標題: 誘惑送貨員(真事改編) [打印本頁]

作者: mommom    時間: 2020-7-29 14:43     標題: 誘惑送貨員(真事改編)

今個星期六,日,爸媽去左短途旅行,
; b+ ~$ v. c' E: w7 D. M家姐通常會出去蒲好夜先返。7 E( l# |2 ]7 g8 F$ [
男朋友仔夜晚6:00收工先黎陪我。, g0 A8 Z$ g$ {& ~( X; J( s0 h

3 ?  j! r& j7 x4 m" W. M$ s所以我一早起身就化妝換衫影相,
2 a( a1 F" Q7 {3 ?" J8 x試左幾套內衣,最後揀左套黑色喱士內衣套裝,再諗下今晚著邊套衫見男朋友仔先,扮護士俾病人打針,扮空姐幫機司起機,扮OL勾引上司。扮淫蕩學生妹,
( h+ {' h4 G, _揀邊套好呢?. c& a( |4 ?% d1 b
不如去家姐房睇下有咩新衫先,; a, H$ P& M: U+ r+ L
家姐係OL,夜晚又鍾意出去蒲俾仔撩," ~8 T$ w6 R. s+ l. u* f
今次揀左件灰色的deep V 連衣裙, & D) D. T' j1 B  j% Z
加件外套就斯文OL,夜晚除左件外套就變摟吊裙,
+ k, h8 h+ y" I7 e" c' G& H38E大波波幾呼迫爆件條裙,
- r$ u1 j, j/ F3 m: M$ I因為條裙太低胸,Bra都露出來,只好連Bra都除埋,條裙質料好柔軟貼身好舒服,配埋黑色OL外套,超透黑絲同3吋高根鞋。
4 B$ i  j5 k; P5 A# H" Y9 R
: y% o2 @* e0 C9 U1 J突然電話響起。# y% x3 f) P3 L1 L  O; m7 w  O
% y5 s5 V5 r0 c  G
家姐:細佬你係屋企呀?1 m) y( I. S: Y
Mommom:係呀,做咩呀。  J2 B1 ~2 F. G8 f9 b$ a
家姐:有人送貨上黎,茶杯套裝黎架,你要幫我拆開睇下有冇整爛。  f: k+ e/ n' Y
Mommom:幾耐到呀?
  f$ j, c& N8 @* A( m6 Q' L& m家姐:樓下上緊黎啦,你又係屋企CD呀!+ P2 h5 h' g4 q6 E  M- Y' o
Mommom:係呀!; Z' Y6 M1 _& ^/ [- _+ d
家姐:著完我D衫,幫我洗翻乾淨,摺翻好呀!( g- p  v+ X: u0 z8 U
Mommom:知道啦,好啦。Bye Bye!. w! b$ s" \* G7 \
) |5 B4 f) o# b; M2 R2 _
原來有人送貨,等我出客廳等收貨先!
; t' X9 ^! `, y# T, x/ }' z: L" v! J2 p9 ]
叮噹~~~~~門鐘響起2 I  Z" A' Z- Y* R
開門見到大約21-22歲,175cm,大隻仔的送貨員。: v, j, c5 E7 {* C8 I* R

" i# {: d! F( b6 t) N送貨員:小姐你好,有2件貨收呀!
- A% H- F1 F: Y, m3 }+ A- ?* z$ @Mommom:玻璃杯嚟㗎,我要拆開檢查下先!
9 _# U: G/ Y4 R) z送貨員:冇問題呀!
1 G9 a; K  p# K" l  B" @& |Mommom:你入黎先呀!5 Z1 ?' |6 k# u7 {+ O9 E
. v; B2 f7 ~7 K' C+ y6 v
見佢幾靚仔,諗住引誘下佢,/ c4 O+ Q! o" z% B0 z
我拉高少少條短裙,彎低腰執開茶几上的什物,
& `7 Y% z6 c1 r7 ]# f6 q" I' e: r若隱若現咁露出三角位,我轉身望到佢望到眼定定。
6 R# G  }/ n$ m1 F- {- m我再除咗件OL外套。露出事業線,粒釘都飛埋出嚟!( ^. s8 Q  j/ s7 ^. B5 S
& `- i$ G' ^4 a
Mommom:你放喺茶几先!
/ x. x( B. c; f送貨員:好呀,等我幫你拆開呀!
9 o1 s. \% p5 Y: O; h9 E2 _
  S( U( Q. K8 S  D- j! Y4 L+ x我每個杯都攞出嚟檢查,又烏低身夾胸- `5 Y- O* E5 w$ F
又用淫眼電下佢!
7 [$ }0 ?6 ~+ O% G2 t# F1 m" m/ \) \& l, ~( U
Mommom:全部都冇爛呀!簽收先!
* g! h$ J* B. a" G- U  J; gMommom:想唔想飲杯嘢呀!
, ~8 L0 E4 ?5 B* E送貨員:好呀,我好口渴呀!7 q8 L6 n) N( W& |! ?
Mommom:你想飲咩呀,不如你自己過黎揀呀!" P5 j5 R' M$ g: V" L$ v! W& X4 r
送貨員:咁多選擇等我慢慢揀下先!
. H1 M0 f- G9 b: W+ ~1 ?2 W+ h6 i' h4 ?7 G& \# E7 ^# h
因為廚房有點窄,
8 F0 G. t( Q. y, U我打開雪櫃,佢走到我身後,貼住我身後揀飲品," Q  q5 h: h3 O  H& w: ^" |
feel到他JJ在摩我PatPat!0 Q! }; y5 m6 Z" e  j+ K
佢一路磨,我向後頂下佢,興奮到佢不得了!4 h) |0 R& M* V, k; q3 a

