標題: 有冇人會買女性荷爾蒙食? [打印本頁]

作者: Shion    時間: 2020-7-10 07:04     標題: 有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
) m$ ?8 O* a5 U/ l  m* L因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
$ u& p9 R) D5 y' X, F想試又有D驚驚
& {: ^$ `' Q4 t6 B# s2 T+ M/ d  w7 s  W: i
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
+ y/ b8 i; r' y0 e( v- T有冇邊隻牌子好D?
作者: Annalam    時間: 2020-7-10 08:09

自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能
作者: gila    時間: 2020-7-10 08:57

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.1 @9 B, c$ o' H4 p: D  G

7 a/ V( S. ^% |* H1 o7 b4 t食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.$ [7 ?: l# i$ a# U  G
- {0 ^, W5 j! \: |" o* @3 [' p% C
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   3 {" T  I- j$ L8 p) D. @  U
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?& {4 I  I3 @% |$ m9 S
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
* n  `. C6 a' {想試又有D驚驚
# P) O% r5 e2 l) c: M$ A5 _/ X3 p# a5 m
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?. Y: t, ^1 F+ q8 D( x
有冇邊隻牌子好D?

作者: Rachel    時間: 2020-7-10 13:37

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
+ N% v& u/ S$ W7 ]6 t
0 y, h5 E2 ^+ J, w& L順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
作者: Shion    時間: 2020-7-10 14:18

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   , E: \* C1 P: @$ G5 {+ U4 @
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
1 o' z8 _! j3 a4 h9 P5 p* @) m
& m; z( |4 d! ?, q+ U! W順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
! G& R: t8 y: G, {: x0 m4 j+ m
令皮膚滑D同毛少D
2 _& R, Z# f7 f. M+ {呢個已經係原因
作者: Eva0313    時間: 2020-7-10 14:25

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   9 B$ ^% e& O! A: {( N. e: u
( T% g* q* b3 m
令皮膚滑D同毛少D
2 ], `* X0 t3 I) _; k# z7 N呢個已經係原因
/ f+ l' }8 b( b) H$ {+ i但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 14:42

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   2 O; b& B7 m+ z  Q9 }% c4 @1 t5 o

2 I& ]/ z+ h  L" v9 p) \; @令皮膚滑D同毛少D
. A6 O! U: }8 h) E- z呢個已經係原因
! m/ N3 [' u& ?! c2 k+ s& E2 f1 ~, b
附送黑眼圈添.....
9 ^9 j2 j- s6 G% K唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
+ U0 r9 C7 Y: D& g0 E9 A+ f) Y$ B+ i% E2 d4 r0 A8 \0 u- v+ M
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩* d1 ~4 s& J4 o9 }! `' g
0 x; O% M' T! z1 W* K/ v. t* U3 l) G
作者: Saya    時間: 2020-7-10 14:44

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
. @6 \  Q% I' Q! g6 m4 r想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
/ T7 \% |3 b" C- o5 _5 @
) k& v0 X9 \' n  C3 Z食藥得既話 話美容行業要關門& M) Z+ R7 M( A! d; h3 @- W' p
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
3 R4 X, n) _9 A- Q  ?3 `0 c8 L' p" e' d
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
0 T8 f( h9 L$ g7 P或者問你拿醫生處方- L( N8 J5 Q4 R9 K; R% U3 a5 s
(原來係香港字食左字2 _! \9 H# P6 S0 n

( k0 ]+ d+ Z9 I% u[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 14:48

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   ; c5 U3 p- i* T5 K! {7 u6 e! S
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
4 e9 y% U$ K" t6 ~0 x. a3 _想清楚會 斷欲望做聖人  
6 l* q) j, a  R3 Y9 y: b# S# ?& W2 d' _8 c3 Y6 I
食藥得既話 話美容行業要關門- ]( @* a* f) \- `
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既8 K9 `$ M2 a: t  W! F0 d
7 p0 g0 Z7 Q/ \3 D. j  n3 {1 S& o
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
8 V1 y" B' k# L2 R6 [3 ?3 F4 d; L3 v或 ...
& F5 p) {$ `/ f& M/ v2 o3 I
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛/ h7 o$ l4 @, K- ~; c( L4 M
真女無乜人咁傻 sosad
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-10 20:25

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
( O, J; r9 p' z" n, F係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧$ H  U/ @. B3 t! [
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
" n) F; @" y1 x2 Y8 D9 \3 d; t甘樣仲衰仲辛苦 # s4 K# P) A! b
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎3 U; @9 n* }  D
當然你有將來又要付出真心
. W3 l6 X+ L2 S4 m& g8 s" M% k4 N8 Q8 [( Z月入無5w真心唔好做男, e2 X, k) T0 B+ O
3 T; B5 s2 e1 z8 B
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 21:06

