標題: xxxxxxx [打印本頁]

作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-15 23:20     標題: xxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxx
& ]) C$ G1 {6 H2 g/ D1 i% {( F" g2 l8 U  ?
作者: misslady    時間: 2020-4-15 23:57

最後一個,
2 R- F5 n- j2 m0 g6 T4 B4 R7 \) J5 ^) M; {& W
真 誇張
% r* b; Q3 a, X- s. E8 f5 T6 [
2 C8 [: ]* z0 J: X(*^o^*)
作者: Siuchung520    時間: 2020-4-16 01:00

我都好想揸下😍😍😍
作者: Kimbs    時間: 2020-4-16 07:38

請教一下您是否在淘寶店鋪買的?同埋穿了後會否始終顏色方面和皮膚有出入,如何遮掩一下穿崩位置?有勞賜教!
作者: milotene    時間: 2020-4-16 10:17

我只有一个C  CUP,1 K# H# @2 c- l" w: s. s: s
就觉得很夸张的大了
作者: JoJo1217    時間: 2020-4-16 10:46

好大
; Z$ M' K. ~3 r7 z) s; v真係好大# g% U8 }$ L! Y# n2 |
兩隻手都cover唔到
& F" E! e+ T# M4 o. v5 J # \  o) M! @* y7 \# R

1 C2 M4 s8 M2 q用到E以上應該要買過晒D衫了
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-4-16 12:20

最後一個有點誇,未接受到著出街
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 12:32

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2020-4-16 12:20 發表   7 w* w! `3 r) Z* V3 ~/ _( Q: F
最後一個有點誇,未接受到著出街
1 u7 K8 u' U* T3 B' u
引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-15 23:57 發表   
3 c# P- Q6 g9 h3 S最後一個,- i& N, s3 e" b* e
真 誇張
) l8 b4 [7 W8 l; j: b( F2 L  ](*^o^*)
3 L, z3 o: C* h+ T( U3 U+ y
唔會著出街,特殊滿足用途
作者: babyabby    時間: 2020-4-16 12:43

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-15 23:57 發表   
4 [4 x- ^4 }3 a+ m3 b2 `4 u+ `最後一個,5 m; m$ E0 |; [7 C

0 V* D" j' t% g! c2 J, r8 V+ ^8 ^0 J真 誇張
7 f- W7 y7 L; E  X/ c0 q
/ D! s4 n* z, V, P( z8 F(*^o^*)
7 X( _9 F& x4 \
喜歡看妳穿!!!
作者: 2018    時間: 2020-4-16 12:48

著出街會唔會好熱, 如果
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 12:49

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 07:38 發表   0 [1 |6 {  `$ n, W- G" {
請教一下您是否在淘寶店鋪買的?同埋穿了後會否始終顏色方面和皮膚有出入,如何遮掩一下穿崩位置?有勞賜教!
, z; C3 R; j) g2 f* G. }淘寶買 假乳多數都得3隻顏色可以揀 , 假乳顏色實會同本身皮膚顏色有出入
  W% a& f& u* o+ P6 A( c就算色差好少,將粉底液搽到將假乳及皮膚接駁位顏色好相似都好容易見到穿崩位 因為假乳有厚度,色差點少都會見到7 g, b! X4 D/ E
唯有係搵野遮住,例如衣服 ,飾物,bra 帶0 d) a' G/ d) f! s
著出街可以考慮買圓領假乳, 頸部個穿崩位咁就無咁易見到
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 12:52

引用:
原帖由 milotene 於 2020-4-16 10:17 發表   
( o2 R& L) _. n$ b1 P6 g; a我只有一个C  CUP,
4 i5 Y0 H! A* @8 n/ ], h就觉得很夸张的大了
  e: i) H5 \' @: i如果出街 , C 我都已經嫌大' i; }* A& t! h. {" m  w

( \& F3 `  ]% b+ |) `
引用:
原帖由 2018 於 2020-4-16 12:48 發表   
. @! b! g' I4 ?0 u4 d( d2 |著出街會唔會好熱, 如果
! Y6 o* ?' l7 ]$ b
夏天著半身式熱到癲,如果只係稔住有個形唔要條波Gap ,著返插片式會好D
, }: r3 U: t7 Y& W但要有波Gap,背心式真係不二之選
: v1 @. l, m# X& X: o* w$ B& {% u# m9 j: ~* m6 g/ O
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 13:06

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-4-16 10:46 發表   9 O4 z, u, e" M7 I+ O9 z- r
好大
+ }2 N. m8 H  ~2 Z2 f; j真係好大
- k, _! q; l& \5 S兩隻手都cover唔到( S3 [3 V" Q& T4 q- A3 e
1 q* R" m* e5 B