$ E; x- g5 E& O3 [Mommom:揀咁耐都未揀到呀!
7 {6 H, n  P7 b' _1 F. x% R# k送貨員:咁多選擇,唔知飲咩好!; b9 ^  X5 m# H& R* W! u/ S
Mommom:不如飲維他奶呀!
. U( g2 ~' q) K7 a5 s0 ^送貨員:我想飲你D奶呀!0 `6 l9 F! x! _; Z( ]
Mommom:你飲維他奶,我飲麥精呀!5 x) c! `# @. L4 y! _
送貨員:我D精仲好飲呀!# Z8 G% u  y: @* S; X
Mommom:你就想,咸濕佬!% X) t7 n2 a8 s8 ?0 ], a! h
9 `( o7 m2 |6 }8 H( A& D
我坐到沙發,佢坐到我身旁。
2 x  X5 c" Q8 G+ R4 D我一邊摸自己大腿一邊脱高根鞋。9 s5 a+ J! q) y% O
1 o. H. h; v! g  u% X- o
Mommom:對絲襪第一次著,腳指嗰度就爛左啦!- M  |# s. d! n% |
送貨員:我幫你寄返去換呀!5 Y; D; H9 \2 w! k
Mommom:唔洗啦,咁麻煩,買對新仲好啦!! o6 @2 C, F) ]4 v
送貨員:等我幫你除,幫你換,咪唔麻煩囉!! [" {4 _: K7 u7 c  N$ s% W

4 h( ], T$ h& H& J7 L) N佢雙手先摸著我的PatPat,大腿,大腿內側,上下咁掃,一邊摸我,一邊幫我除絲襪,個咀貼住我的耳仔吹氣,搞到我好想發姣,忍唔住發出幾下呻吟。4 }+ W/ ^) B9 n- Y6 f) g

* Q. s8 Z- t# i2 l& T6 j% SMommom:⋯唔⋯⋯呀⋯你除咁耐架?% v* E' T- \$ L( l
送貨員:你對絲襪好貼身好難除呀,就快得啦!
$ {& U' A/ e* c  v% V# y& LMommom:你好淫呀,一路除一路抽水!
3 c7 G) z/ T9 t2 g5 R6 _. Q送貨員:你對腳咁靚,我忍唔住,哈哈!
2 g& o  y8 i3 s( Z2 Z4 x
0 ~" D' l0 H+ L! c3 P佢將我的絲襪脫下,收埋我對絲襪係袋。
7 R  O. A. M- O0 N# i& j
& |4 l0 ]3 P- c  h- C  z送貨員:下次寄對新絲襪俾你!. o9 A% Y1 E: Z; q9 r& X
Mommom:好呀!
: x9 V" E+ t5 |8 V; I" cMommom:不如你幫我拆埋另一件貨,俾我睇下!% {& O' w  M# }' L
送貨員:好呀!3 k* ]5 ]3 T$ {8 e

( F3 N  E. [7 ?) `$ ^9 [2 O5 J佢一打開睇到一支AV按摩棒,一碌假狗同幾套情趣內衣,我心想家姐真係淫,又買制服同玩具俾條仔玩。
5 M* t$ s0 S: u1 s* I3 y# _; G* e# f2 R5 q0 W6 Z2 [+ T- q7 W) M8 m
送貨員:買咁多制服既?+ S9 H7 J9 l6 w& C6 ^
Mommom:唔係我架,係我家姐買架!# P; I0 T+ ]0 B" V8 t$ L4 r
送貨員:你吹水啦!& p( @2 f. e0 {8 z8 u
Mommom:真係架,不過我成日都著我家姐D衫!
: s4 L% B. F) _! J5 _今晚試下著俾Bf睇玩角式扮演!$ n+ P, V3 z7 z
送貨員:做你Bf就好啦,有你咁正既女朋友!
0 E2 Y" H0 ?9 u2 Z# ]  q6 C- OMommom:你有冇女朋友呀?
  Y# x! J6 @9 p3 ~送貨員:冇呀!
0 ?5 u0 K# l8 q& C1 TMommom:如果想岀火,點算呀?9 i* e% j% v6 H# n1 \7 M1 }6 a
送貨員:間中睇下AV打飛機咋,你支按摩棒好似睇AV見過,好勁好High架,哈哈!
4 U6 L7 e2 f# V  r3 r! c* c1 [Mommom:都係我家姐架,我未玩過,點勁法先!
4 w: K7 x! T1 e送貨員:咁我幫你試下玩!
7 j, ~2 d' Z0 h7 Q  E# x9 D( I, ~- Q/ d$ ^  d1 X
佢將按摩棒調到中速震動我的長腿,
) a" r( k( Z( @我深呼吸輕輕呻吟,擺出一副欲拒還迎的樣子。
! s  O# e0 U  v3 u
7 n+ O: s# \. T* l: j0 jMommom:⋯啊⋯唔⋯唔好咁啦⋯⋯6 a4 H2 e0 J& v* |) d4 U
送貨員:你個樣又姣,身材又正,皮膚又白又滑。& C" K9 h% r! w& W
Mommom:啊⋯唔好⋯停⋯呀⋯我係偽娘黎架!! }- p& D* s6 [+ l1 y* G  |; s
送貨員:偽娘有冇咁索呀!等我驗下先!# ?4 N! B( e4 G/ o+ `- G0 M  Q5 x
. k* V: p: P6 B+ t' R+ o; U