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
6 ^/ b( m7 O5 {, l2 L已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
, {, N# u3 t# U/ `6 A8 I5 w係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧3 z4 Z9 \$ X) ?( h# V
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女4 x! \7 _9 W& ?. T, N0 T. ^
甘樣仲衰仲辛苦
# I7 f8 h' c2 f2 w+ T' I9 ]9 E- u9 I同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
: s; J7 W# {& W0 h0 p8 \當然你有將來又要付出真心 ...
+ F3 ?2 g6 U" v7 q, r* S+ R8 t
食完藥唔見得有成就囉
/ g* J3 W" `* I/ I1 q3 l' b4 R% G* H& `. w  A, S- [) g% h5 x8 o
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?2 Q: R7 G  M- q) O
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
% s2 C2 M& c4 _
. ?5 v( w- k! W( z. W[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]
作者: Eva0313    時間: 2020-7-10 21:41

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 M! Y# c* l7 R" p( @4 L4 ~9 G已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥$ _1 y% t' i5 [* o& c' O
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
3 @  i( l6 ?. d8 P0 I! t感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女$ I" R" i. Y6 w
甘樣仲衰仲辛苦 4 a) E+ T- P! k" s& `
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
- K# @; U8 K0 h, x% m; j, i' ~當然你有將來又要付出真心 ...
' @5 @# a; f2 ?% V0 f9 c3 M: f" Z
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
作者: gila    時間: 2020-7-10 22:04

典型的拜金主意。何其悲哀。3 d2 `4 P- X7 Z9 y" R; L9 e- ^8 f
# l* C+ y0 s8 ^
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   & ~: f2 N- T% c7 E& t& l
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥7 k, s& m( {/ e0 M5 G( z- y
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
, n) R* h: Q/ J1 U* l; u感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
+ ~, y9 I: D- X7 l甘樣仲衰仲辛苦
! x$ |+ K& D$ W9 r6 u% a. A2 X, n同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 M. M1 G6 r4 X- t6 U3 U# @
當然你有將來又要付出真心 ...

作者: yathei    時間: 2020-7-10 22:34

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
# y# l% d; W# s& ~% P7 C  o- z5 R不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚
作者: Marie0749    時間: 2020-7-10 22:36

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   : M% z, d0 a/ r  M* l2 N5 _7 t* M
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥* r4 u; _. S3 {6 v! H
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧0 }" J/ b/ H. n, A6 w
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女9 D9 k6 Z2 X* w
甘樣仲衰仲辛苦
' H# M. K6 D5 D, F: K) ?同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 l+ v3 s* r8 r- r* \
當然你有將來又要付出真心 ...
' Z: j+ S# S% M8 v
日日想女 性慾依家野係好難控制
作者: a914046    時間: 2020-7-11 09:20

Very Nice!
作者: Shenmue2    時間: 2020-7-11 11:51

我有食
作者: Saya    時間: 2020-7-11 13:44

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
" c9 T; _- r% M8 n. e: g4 n# W8 {/ B: ~
食完藥唔見得有成就囉
& w- j8 b# g/ R* \3 t8 [# g! h) h
$ R* z+ I" O& S4 _; G, Q同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?" J- S% L# k3 c( ]+ @3 q' g8 y3 r
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
; r/ G* l2 p, Z8 @
1 s, \, ~; j; ^! i9 p
- @7 `: K  `; J" A- n# ~佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
  Y$ Y* [/ k2 f, F, |  `" `  {+ V! b' a6 a
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
' b+ y+ Z7 J% }9 f3 \: z: h! S  O% J# f2 d& W4 W  F
日日想女 性慾依家野係好難控制
/ T2 q8 {0 z3 Y& x8 \2 C2 B
/ W9 _' P" Z' Y, s8 j: ?( o4 B3 m
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
+ T( A, p7 y. b0 A( G7 Z5 r
1 _4 Z7 {% _( d% J% h3 @, U* [& ^: w! D
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   : m6 _% v' h8 g8 a+ `, }

" {; P: ?8 ?6 {+ W乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
+ j, b  a: S7 p% Y( C9 U5 h$ [  Y
! X0 M* j7 r( ~/ y或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖0 P" v1 _; |6 f) h
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論. I; A7 L  o6 j  ^
! y, Q' i1 m) [
作者: Rachel    時間: 2020-7-11 21:03