$ v- |( C# d; s7 ~用到E以上應該要買過晒D衫了
  I& O: S( l) N$ I
真係好大真係好大真係好大 ( ]; K4 ]  n. C& }8 |
大到漏出黎
作者: et0510    時間: 2020-4-16 13:27

好貴呀
作者: meibb    時間: 2020-4-16 13:40

作者: 看不到的柔軟    時間: 2020-4-16 13:46

好大,衣服不易找吧
作者: sasalady    時間: 2020-4-16 14:39

so big~~
作者: powerxxxx    時間: 2020-4-16 16:02

應該好重
作者: CrossX    時間: 2020-4-16 16:14

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 12:49 PM 發表   
5 F8 J) \# [+ i: f2 d, Q3 ~! [. S/ Q9 R# T
淘寶買 假乳多數都得3隻顏色可以揀 , 假乳顏色實會同本身皮膚顏色有出入7 v& F! m. }/ {# N  c3 y/ _
就算色差好少,將粉底液搽到將假乳及皮膚接駁位顏色好相似都好容易見到穿崩位 因為假乳有厚度,色差點少都會見到
) w  h! U/ W3 ^4 J唯有係 ...
, B4 g( \$ N% G" \% q3 l3 ?
" a' T9 R& r7 z1 V我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
作者: CrossX    時間: 2020-4-16 16:20

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.29.1a913fa9RmidqX&id=610949624619&ns=1&abbucket=6&skuId=4473432382159
6 v" V2 g% A  _/ ?: h5 d* P5 }4 S
& O% b5 T% o$ I/ b& Y, `. i這款o 唔ok? # W8 J: i; C7 v8 K$ U/ W! m

* B& n! ^% _" Z7 M4 b+ V; c
1 |* l4 S5 C2 E* M8 N; P. b* k* b& X
# X; s' m4 Y5 H5 l) `3 K; y再著呢款既裙咪冇咁礙眼...
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 17:10

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   7 I! R0 w; E! d8 k# ]7 P  {5 z6 E$ z

4 w) L4 c& b4 X5 j
. ~+ U; C$ H* K  Z+ A我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
( z$ c$ r  z' i你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 5 O. k9 e' {/ y
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
6 g; g4 i7 Y. i! Z如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款( S) r- Q' p, f& F
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 $ J* _( @" {" g: ~
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒3 q! r; L. c+ O6 D' ?

& H2 n+ l6 }- t; K9 ?硅膠款彈下彈下真係好過引架
1 ~3 e6 u0 A$ J2 k2 p7 k! W
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 17:27

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
( d2 y. A; j/ p! S0 K+ Qhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821597 C" u7 Z% M5 w5 }) A
6 i0 M+ _. c  x5 t9 o
這款o 唔ok?
+ O' Y& C5 G9 o. n' o9 z, N9 I/ E% q. z% y0 @
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
1 \8 o  D) p" D' r- v

7 e* L* }% W8 b/ g$ C- }
" _) I) L, o' Z% b7 \“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
, a4 d) d/ a  x" D" G$ ^
# l6 e- S( b3 B7 l' |5 X  V- ?$ {手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
8 `1 F7 z" }  D8 A& E0 n: m視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
( i! B! }$ v" `出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油& J% [7 s- J- W8 C
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手1 @4 m; z/ D2 ?) ^9 O! a* i2 ?
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
8 s) D+ Z- s& M. D/ w$ h  ^( g2 g! ]+ o. V7 t

9 s) A9 s' |, N. X% d2 ]. ]買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭
作者: misslady    時間: 2020-4-16 17:28

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   - N9 `. j$ g9 x) S, K) y
, B8 `, W$ b# m& B( I( k. M
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
+ e  Z) n9 a0 m. |填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
- R& }! q  f6 O1 m/ N3 x如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
3 e* O+ S6 {- _- n. N
4 j/ ^- o0 \1 \5 G$ p/ ]- C
: }& }& B, X4 x: g  t8 L$ Z1 Q6 S- I
wow. 冷知識
) u1 }+ s2 d. W) F; |/ U4 Y; Y3 M" s" I% T; }
(o^^o)
作者: misslady    時間: 2020-4-16 17:30

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   * W2 U: c# L1 j% q! c; y

u5 k6 a. k8 q6 m& I7 |' N真係好大真係好大真係好大
% e! m# O! Y  V- s: N1 V$ k, ~0 C大到漏出黎
: z* z, _$ s7 W' O! A
% m, K4 o+ ?: R* l, A  V似,兩個吹的波波,在心口。: \! z' v8 _. T7 \