7 J& c9 ^( O* f" `( N6 R他一手摸我下面,撩我小淫穴,一手揸我的波,( C1 \& y% a' p
一邊嘴我,仲伸條利奶我,玩脷疊脷!, e; |: @6 k# V2 d' h
我伸手入佢褲襠內摸碌鳩,1 t5 [2 x' m! I2 r: ]1 n+ i. M7 `
手感仲大過BF嗰條,我再除佢條牛仔褲,6 T4 [# V! G3 Y. [$ d$ H
著住底褲都見到好大條。互相捽慶大家,好有feel!
- R4 d5 y' e2 M  W
# T" \6 t. i+ m' N0 F% c& r6 a我推佢瞓係沙發,一隻手撫摸住碌鳩,雙唇先錫佢耳仔,耳珠,再錫鼻鼻,咀仔,到頸,再錫lin lin ,用脷尖一左一右係咁係乳魂邊打圈!
4 I7 ]1 U% P# |' b) U* A" h( W- f7 C4 o再成個人坐係佢身上前後搖擺,大碌鳩隔着底褲磨我的小穴。+ Y7 I, s3 K; C3 f- S3 e5 d! Z

5 |6 X& g1 y  F+ N, _& k送貨員:我碌鳩硬晒啦!你個偽娘,磨得我好舒服呀!2 D* R; [' _2 i+ v" p9 s
Mommom:啊⋯你好大碌呀⋯唷⋯⋯頂到我好High呀!# Z8 x9 y9 E$ w2 D

# _. C: ~# o& [$ g1 z' p# e5 _3 J我除埋佢的底褲,7吋大肉腸彈出黎,: T4 e5 y% p0 a+ {4 N
我用蘭花手玩弄大JJ,又抓袋袋,
/ c" u# Q3 |5 y. u/ A9 ~  t' T6 X! \% g4 z! K# A
送貨員:請你食我條大肉腸呀!8 d6 l- j! m+ _' s. P7 ?/ w9 S
% U" W$ I0 C( b( p/ F" F
他把我的頭按下,我口含住J頭,條脷360度的圍著龜頭舔,雙手包住JJ上下玩弄!
' `9 ~( u- k! @( w  D6 r, f
! n$ ~0 z; b* {3 z% {( [Mommom:你碌鳩好大,好熱,好硬,我好鍾意呀!
! G; R3 t! ~9 g7 K3 v, C: n送貨員:你個口又暖又濕,含得我好舒服,仲食到"雪雪"聲!% }  P0 e9 r3 i4 J5 n4 u
Mommom:哎呀⋯鍾意好似食雪條咁慢慢奶慢慢啜!
# L. d9 y* [+ {- s/ {* u送貨員:你含住我碌鳩吹得好投入!吹得好舒服!/ H. X4 v: c( K6 j& ?; y
Mommom:我好鍾意食腸,玩口爆!
6 {9 C. x" x5 f# i- j送貨員:未試過口爆喎!
2 s( @# ^# f! {
% g3 K* ?7 O2 p, p/ }( I% w我心想仲有個2個鐘男朋友先到,4 m3 K8 }1 W; w7 R5 Y0 |6 b* h
可以慢慢同佢玩。
4 K. M/ B# ~& O4 [! T8 T我去廚房攞左杯熱茶,雪糕,爆炸糖。( z5 y, K7 V' i( J9 G

# N4 w3 O; w  h+ u佢訓係沙發,
  ~6 g3 C" s) R" n我用手指尖輕摸陰莖,令JJ有觸電的感覺,
' X  {, z/ v; z! p! I* _, Q含D雪糕再將龜頭含晒入口,6 J7 }1 ^- I* D2 X
有晒節奏咁,吹到雪雪聲,再換熱茶,繼續幫佢吹簫!
, o, G7 c9 x: G( {  g吹到佢典床典蓆!
1 {  @- H3 c# {6 A2 {3 `2 F# Y7 s; p' c
送貨員:又熱又凍,好刺激,好正呀!
- g( u9 }% L: s: e7 a% J: F  {( eMommom:冰火5重天呀,high唔high呀?" S" }# X  i% x, Z8 G7 s
送貨員:好high,第一次試,好頂引!
0 X3 K$ s# ]6 M: kMommom:睇下你頂到幾多次!3 t0 M4 Z5 ]6 s2 a; v
送貨員:好呀,即管黎啦!7 P( [( \1 Q9 ]

