3 }! F+ t

( b: C6 L0 f( P9 o" E$ G
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   * c# Z% e" w& |' }
精蟲上腦...打小D飛機

作者: Nanase    時間: 2020-10-4 14:43

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   
! `  [: b1 ~+ {/ G- M會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?6 f0 S  z8 W; a

% p% Q/ R8 ]0 L. A( w( H6 k
8 H. J1 n7 V0 W7 e2 s" |! P$ x( [0 X1 W! C0 D% T
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次! o+ O: U3 z- s4 ?0 }$ t( h

" i, e! r9 L0 q5 }
作者: Rachel    時間: 2020-10-4 15:30

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   3 Q0 S( t, u# h7 C* F: U
2 Z" D& a  ~  h/ t" a( C+ f

0 _' k$ r7 l4 p( i( J5 h) y要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次& S1 E8 w0 ]. O3 i- y) f, G
5 B# z' y7 g! A
# S2 N1 \. \: P/ ~, B7 K
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
作者: JoJo1217    時間: 2020-10-4 18:37

有問題咩?
6 X2 v3 W% f5 y# [( ?/ w6 |你只係“sex優先”. y7 Q: f9 w9 s( ?: o
仲好正常喎
作者: zz67098    時間: 2020-10-4 21:24

支持樓主慢慢轉灣
作者: gila    時間: 2020-10-4 21:56

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
; {' {. i( v+ y- W( E( k9 [- K"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
; u) I0 E/ j! _5 M. X0 o' g- m2 o. @, z+ `4 S
btw, 個彎是90度.
4 }  \$ q* f0 \8 _(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?8 @5 {9 Q. e; u& Z
0 i: W2 p! I. Y9 F) O
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   
2 Y4 b4 S8 X& X. u支持樓主慢慢轉灣
% I- Q$ C! {* m( y# _4 C) a. ?7 v, _+ ?1 f- d  C
作者: gila    時間: 2020-10-4 23:22

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.& `8 B6 t  m) v, ?  z, W5 ]6 f  k) R
佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。
作者: sls17289    時間: 2020-10-5 10:40

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
$ a/ H0 t: P, U3 M# }5 j+ Z$ s5 y6 ?1 l轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
, o+ ~: i' X' M"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
9 Z/ I' g/ i; Y4 e# \) E9 Y1 z+ f. E: ~$ {6 T! z# {9 o
btw, 個彎是90度.% c4 x, ^# U4 `5 |7 g7 |+ A
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
6 Q. [/ p( g7 ~4 m( N- [' O; |! B9 }1 q) J1 j/ j
2 W% b2 a. A' ]; s

% b" }9 J& v- S' J4 m$ e90度咪直變彎囉( ]  E$ z9 M: z) b! F  {
不過真係唔明點解硬係要話自己係直男
作者: Eva0313    時間: 2020-10-5 14:22

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   
, E: Q. [# Y+ S- t8 R2 q1 x1 R6 z4 W# D
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
4 t/ F/ q1 H1 H5 n. ^: R. o; a: R
諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
作者: joey221    時間: 2020-10-5 19:05     標題: 回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充
作者: Eliza    時間: 2020-10-6 20:30

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   2 z$ h5 X+ u- M3 G
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.+ Z* v. ^- g! \: C+ d3 ^8 }2 u
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
% k2 A5 A1 Y+ u  E4 Z' X+ q0 N8 s& i& \* c7 M- D5 s
btw, 個彎是90度.6 _" G. t: V0 z0 i2 l# k) [" T9 r
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?4 O) v7 T" r$ a' {, j
3 l9 @6 p# {5 S( Y
$ C: w0 Y1 K: `9 n  U2 u2 |( C& F9 J90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
作者: denisews1018    時間: 2020-10-11 01:08

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~
) [: {5 i0 @  b5 T4 L% \! G& i6 r
. r( U$ K+ P) u% g- C7 ^% j! ~, R. }8 @$ F" Y
2 V- T, x/ [$ N5 \. p/ p  }

6 ^$ t; u9 u  w* _: x3 \
6 X* [1 o8 _- z
' v1 h5 Y; d% D* Y8 q& A.
作者: Wantbegirl    時間: 2020-10-11 01:49

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
作者: CDFAT    時間: 2020-10-12 13:04

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   
4 S( b# x8 m) j其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
9 C+ _; {) c8 ?" V
唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬
作者: kinkink    時間: 2020-10-13 00:06

睇人妖片睇比人插定插女先?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0