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
1 [5 h) I9 l* V3 _3 s, r佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無- c6 [" |9 D% u* D  W$ N( N
1 h7 t  O% }+ t0 n' u, o
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難- T0 s. m3 \: a% S! m9 e  ?# K7 y6 N
, L! e8 k( B3 U# s& |8 |8 S! P
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖3 p5 g, B" u, |  B6 e4 E$ w
後天保養/天生 ...
5 @2 I( @' s& T) ~8 R' r做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser$ f8 u, H5 j  C  |. P# E
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?5 n* L+ c7 |' l9 v. t. i

, S# O! b( M5 p: J( k3 e4 I其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
作者: Eva0313    時間: 2020-7-11 21:29

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   * E& A( R9 b) s8 X( c' t

\2 {' N' U0 {7 C% |做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser! U% C8 q) {3 W
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
/ f- h, c$ e! {3 ~7 y9 n
8 \2 }6 r: Y' A3 s/ N5 [1 t其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
) T8 K0 w7 l. k: O; w* G可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
作者: fanbellayuki    時間: 2020-7-13 21:30

如果只係想逃避現實痛苦~ 食毒藥會快D~
& E# R: `! x  i( z( A如果只是為逃離活得一塌糊塗的男生,食藥只會換來一塌糊塗的女生~
作者: denisews1018    時間: 2020-7-14 03:34

引用:
原帖由 gila 於 2020-7-10 22:04 發表   
* \2 E( u- H# U5 j- {8 g典型的拜金主意。何其悲哀。
, s8 t4 l6 X0 T) B. x# J3 r3 g$ ~# h' E
4 V3 [% G# o2 v% Q& g+ s女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          ( 而    已     )7 [1 R: h& \- o
0 a. K( z  b/ j7 y
1 H8 N# w7 z, Z. P" O

1 `3 V6 S* A: J( v* Z  I" k/ x- C
, v0 r1 h; n# Z) e. `; K9 K& l  F; C4 }
0 ?" P* V' p- L3 n. I" _

9 z4 L! I: b4 \" r/ ]2 I, ~8 I) I4 r  ?1 X) g
; P+ J5 ^% Z" z, _2 B+ q; M, e/ l, w
.! l! l$ ]1 S9 m3 b% M3 [
$ L; ]* h/ l7 L) f. M
作者: denisews1018    時間: 2020-7-14 03:36

.. h% @0 r( x6 W
. r2 K  b3 u/ L" `, H! |
) ]8 E- }& W8 O( \1 }% ~. x6 E

) D* `1 n- [6 S/ G& G5 z
3 d  G$ M; F# ^( L( R1 E2 A: n1 H. b/ i7 P. o% K) h) N
- Q6 I2 a, o0 I& i
其實吃藥不吃藥,甚至見醫生開藥做手術,都是個人選擇。都需要尊重,大家不如多點empathy, 少點批評/ 嘲笑吧
+ m- i- D0 N1 d9 b% D8 ^' X1 \5 X) D. l5 d: M' u4 J9 P) \
( O) `$ ]3 [- f. [1 K

; i- X% E" j0 c$ n+ R8 H/ ~9 `& L9 F5 I1 Y) B7 C5 T: ?
/ f1 }8 K8 V) A+ d0 m5 H
( W- x- x) I1 o. y; g7 f

7 ?( D, x# s0 k8 ^7 F' C4 l3 ^8 A4 p1 z! S( A, T* O0 n5 ]  K* t

8 y9 {9 ]) P, a' s.
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:02

引用:
原帖由 denisews1018 於 2020-7-14 03:34 發表   4 ~% z4 e  x4 w; D- F) O0 A$ h( J

1 i7 L0 {9 w" o女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          (  ...
! n& T" v$ V' `. H
' m6 L" U2 p  _" H! T8 B% p' p" k0 Z( H; r十分認同呢位師兄
: g+ p/ n. _; `; v+ t7 y女性想要將來 但其實將來...已經好少男性比到佢
( D% J( @# Y6 V- i4 u" t: D, C8 ?而我地男性一但結婚唔生仔 基本唔會結婚
- ^, u1 |/ s  A4 S8 }可能到4-50歲會搵個伴 但到時無所謂啦 男女都
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:10

唉 打左粗口 無哂下文 算啦
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:23

原來我得罪甘多道德撚😂( m  F1 H9 z* |, C1 M& g2 I6 j
拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂8 G) l! ]  v9 g4 G! O
做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀 1 a. e' ^# c. d3 P8 c
但唔會比證據你睇😈 不過我知轉頭就會用整容怪黎講我
" y' ~3 D& S2 m4 d( N: g0 X我都好明白香港人係甘😂 現實中比我更loser可能係你地😌
作者: Rachel    時間: 2020-7-14 09:35