2 R1 a* G7 G/ T8 C3 Y" J1 Y1 {重覆5次之後* h; u& V0 r+ `* V- b

! f# t- j8 t# q/ |4 \! L* M- b送貨員:我就爆啦,停啦,夠啦!6 q# R  V0 z9 Y; @  y. \5 ^
Mommom:你好利害,玩到5次都唔爆!9 l: h, R. U6 o( H6 ~$ z; |4 M' S
送貨員:有幾次想爆啦,好彩你就住我咋!6 ~& \7 W6 x% ~% a0 {
Mommom:見你咁大碌野,咪同你玩耐D囉!- i* F/ P- L7 ]0 _
送貨員:咁重有仲有咩玩呀?6 R! U* G5 V% \, N
Mommom:睇下你忍唔忍到啦,今次玩爆炸糖吹爆你!" R+ @. u/ d4 U' U

/ F' R8 y* W2 Z1 E* w我將成包爆炸糖放入口,再含住龜頭,D糖不斷爆炸,
' H5 x, j. D7 a. X! W再一手上下chok 陰莖,一手玩春袋,3 g2 V' n  h' i7 M5 @
D糖爆完溶晒後,我就全力吹奏,) z! |$ ?  n, r1 M$ E# q0 c
我加快速度上下chock,用鯉魚咀啜到好實,一時脷尖不斷撩撥,一時大啖吸啜,再深喉,大約分半鐘,我感覺佢就快想爆!5 K3 x1 {5 h( F0 _9 W

: t8 g/ p2 v8 }# C  A  [送貨員:爆炸糖炸到我好爽呀!9 O' S! e- u) @
Mommom:小心俾我吹爆你呀!
4 {' [* b' O+ k+ ]6 I3 V送貨員:你個咀好窄,含到我好舒服,就快忍唔住啦,就快爆啦!4 I, T, L1 x( H* W+ ?1 \
Mommom:快D射俾我啦,好想要你D精精!
7 F9 u- o; E! i$ _# h0 @# K: G5 m* \1 [7 ~$ g; a+ Y5 F& s' Q
我feel到有D精漏出嚟,1 ]1 d1 R3 i1 u. N
我啜住龜頭,一路望住佢,示意佢快D射,3 ?6 m3 G  T% i( E
繼續用條利環繞龜頭打轉," }; c% r2 y  D! p' A1 H
Feel到D精射左3次岀來,射到成口都係,
0 q! L3 a9 N' U' U再狂啜事後蕭,又吸又啜,啜左成分鐘,+ k7 s# n: B, z: B" M$ s$ A! H- p
啜到佢超high!+ ?6 k( W" ~+ T+ A0 J

) Z$ X2 K6 _! ~, g8 |9 N送貨員:俾你啜晒D精啦!
4 ^! o9 V- K7 ~8 vMommom:你射左好多呀,我成口都係!% d/ a& M9 x1 h! c! u
送貨員:你個鯉魚咀吸到我好舒服!! ^/ Y: G* r  A- b! n0 v) C# L
Mommom:你D精精加埋D爆炸糖,好好味呀!9 T' S% s, P$ V5 F9 u% S" k
送貨員:你真係好鬼淫呀!
5 J+ w& r. O# ?Mommom:你睇下JJ仲流緊嘢,等我繼續幫你清潔番!
  {( f/ S/ F9 n# B) O送貨員:又黎,真係好有AV癡女Feel!0 G7 C+ T& ]7 S9 e, F0 c% I4 J
3 ^1 ]7 a+ N% ?6 k
我先用舌尖清潔流岀來的精液,舌尖又撩撥下,2 v; l9 h' Z2 S3 ^% v, v/ \4 _
一邊用手再撫摸春袋,原本要回氣的小JJ,
2 x7 a3 ]" A/ Q/ H6 e- ]2 d又開始變硬了啦,我成條含入口,: _# K% V' E/ z  r7 B
繼續慢慢啜慢慢嘆!
9 [( I1 |0 Z# N6 Q7 A' K
$ O* X0 X) V4 G0 L/ U* NMommom:咁快又變大既!( ]( f3 r$ N/ i. |( b
送貨員:睇到你個姣樣,好想吊你,咪硬囉!! v' N5 k+ b  \
Mommom:你都未餵我!
4 ]! G7 K/ k. C9 y
! W/ q7 u! R3 L# o: d/ P0 y他一邊摸我的Pat Pat,我繼續食大肉腸。
6 e  I4 e+ S' j# W. \$ ?2 u( n8 |9 a9 G8 I# h0 p
4 L) u; `2 N  w  S- b
突然電話響起,原來係BF用視像電話打黎!" w% S: W* S1 v0 i9 A