4 @( w* r8 V3 T* j! y% h8 q(o^^o)
作者: wahkaka    時間: 2020-4-16 17:30

夏天會唔會好熱?
作者: misslady    時間: 2020-4-16 17:31

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   5 L% q0 `& n1 D7 Y

( Y- ?' O; V+ l8 i2 R
! f" g+ S# ~! X- g我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
5 B  j3 f' \5 ~3 c8 a- [' {& `( e. X( u/ K: s( b9 J
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。2 e( O5 a1 N( C' I  D" @
4 w6 U- E( w. \1 \) T0 R7 ^0 v9 ]
要身材,也是女性
: O) q2 O8 u- D: }- R* ~5 p: @) @0 W/ c/ B" x3 q+ ]. j
(o^^o)
作者: joey221    時間: 2020-4-16 18:08     標題: 回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
+ w2 [. p& f7 q4 z如果我腿似你更妙
作者: Kimbs    時間: 2020-4-16 20:17

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
作者: vicky_lin    時間: 2020-4-16 21:18

好想也要買一個來玩。
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 22:14

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   % q' ?4 g  M8 {; h' v

# M& z/ t2 |) O: p9 V* S
- ?9 g2 r1 [* e- l4 I似,兩個吹的波波,在心口。5 l! M1 m$ @) L8 H% H& n

1 w6 ]1 K  C; X7 q# I& o(o^^o)
男友話我似三頭怪物
) @! {& B7 p$ G  b- e2 z2 n/ w7 N8 m  N
5 G5 A8 k8 f0 S* z
! V* s# }( T% F/ u* R

: G5 }0 M. n" G% D& ]) d2 j# d! B" P) n
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
- r/ X. e; n, w. a, h) l夏天會唔會好熱?
* |4 m- `: e( R熱,好熱,真係好熱
2 _* h- w4 I/ u/ M冬天我都要開冷氣玩呀
' N2 I# q/ s# _% `  Q
3 z0 P  \8 ^5 K! H( r5 r  |4 A! @& d+ F# B; b( L! q" I

& \& \! ]0 g. _0 ?4 c# N+ V. ^) K  R9 t
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
6 l% m- |3 U$ b( W$ v好貴呀
3 {- g% u- s, P) Y* _
4 i( T+ s. Q( U* a1 ^  O4 c  O
但係值得 " T+ x$ t# \# o: A

! X  t: M& P: ?/ Y
* S! o4 w# K1 `5 X; o8 _
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
& C' {) h% M7 _ 應該好重
$ y: ]& u: s% t0 j戴左重左 5-6 KG
7 W$ ?& o% s0 D+ G4 q6 c2 U1 N$ G  F6 Z: y- q1 L2 o
% ~) F/ h. a+ o( i; }8 w3 v
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   : L4 N( u! h& A2 V9 g' A
至喜歡看你腿
* m, V* p  E5 @" s. r8 g( u% b如果我腿似你更妙
9 ~$ n3 A$ @# S2 D
# c3 s' p7 N* \
我以後貼多D比你睇
) L' M( V* G/ S7 c0 b$ d0 {' h3 i5 V4 ^3 h% h, ~0 k' R% |9 f
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-16 22:32

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   ! P1 m0 ?* G5 Z8 l  i! h
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
1 J$ G- W* o3 U+ C7 f, u8 u5 f( Z有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
2 q1 W, Q! Q* ~4 n" R用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
9 M7 S6 n& w/ t; q! C! ]$ k如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠
作者: cdbobo    時間: 2020-4-16 23:29     標題: 回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
作者: Kimbs    時間: 2020-4-16 23:42

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
- T9 a! T0 z& [' n4 V$ v0 Q1 P' {" f5 i1 C  l8 E9 W' u
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假: D0 r0 Y6 ?- [, g
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
3 c+ i7 R: u/ g" {1 y

: y6 k3 u/ i* A% Y! z# R謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!
作者: misslady    時間: 2020-4-17 16:03

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
: |9 K1 k3 ^! s3 _男友話我
% f& i6 K( g" N. F+ O2 G9 T
( ^4 Y3 A2 y/ b8 N, g
仲有一個頭,未計,
, E6 {, m( o" ]3 H  y( d$ Q' X* C3 b$ ]  t/ q; G# X8 d5 ^* @
除非,已經⋯⋯
- V% M) _5 g$ x0 E(o^^o)
作者: misslady    時間: 2020-4-17 16:04

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   % \3 T" Y5 l7 n' q, v
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
0 i* X8 _: y" G( r* X9 d
7 a4 s" K7 r7 W7 Q) Y9 R
上身又要,
" v9 Y$ o2 I( `& F, X下身又加臀。
3 ^" S3 A# g/ L/ H7 n+ e3 n: v1 L6 i  \4 V0 F
會不會,好熱,好焗
4 S- r# Q! U4 K6 m/ M
2 Q, C  @$ \* ?, }' D(╯﹏╰)
作者: joanne3    時間: 2020-4-17 22:19