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-14 09:23 發表   
7 Y( H2 o; _& M7 @) U) f, j原來我得罪甘多道德撚😂  R; B, e5 x9 c4 ~* s. L$ \( H
拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂- T/ N+ n3 A1 ~7 c4 w' T& o+ b
做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀 ) P8 d7 \6 n4 v- i7 X+ S3 F
但唔會比證據你睇 ...
7 @+ z5 U/ F1 s& [/ M
我無話你拜金,話你拜失敗既人生觀je
( k% v  p  i, Y7 ~( w4 c$ b如果變女人逃避失敗人生有用,就唔會咁多人間悲劇啦
- c& V4 E7 R7 j% F: s* f
: m1 d9 z: _1 F1 v7 A  b; J# W% i當然啦,自己人生自己負責3 h$ p% L+ E8 P, O% c
反正咁多年黎都唔少人走火入魔! |, s7 s5 |" M

6 P6 c$ s/ x! @' U: M, P; \Loser?我就爛....上個月辭工,宜家再做廢青
作者: Rachel    時間: 2020-7-14 09:37

引用:
原帖由 denisews1018 於 2020-7-14 03:34 發表   1 K; S$ E$ {: r5 N( s3 T. |' {

+ P9 S- T* T9 }! D6 C" E女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          (  ...
! `' T9 e  N/ H6 e
成日講你d母豬教,好煩呀
- U) W7 w4 A& K" n" b; V咁又點丫,信你就得道升天咩?
) C1 X0 I: b; Q, A5 e2 U宣揚呢d失敗主義就會得到幸福咩
, q' y) Y; B- q+ |: Z. ~; ~: Z5 Q, S/ m" X- `" d
作者: applechoi    時間: 2020-7-14 09:46

引用:
原帖由 wolf-3- 於 14/7/2020 09:23 發表   
  X3 f! t. f7 e8 A8 _8 ^# {原來我得罪甘多道德撚😂
- @2 r3 m2 [( x" J' F* W/ `( o; }2 k拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂" I5 l: R' F' t/ c. b! o5 D) l9 o/ i
做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀 4 f+ W! R# u0 |5 ]1 _
但唔會比證據你睇 ...
. Z$ q  Z- V0 e既然你覺得你無問題,就搵你D朋友同佢地講你個邏輯啦
6 D0 e# H4 t* A" v- f
, l/ z+ Q! _/ M. K0 G[ 本帖最後由 applechoi 於 2020-7-14 10:13 編輯 ]
作者: fanbellayuki    時間: 2020-7-14 09:53

你都決定晒。。。唔使上黎問意見~
" V! N* l; D" y/ g8 b* k/ E( Q. k+ G咁咪慢慢食~ 唔阻啦∼ 無咩事我出番去先~
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 10:46

傳統人士係難理解d 我都明既😂6 q1 b' O, k% y! u3 x& a

: q1 Z2 n" X+ Y! S6 o[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-14 10:48 編輯 ]
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 10:52

同埋呢 問唔問意見都好
% L) N2 C* R9 ^; S3 c  c0 _" ^- u把口甘臭 絕對唔係比緊意見  t# N: e/ x: |7 G, Q% d! x. I5 v
如果真心比意見 就講下感受 經歷 經驗 方法
* I: {. `( j1 A( ?2 t4 |淨係識用打鬧方法 呢d真係好out
作者: applechoi    時間: 2020-7-14 12:10

或者呢度D人真係太傳統啦,傳統到上網搵曬荷爾蒙藥資訊之後發現食完無意思就唔用生命去fact check1 E# H, z5 Z+ o" l; l* L5 d
; A! ?2 ?1 E; s; P! o- i! V
算啦我地無謂騎劫個po...咁Wolf兄覺得佢果套人生觀非常創新同有意義就由佢啦。有人願意從佢身上獲取利益之後”鼓勵”佢以身試藥,就直接搵佢啦...
5 O5 q; p* c3 @/ K5 s3 J8 Q! I  l; c1 I
你玩藥,藥玩你。食荷爾蒙藥代價唔細,考慮清楚,有醫生監督先好開始食。
6 i6 X9 Z: s8 p% r- |1 y4 b3 u+ L  P. F, p# ]5 [
再講多句啦,有D人就死都唔信高手在民間同將拆大台作為成就。我唔會話呢種想法有問題,但做之前要先睇環境,睇下大台有無需要存在。講兩句唔夠人講就話人廢老本身就係廢老行為。) J$ {2 b0 b# C+ L9 w5 @0 d2 U
- @4 Z/ H5 W0 v8 ^& v% @2 V
作者: Nanase    時間: 2020-7-14 14:20