+ F4 L- M3 r7 q- UMommom:等我聽電話先,你行去嗰邊,千其唔好入鏡!) X* q5 c. a) p1 b
送貨員:好啦,我準備走啦!+ t: q8 M: X  \  t$ t& e
( Y: f+ l$ U% E5 N: T8 M
作者: moonking68    時間: 2020-7-29 14:53

好正第一個LIKE~~~
作者: mommom    時間: 2020-7-29 15:00     標題: 回復 1# mommom 的帖子

視像電話開始- m! Y! V4 {4 _0 j- |4 d7 H

) I  Q$ A5 h- G" VMommom:老公,你係邊呀?% J/ k) f- C1 v" N
男朋友:公司呀,要OT到8:00先走得!
# K! A& Z' t. `1 F0 M/ s$ g9 OMommom:咁咪要9:00先到,咪要我等3個鐘!5 ~# _- E1 ?0 s" Y2 g- q
男朋友:Sorry呀!
% I  P' {+ Z. r. m: oMommom:我想食腸呀!
, d7 f  C. q6 d/ P& y9 D男朋友:今晚一定餵飽你!+ @9 S$ h4 {$ _8 E
Mommom:我宜家好想要呀!" \8 ]: a  g2 z$ ^! t) c  d
2 k( H5 A& g/ {+ Z
鏡頭影住我拿支假狗,放入口含,/ l7 K" k; a1 T% o  T
另一面送貨員聽到我BF遲到,己開始摸我的腿!
* K8 x, }! q# G7 Q, K# {% a* }2 r( }
# X3 {) R1 r( R( Q; F男朋友:你曳曳啦,又買玩具!
* f6 ^+ {4 p- N' _, ~, i' D1 A; SMommom:你又唔餵飽我,咪要玩玩具囉!$ g( {/ t; p& P, l
男朋友:睇你個樣好High咁!- O% K5 e5 [+ P& |& U
Mommom:你睇下支假狗,係咪好似你JJ呢?& w; {. Y4 P% a' S7 l
男朋友:今晚一路用假狗插你,一路俾你含,好冇?
1 v. `5 Z8 {" N8 C: c6 o; K( sMommom:好呀⋯⋯老公⋯我好痕呀⋯⋯宜家好想要呀!( O0 x' T7 @0 I

; b/ N& C" Y0 q+ w鏡頭影住我,含著假狗挑逗男朋友,
* K$ x% y3 _! ]1 J. q4 Q" r另一面送貨員拿著按摩棒震我的小穴。0 v9 {% C( R/ m4 e( k
2 H8 ?2 ~; e% ^/ p; s
男朋友:你個淫妹嗌到我都硬晒,等我去所先同你玩!
  H  b  O) i% i0 p  e1 I3 OMommom:老公我好想食你條腸腸!) @4 Q! ^8 w7 b& d$ W, Y
男朋友:我都想睇你吹簫個樣,記得淫眼望鏡頭,俾我睇你個淫樣!
: j4 \  X- Q0 ~
0 G  d( x/ O& B* U" l2 c$ |! v我含著假狗給BF看,Bf係公司廁所同我玩Camsex 。
( x9 o% T; X5 L* f& K% P" O$ K. J4 _# p" e9 j5 ?! z
Mommom:我好掛住你條大賓鳩呀!
1 \8 g( j3 t% m: j( G. B) W: q/ f男朋友:我都好掛住你對38E大波波!
" D/ `3 p, q$ b& Z. DMommom:快D啜我奶奶啦!
; e) {7 B' [/ T男朋友:拉低件衫,俾我啜下你對奶奶!
6 s0 S! n* ]: [& x
1 E& ]" x, a1 ]2 P我拉低衫領,38E大波露出來,
* l8 B  k. x: X1 G6 M5 H. ]我對住鏡頭一手摸自己粒Lin,一口含住假狗。
/ \1 b4 [$ c7 M" H7 z# v$ j4 b  f6 i8 W2 w! P. }8 r. F
男朋友:你樣靚身材正,前突後凸,
# d/ u( w3 p! T+ e$ D對波又大,個個睇到你鳩都硬啦!
- H  Q* ?3 `! p1 E3 }8 r4 UMommom:老公⋯俾你摸到下面濕晒啦!6 _) `( m/ H' q+ V$ w. i  t
男朋友:你條底褲都濕晒,等我幫你除啦!
( |$ C; g* J* G' R2 m  c/ d3 v% Q8 h" Y! d# `
送貨員聽到我到要除底褲,就要我企係度轉狗仔式姿勢,拉低我條喱士T-back ,狂錫我的PatPat。, l. D5 a- N. B* L

