標題: 唔通我遇到女神!? [打印本頁]

作者: alexbb    時間: 2020-9-29 16:32     標題: 唔通我遇到女神!?

我懷疑今日係中環近雪廠街附近撞到Gila,個女仔對眼同個假髮同gila 的好似。
作者: gila    時間: 2020-9-29 17:18

我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.
作者: misslady    時間: 2020-9-29 17:33

引用:
原帖由 gila 於 2020-9-29 17:18 發表   0 ?1 J! Y4 d" n4 g  N
  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.
$ }1 H$ b' u! G3 }# \% j  x8 @! U. Q5 O" {* f; A- E, u( b' n9 x
咁,即 是啦 5 ?! D1 S+ N* }) o
* N4 `3 V5 G! ~3 O" @& `
(o^^o)
作者: Eliza    時間: 2020-9-29 18:50

話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.
4 z4 q- L, p3 a直到最近才來這看到一些舊相先知道原來是女神!!(應該沒認錯吧)
  j8 N* L+ a# x4 Z$ i! |; y不過真心想說女神真係好得,所以我當時才會多望左兩眼.
4 \" G1 y; x, o: P/ ?5 @2 ~
作者: aac    時間: 2020-9-29 19:38

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-9-29 18:50 發表   
0 F+ a( }; T* r話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.
  I' o# s- U- x2 R直到最近 ...
% o* _( R7 X! Z/ e
( N$ R% |0 q  r2 b女神係觀塘有禁室....
作者: cyw    時間: 2020-9-29 21:22

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   
8 B  s4 E: z) O% e
% x$ j) ]$ q/ M* \% L2 N8 s$ t! K7 ]  J. d
女神係觀塘有禁室....
& L# ?: {3 X  v) X- C4 Q6 ]9 R' J$ M  D

l! G) [8 Q, m, \% R6 oWhere is it?  I also go to Kwun Tong very often...
作者: Maggie_cd2018    時間: 2020-9-30 01:27

其實我覺得大家都係CD,大家就會感應到一😜
作者: misslady    時間: 2020-9-30 07:40

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   
' E" R& k; b' m/ {  i& F7 K
! T/ f' u! V( c2 g8 X. z
, z6 D. X' i0 L8 @女神係觀塘有禁室....
# e. d* ^7 I2 Z* ]* ?/ P. }
- E$ w8 v; S" e3 e9 H
oh.. 呼之欲出
作者: JoJo1217    時間: 2020-9-30 11:43

去中環咁大膽3 j; r# P7 u3 v9 A' w; L
幾時落MK俾我撞下
5 x) X& }$ \0 D6 H6 k- g4 `& Z. ], P/ v: ~* _5 }* V

作者: misslady    時間: 2020-9-30 15:32

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-9-30 11:43 發表     x+ L& N) {7 q$ p6 ~0 E/ S/ ?
去中環咁大膽3 B7 M. G( Y+ Q5 _/ |
幾時落MK俾我撞下
# _% N* P! \$ l. B; x  F5 @9 u! y" w: k7 q
& v' o& O7 w$ A& J9 q& D2 _

6 Z: G; B- X5 G( _3 R/ F用對,愛美神,撞下 9 {3 I0 S: c! a0 E- x! c: |% S
^_^
作者: alexbb    時間: 2020-10-2 02:41     標題: 回復 2# gila 的帖子

你係咪有去中環先?下午2點左右咁上下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0