標題: M巾 [打印本頁]

作者: rowan    時間: 2020-9-18 13:31     標題: M巾

想問下大家屋企有冇啲過期M巾? 如果有大家會點做? 岩岩執屋發現一包未開過但過咗期既M巾 過咗期一個月
作者: CrossX    時間: 2020-9-18 14:21

好多產品都有有效期, m巾會因潮濕滋生細菌, 女性用就要小心陰道感染, 男士, 冇敏感都可以照戴既
作者: HKReindeer    時間: 2020-9-18 15:15

過期始終都係唔係幾好,如果係食物最多都係拉肚子,
/ Z/ g/ Z5 V4 W; Y/ C3 d5 O8 y3 N; p2 s' u0 N: h+ W
萬一使用過期M巾出左事,到時候就真係有苦自己知,至於樓上講到敏感,
" H* q$ x" e, `% o: N# A- l  m
" C3 _0 ]! h' n+ U敏感依加野你係唔會知道會有乜野對你身體產生敏感,# G) f- D1 L/ s- m5 J

( \$ Z, {" P) x1 y: C! o你以為冇敏感,但往往出左事時候要求醫,先知道原來中左乜乜敏感咁
, ?9 k- ^3 T7 x# j% }) r7 v0 }8 I7 L! p9 O
到時候就真係好尷尬,所以過期M巾建議就唔好用,始終M巾都係包住私處或條J,6 S% a5 i% \' x8 b( A
8 N# [9 x* m% @: }- f( I2 Y+ |
同時唔係浪費既問題。. ?+ Q. b0 w1 k9 ~1 e0 k; `& {! Z
7 D# C- e5 H7 `
作者: 44533678    時間: 2020-9-18 15:15

過期就掉左佢啦!
作者: joey221    時間: 2020-9-18 18:35

引用:
原帖由 rowan 於 2020-9-18 13:31 發表   
7 ~* _4 m1 A2 ?. c: H想問下大家屋企有冇啲過期M巾? 如果有大家會點做? 岩岩執屋發現一包未開過但過咗期既M巾 過咗期一個月
" x1 z0 Q1 g, k! `- w
9 s7 i, [9 ^- X0 u" }我用護墊多
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-9-25 09:48

試過夏天用M巾,用得耐都有唔舒服,過期就唔好要,男人買M巾唔係一件咩大事
作者: HKReindeer    時間: 2020-9-25 23:04

細時個個就因為依D對白搞到危言聳聽、標籤晒
4 {' j" y1 Z7 w) Z; H9 f
" K3 c; T1 {% L* p2 K! z! c咩男人買M巾衰3年,男人著絲襪心理變態,講真衰咩3年、變咩態! m& t, S# j  r1 M' ~$ E

8 _: ^% ?) ~3 i6 i只係一堆師奶思想落後,所以搞到男人以為買M巾、絲襪真係會衰3年或心理變態
7 \$ T1 V) j5 G  c& C9 a6 s
3 x+ f/ q( A! H4 \3 H* n不過說話回來,其實絲襪著著下都幾好著,著法仲愈著純熟,6 y2 I) {! y0 o- J$ e

. B& J3 C/ T5 b/ u' qM巾可能有條小雞雞先至唔舒服,但習慣左就會覺得原來男性用女性野都幾舒服
作者: RevoluteHK    時間: 2020-9-25 23:35

可能貼嘅位唔好先唔舒服
作者: maria-ng    時間: 2020-10-7 11:30

過期的衛生巾絕對不適宜再使用...................
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-7 22:57

好多產品都有有效期, 過期的衛生巾絕對不適宜再使用

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0