4 D% i8 V& Y7 g3 o- u5 ^0 L; Y& D3 SMommom:好舒服呀,奶入D啦,BB!% {3 S, f( R) @* w
男朋友:你個淫娃,濕到成個水塘咁!2 N7 j, `. ^* G% w3 Y* K4 u
Mommom:好衰架,搞到我濕晒啦,快D幫我奶晒D淫水呀!
% V) x2 J! Q4 W. J3 F) t' r0 D- d! g! e6 ~
送貨員瞓左係沙發,示意我坐上佢個頭,
5 m+ W' b1 ~2 z! C  S7 p, L7 D我用小穴對住佢個口,佢用條利插入我的小穴,
6 |# l8 `" e6 d佢條利好長,係咁鑽入小穴,& R" H# J: Y. J9 y) \2 d
我的身體也不禁上下搖動,好似坐蓮咁,7 T* s. m% L& Q
條利下下都插到好深,
2 `- _. `0 O0 T! K5 n" P插到我愈來愈High!7 t4 u# n5 H+ N/ w
3 t1 S1 ]* I! [+ j
Mommom:老公⋯好痕呀⋯奶入D呀⋯
$ |3 H  C. a" E: h1 e男朋友:淫娃,你邊度痕呀?3 K1 q% w' I! B! v8 ^
Mommom:⋯啊⋯⋯衰人⋯我個西⋯好痕呀!你用條利⋯奶入D⋯幫我止痕呀⋯⋯痕死我啦⋯
; D1 A/ K6 J/ D# J男朋友:你個淫娃,愈奶就愈多西水!
5 o8 E# L0 J  \: XMommom:⋯啊⋯老公⋯我好⋯想要呀⋯⋯快D啦⋯6 o, b8 F1 a6 V$ B+ n
男朋友:想要咩呀⋯快D咩呀?
; I1 \1 a- d, h& tMommom:⋯老公⋯啊⋯我想要你條大JJ,快D吊我!
% G9 z6 ]8 o1 \7 q3 ?男朋友:聽唔到,大聲D,成句講!
$ S4 a$ N1 Q4 [% Z* p& b* W* SMommom:⋯老公⋯我個西⋯好痕呀⋯要你條⋯大賓鳩⋯快D⋯吊我⋯插我⋯我西⋯⋯啊⋯
, l- M; [0 d' x  `! `男朋友:等我插爆你個西⋯我就射啦⋯快啲幫我含住!
$ l. N, K, m. Z. d  O- D6 V" M4 b; jMommom:老公,射俾我呀,俾我含實你!
' N5 _+ m5 ], Y1 @男朋友:好正呀,出完火,我去做嘢先,夜D揾你。
1 \7 H+ O9 o6 O& Z1 qMommom:咁我自己玩住先啦,我等你今晚返黎!9 {: y+ G6 x/ b: [
男朋友:I love u ,拜拜!
6 s# L( c4 ^7 G: A: \0 |4 u
2 t9 C; q4 I8 i; H5 h5 f4 MMommom:終於收線啦!! O7 {! l  N1 l5 f8 G* [" b
送貨員:係咪用條利都奶到你好high呀!
5 }( u3 c& l6 V* K) f9 LMommom:係呀,仲有高潮添!! O7 P9 X6 i$ w6 W/ w- i
見你咁落力奶我,等我服待下你先啦!5 d6 R4 j6 g% }3 U4 d' W9 `& i
" G) B6 F3 t5 ^, @- ~
我繼續坐係佢個頭,享受他的舌功,
% p9 D& Y/ n$ R0 G3 D我彎低腰,用69姿勢,吹奏一曲魔笛追魂,深喉含實哂碌野,摩打脷係龜頭上係咁打圈,又吸又啜。吹到碌野硬到成支鐵柱咁,越吹越漲,仲差D吹爆,佢禁住我個頭叫我停,我先停。跟住就用口幫他帶上了套。* r$ ~+ J: c% Q5 W" ]8 ^! m
6 z! L/ I) o- [/ C1 d9 [  B
先玩女上男下,我用打樁機動作套弄條鳩嘅蘑菇位,$ S- x* d0 _$ D! `4 Y
喺洞口磨吓,夾下,UN吓。/ I$ U% _- W  t9 l

