標題: 請問有人代購香港的學生制服嗎?? [打印本頁]

作者: 肥肥愛穿女裝    時間: 2020-7-14 10:22     標題: 請問有人代購香港的學生制服嗎??

不知道有沒有人有這方面的經驗
/ f: k7 f3 D& j( G, q( D2 `% t7 u  ~; g) f
想購買香港的學生制服
作者: uniformx    時間: 2020-7-14 11:25

本地代購的不少8 J$ w) D5 z! V! E: k8 }
外銷就……
作者: 肥肥愛穿女裝    時間: 2020-7-14 11:34

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-7-14 11:25 發表   1 i8 w" u0 ]0 \, B
本地代購的不少
- l) W$ G/ @$ P1 a; R, d外銷就……
- w; S4 q3 Y7 z" g+ i# _
真的,找不到太多資訊. f% c8 F5 Z/ t; p  G3 g

% j, }/ E- R- t6 x  U$ y9 o" {3 N所以只好過來發問了
作者: whk    時間: 2020-7-14 18:48

uxlm, n0辣雞可幫到你
作者: YukiMinakami    時間: 2020-7-15 00:28

你要買邊間先? 香港校服姐, 正正經經唔好講咁多剩講學校名同SIZE好多都買到, 封窗就要搵女性買依個真係冇計, 又唔係日本校服唔會話要學生證嫁喎,當然D好誇張既SIZE人地冇貨係正常1 b# G4 m9 C: d0 T5 Z$ Q9 G

7 f+ c; }# P, k* `( ]2 w4 d5 G2 N: G: Z[ 本帖最後由 YukiMinakami 於 2020-7-15 00:29 編輯 ]
作者: 肥肥愛穿女裝    時間: 2020-7-16 17:43

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2020-7-15 00:28 發表   ; r6 t/ [' s! f! m: `
你要買邊間先? 香港校服姐, 正正經經唔好講咁多剩講學校名同SIZE好多都買到, 封窗就要搵女性買依個真係冇計, 又唔係日本校服唔會話要學生證嫁喎,當然D好誇張既SIZE人地冇貨係正常
$ q& y6 a# T, g3 c- L# c第一次了解香港買校服還要學生證呢,真的挺麻煩的,而且價格偏高

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0