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
/ {$ @" M0 p3 h7 [2 g想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
0 P# n' I% x, d; J, M9 d; K+ l因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用, O, R; j( ?" s$ c4 ?- ^# Z$ Z& i
想試又有D驚驚
1 f. S& _& L' w0 R" Y" [5 q! r; \( E9 e. @( s$ |- O3 J- D
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?: X3 O& w, j9 t# {: _+ T' W0 Q3 J
有冇邊隻牌子好D?
  O8 h3 g0 q" O& b! A7 G% r, b. }" F; C8 r
荷爾蒙係處方藥品 , 需出示醫生證明文件才能買到
! |; O- @3 F' H$ [2 V+ m6 G) y淨係食雌激素係無效的 , 因為你有2粒波子會產生更多雄激素去抗衡達至正常男性水平
9 J& c% Y, i5 G* n3 S* V當你食埋抗雄 , 但你無任何醫療檢測情況下 , 你係唔會有數據知道你服食既劑量是否正確# f- f5 a( i7 ?
你係唔會知道你身體體內男女性荷爾蒙水平是否正常 , Under/Over正常水平你都唔會知, v: W2 [% J+ V* s: N( W
雌激素既副作用唔會令毛襄減小 , 只會減慢生長速度 , 體毛不會減小 , 而且效果因人而異
* u# p1 n3 Z1 E男性服食雌激素有不可逆轉既副作用 , 包括精子數量同質量會大減 , 濃度會大減 , 即意味著會不育8 E. i, \3 j6 ~/ U8 b0 Q
建議你資詢醫生既專業意見啦
作者: unikoey    時間: 2020-7-16 16:30

強調唔建議食藥
, G) {* S! Q# b5 B+ p2 K兩年前有試過食左三個月抗雄
1 r+ t8 ]& t! T7 W2 ~; H* E第三個星期開始已經無晨勃, 之後都下決心係戒左佢
8 O  }: Z& d8 M9 K7 ?0 N- `
+ i8 }! h- \) N6 _+ h但後遺症好明顯, 抗雄打擾左我內分泌, 兩年前斷藥到呢家都keep住下巴爆好多瘡 (以前我一向都唔會爆瘡)
4 Z: b' d; y; z6 B; G得不償失!!
作者: luna2020    時間: 2020-11-6 12:31

突然有d反胃 QAQ! ^! `% C; W5 H( r2 p5 |
露娜飄過
作者: 我叫默默    時間: 2020-11-15 23:31

吃这个。。好像会减少寿命
作者: joe_box    時間: 2020-11-24 10:44

我最近都留意到有好多呢啲豐胸廣告....  K) N( D: C( y. o
其中一款...做例子
2 d* J2 p. i) J& v: j. ^* FBlossomElixxx(豐胸飲品)馬來西亞$ A* d* f) W, i( Z1 f
純天然草藥配方的豐胸果汁14-21天 可以大一個罩杯
, C/ m- p! |, h% A) m6 x(其中內容真係講到有啲想試)/ p7 n, k8 i; w7 L
豐胸飲品原理:飲品中含有豐富的植物雌激素,可調節女性體內的激素平衡,有利於乳房提升。它在堅挺和擴大乳房,增加乳房的脂肪組織生產扮演著重要的角色。他們還能夠提高細胞膜含水量和還原結締組織。
4 O& U, ?3 I7 v$ L, e" H" a' x2 a+ q5 N) o* X
但係一定會列明注意事項:  t( j" n9 {) T4 N9 C# ?5 A& y
“男士不可以飲用BlossomElixxx",本產品只適合女士們。+ I2 j/ ]' w# B1 Q% f
這是因為(豐胸飲料)含有植物雌激素。
! Z5 y" p- o* Q3 i2 L這些激素會導致乳房增大,改善肌膚及減輕更年期症狀。
$ o, Z) ]' R& j* T! E
+ z+ r  Y) V% e雌激素話明咗唔係可以亂用!
/ m( K6 a0 ^. E6 q+ ]: d睇到呢句你就明啦....* m2 i6 R. g$ K, B+ a2 b6 ^
所以真係要三思!!!
作者: Tiff_hk    時間: 2020-11-24 15:06

藥唔係畀人亂食
  {, I$ ?8 Y& p% S3 [( ~/ `0 v食對家性荷爾蒙藥係針對性別不安* p5 Y% X( e- ?- |& R
用嚟改善情緒和心理狀態,唔係為咗皮膚等等表面嘅嘢" `$ \9 I; Q0 `+ Q( C4 m
食錯嘅話,冇不安都變有不安

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0