) B+ S3 `8 e# j  b送貨員:,唔好吊我引啦,快D坐落黎啦!
7 O( O3 @9 p9 C0 |) R5 d/ nMommom:⋯啊⋯你好大碌呀⋯⋯入唔晒呀!  i" s6 f( s3 i2 ~& j4 d) A' H
/ u0 I" @! n$ ~' Q% L& {
熱身挑逗一陣後,我一下坐晒落去,俾條大個鳩頂到好深好入,我好似大騎師上身咁款,一時搖,一時UN,仲係咁磨,騎到激烈時對奶又彈上彈落,我瞇著眼享受,繼續大聲呻吟!
) y3 w' I0 i' K( Z0 Z4 P3 K# z
: i) Y: f  o* c) d' V送貨員:睇嚟你好爽喎!2 f+ M4 A4 o% o
Mommom:你碌鳩入晒啦,你好大碌!好舒服呀!
: I+ w9 _6 X, O! f3 M) `送貨員:你個淫閪好濕好暖又好窄~ D水多到砰砰聲流出黎!
: `% `7 m  ?9 T0 p2 D0 q& I% y# @6 N  N9 r
佢攬住我條腰狂un,吊到我對波上下搖擺,/ W( l# l* f' K; L- ~$ U
我不停扭動條腰吞食碌鳩,仲頂到我G點好爽!% s1 u, |" ^; c; A$ ^
. o! L( ?- D; W1 S/ O. k
送貨員:你個淫西⋯好正呀!
7 d1 Y4 k5 y+ f, K  M& zMommom:⋯啊⋯我想要呀⋯⋯入D啦⋯
8 _8 Z* O7 V* m' u4 ?- S送貨員:你D叫床聲特別淫濺好聽!' Q* t4 N- m* I; b- E
Mommom:⋯啊⋯頂我⋯G點⋯好爽⋯呀⋯大力D⋯& r" M! H' h* d, W/ o( U" N  c& O  y
送貨員:你又扭腰,又下下坐到盡,我有d頂唔撚順喇!9 V; L7 v5 R7 F. Y4 c3 f
Mommom:好衰架,我就快高潮啦!
  O2 M/ S3 c% K) H. F# T送貨員:我攬住你抖一陣,換個姿勢,再黎啦!" Y: V! x4 H3 b6 s
& @/ o9 I  ?, c7 f: K( P
我都唔想俾佢射,所以一齊抖左一陣,0 z: ]) A4 ~, |0 {/ t+ y
我企到鏡前面,趷起PatPat對住佢,
& g# l1 h, F, z再用口含住支假狗。* e: X) h2 g8 y! ?+ o3 r
Mommom:我係小淫閪⋯好痕⋯好想俾人, ?! g% w# l7 p4 ], C: m# b$ c$ G
送貨員:真係淫到岀哂汁呀,你個PatPat又圓又彈手,推車仔一流!
- p2 x& h4 ~  p/ r% Z! EMommom:你仲唔黎推我!
' ?* b! Z. b4 A+ {0 [8 o+ _0 n
5 j$ n& V  r8 y佢用鳩頭係小穴口挑逗我,撩幾下又插一下,3 g9 e) f# e4 W
搞到我好想要。我一手捉實碌鳩放入我小穴,; f/ A; [( D4 Y
用收陰肌夾實佢碌鳩。7 j- [; n5 C) n
4 ~0 V4 q9 j' i; g) V. a3 d* V
送貨員:你個西好濕好撚淫,睇你個姣樣就知你大食⋯
# o( ~% ~8 U. _3 b( p8 BMommom:⋯啊⋯我好想要呀⋯快D插我啦⋯我妹妹好痕呀⋯快D⋯要你條大肉腸⋯喂飽我⋯啊⋯
3 E! N( v+ d% `9 I4 J7 F
0 @( B' K. Y4 c& `: A0 q2 C) z. \我趷高屁股,送貨員揸住我個蘿,老漢推車狂推直入,衝擊左百幾野,pat pat 肉狂震,佢一路向前推,我就向後撞,真係推到啪啪聲!
9 B+ p* o' C/ I& u6 }. z6 m$ T8 u
- Y% J* W, i' h- {( m; FMommom:⋯啊⋯⋯你好勁呀⋯⋯大力D⋯啊⋯
- N9 S) ^! n* d6 c* }0 j送貨員:你個巨躉又翹又圓,忍唔住大力打落去!
  p% d, v0 j+ M8 JMommom:⋯啊⋯快D插我⋯好舒服呀⋯⋯好鍾意俾你吊!% s7 b- g8 q: V& e( p
送貨員:你D呻吟聲好正,嗌大聲D呀!
' Z" Z5 X( t0 Q2 W7 l/ zMommom:⋯啊⋯我個閪⋯⋯好濕呀⋯⋯
: ]1 i6 Q  W, w+ f9 O/ ^1 W
6 O0 e* k, T5 v5 M1 B: J3 a7 k[ 本帖最後由 mommom 於 2020-7-29 19:09 編輯 ]
作者: mommom    時間: 2020-7-29 15:03     標題: 回復 1# mommom 的帖子

鍾意玩角式扮演% \# ?6 u$ s0 `6 |
WeChat : tracybb7237
作者: mommom    時間: 2020-7-29 15:15     標題: 回復 1# mommom 的帖子

再轉狗仔跪係地下抽插,佢下下插到盡,呻吟聲叫到拆天,佢反手揸住我對波,越扭越high,狂插幾分鐘。
$ b! v0 r* o; f: t轉位來個男上女下,托住我對腳掛上肩膀抽插,雙手搓波,佢深插下,我就叫一聲,我既呻淫聲愈大,佢就愈大力!
) v9 k  t7 z  a; J# {& z, ?
0 W+ \7 C6 R) ]* G3 |) ?, {Mommom:老公⋯大力D⋯快D⋯吊我啦⋯我高潮啦⋯* C5 N5 [3 P0 g- t: z7 A
送貨員:望到你個高潮樣,真係好迷人!我頂唔順⋯要爆啦⋯⋯% Z2 ?$ ?7 r4 Y) a- |; i) S- F
Mommom:老公⋯射晒俾我⋯我地一齊高潮呀!; k, ?" G+ ^$ J$ H1 w* ^# H
; B6 t7 A& z  _7 l2 E, A# ?
我轉身跪喺地下,幫佢除套套,含住鳩頭狂啜,我用條摩打利係龜頭上打圈,又係射左3次,啜到乾淨晒先停口。
* G1 j- @1 y* n# l# _! }( d0 W$ W, A, d9 f9 I5 \3 A9 F
送貨員:又俾你啜晒D精啦,好爽呀,真係超正!7 C' ^% J- u( R% r& d5 o3 F' {
Mommom:俾你條大肉腸搞得好舒服!
2 k1 P3 }% I% l/ v送貨員:你食飽未呀?
/ F* O  A  X/ J6 b& t  rMommom:你估下!
2 F) ]& l. v3 A* b4 X送貨員:你咁淫,一定冇咁快飽啦!
, J  Z. D; C, m- K& ^. r1 k$ r5 lMommom::唔話你知,等你心思思!# Q% Y" r6 W7 j7 `; {
送貨員:不如做我SP呀,每個星期六都黎餵飽你個淫西!* V9 l2 p) K) K# \0 q8 I! @: {
Mommom:好呀,我叫毛毛,你叫咩名?
& y9 B3 X* Z; b/ V0 }* z送貨員:你叫我阿勁呀!9 ^! N' r* `5 ?
Mommom:勁⋯你邊度勁呀!
3 I. p3 v% W3 [- I3 V* R" i送貨員:碌鳩勁囉,你又想試呀!1 ]9 a; k0 j  Q; A" g5 B

+ m' R3 K- R. t) g) Q/ e) ?0 e[ 本帖最後由 mommom 於 2020-7-29 19:04 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2020-7-29 17:19

真正?
3 a/ P  D* Z2 L! H0 e0 A: ]$ Z; J3 M4 K0 V/ Z
(o^^o)
作者: Elpitlum    時間: 2020-7-29 17:32

好睇...勁好睇... : )
作者: cyw    時間: 2020-7-29 22:11

作者: joanne3    時間: 2020-7-29 23:56

不錯呀,
作者: Sglaw42    時間: 2020-7-30 00:28

好有挑逗感
作者: alexbb    時間: 2020-7-30 01:25

阿勁有冇咁勁?
作者: alexbb    時間: 2020-7-30 01:25

阿勁有冇咁勁?
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:14     標題: 回復 11# alexbb 的帖子

好勁呀,腳都軟
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:15     標題: 回復 10# Sglaw42 的帖子

好鐘意挑逗男人,好high
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:16     標題: 回復 6# misslady 的帖子

真人真事改編
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:17     標題: 回復 7# Elpitlum 的帖子

你鍾意睇,我就再寫
作者: phbaby    時間: 2020-7-30 08:37

really wonderful
作者: applebaby    時間: 2020-7-30 08:42

會唔會你是送貨員,做了義工幫人?
作者: DJ.alice    時間: 2020-7-30 15:53

睇到成身好熱
作者: PatentLeather    時間: 2020-7-30 16:36

個故事幾好睇
作者: watergap69    時間: 2020-7-30 22:56

一流0 h/ i" }/ r' d9 G: {4 T
出多D吖、唔該
作者: misslady    時間: 2020-7-31 11:21

引用:
原帖由 mommom 於 2020-7-30 02:17 發表   . ?7 E4 @; M# n  ~- z
你鍾意睇,我就再寫
9 \. D" P7 }( f. |0 g+ c  t9 X
! k+ t* Y( y& M7 y1 ~9 A加文,
. l: n6 y) A7 d3 ]加文
8 Y' i: O3 i3 Z, u  ?' C& ], D5 ^
(o^^o)
作者: siying    時間: 2020-8-1 14:24

超正的古仔啊
作者: NikiChow    時間: 2020-8-1 17:26

Very good story
作者: powerxxxx    時間: 2020-8-3 14:10

作者: aimyon    時間: 2020-8-3 14:57

作者: sasalady    時間: 2020-8-3 17:10

very nice story ar~~
作者: aimyon    時間: 2020-8-3 18:25

真事??
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-11 19:14

睇曬故事越睇越high,我起曬頭!
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-11 19:16

繼續寫啊!
作者: exealan    時間: 2020-8-19 04:40

唔知有幾多成係真
' C* U7 `, S& A送貨員真爽
作者: cd31415926    時間: 2020-8-19 22:48

姊姊支持耶真棒
作者: datong888    時間: 2020-8-25 08:10

?面感太?…第n次重看…
作者: bakaruri    時間: 2020-9-28 20:25

what a wonderful experience
作者: guyhappy9955    時間: 2020-9-28 23:26

真會寫文章!
作者: 18680535284    時間: 2020-10-9 14:16

好体,想继续体
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-1-23 00:06

描述細緻,高質文章哦!
作者: q348054782    時間: 2021-2-12 23:15

作者: 冷冷的秋    時間: 2021-2-16 15:57

真糸写得好,睇睇下都自己打了
作者: Nancy00    時間: 2021-2-16 18:03

好刺激: e% \3 J9 t' I# f4 s. B( T
好想試埋一份
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-16 21:26

睇到成身好熱
作者: loboiboi    時間: 2021-3-26 11:16

好正好正好正
作者: chris963    時間: 2021-3-29 04:59

感谢楼主分享重量级重口味的小说谢谢😜

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0