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大
作者: CrossX    時間: 2020-4-18 23:07

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   ! n  h3 Z3 [. f9 Q$ i7 N8 B0 m/ P

4 g- u, S8 N- A2 P  a有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
+ C9 I1 Z1 v/ }2 P用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
, ~6 h9 B# A0 C% L
* \' o1 `0 t6 e, ?, R! s0 V' r
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
作者: haruka    時間: 2020-4-18 23:21

要漏出來才算是
作者: 夏天    時間: 2020-4-20 11:34

太大還有內衣買的到嗎?
作者: higabt    時間: 2020-4-24 23:19

夠誇張. u7 T4 a! R) t* ]7 b" c
Nice
作者: Ada123    時間: 2020-4-25 23:01

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   2 \6 c7 f! {" @; \

6 I' V  m' T1 k: Y你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 9 r* M) J6 E! ?
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 4 ?# X  ^5 D8 X; n8 j
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
+ S% \* b2 v* E' C1 w! M
真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
作者: skbbb0083hk    時間: 2020-4-26 13:38

我都想要買番個
作者: 校服收藏者    時間: 2020-5-2 15:51

而家我心思思想買款試下9 Z9 y) `6 j, D
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
作者: Mrng    時間: 2020-5-4 12:25

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿
作者: thong    時間: 2020-5-4 14:41

夏天會唔會好難受?
作者: seasonww    時間: 2020-5-4 15:47

最後一個太誇張,但都幾正
作者: ceciceci    時間: 2020-5-4 16:45

夏天著住離開冷氣房即死😵
作者: cattac    時間: 2020-5-6 18:15

買了個D的感覺不真實啊
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-5-8 00:53

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   ) \+ l: S4 c5 i% |" c' d) N# V+ V& m
夏天會唔會好難受?
9 P# V5 s2 \  L, z' ]
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   1 o3 P6 s0 o- S" a% X
夏天著住離開冷氣房即死😵
% J5 b" U& [% [9 S0 H' \真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 : q% T+ |. \$ k2 i1 ^

8 e2 f' r2 T$ ]( t$ x! v5 V/ i4 ]8 b) g$ P

, d# U" x$ o) u, ~) F4 _# G- T- r; I7 L, b# n1 P2 w4 q
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   9 F$ V. `3 H9 b$ N
太大還有內衣買的到嗎?
3 @1 l' n  }+ H* l/ Z

: |" k- V) F6 F/ i$ Q要買實買到
/ V9 |& `+ w; J0 r* }, h; ~1 I. j6 U3 {
.
. ^. t) H; q- q: _
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
3 V6 A+ h$ U2 Y' g上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
  h" D# O; C  p2 A9 k( h有買豐胯提臀
& I3 D1 Y2 `; H" h% S. M, P, t
% b8 z3 H, F) d9 H% D.
3 r0 j; ~: f8 U" b+ w
0 d/ s' `8 u- D# }[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 00:56 編輯 ]
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-5-8 00:59

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
1 F1 g4 H6 G6 u2 g' w1 K3 x而家我心思思想買款試下
; H' x, J3 ?9 S& P0 ~' n之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
* j4 d& ?7 l5 j0 W) U
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   # e. Y+ R3 ?% p
我都想要買番個
" O$ M0 H; j. @/ E% r1 M) V
# K8 l" f2 d( [* ]8 d5 E
買啦買啦 & I0 C1 [/ i+ I4 L' `
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯
5 x) C7 Y$ y3 X. k! d4 g3 b( b6 @  q* G2 F! N, J
7 {% ?2 S8 ]* f" N3 }1 g4 ^
." b' V# H! g1 G  ?- A( v  K  v6 N( r5 L
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
( w" s$ B8 L+ j# S4 v/ B7 Q買了個D的感覺不真實啊
2 w  v0 k# F% {& t9 a9 ^7 s

# K2 n- {0 U& c" f( O0 L) V覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?0 k- _; e- V+ c; w9 |1 A
, N% r' w5 D. B
作者: yoyochan    時間: 2020-5-8 10:29

大胸係室內玩下就好!
作者: bigpig    時間: 2020-5-11 14:56

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?
作者: jesslau08    時間: 2020-5-12 00:56

夏天應該會很熱吧?
作者: 18680535284    時間: 2020-9-18 23:43

大到离晒铺,不过好中意
作者: sheepkiwi    時間: 2020-9-19 00:13

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹
作者: Che    時間: 2020-9-19 00:23

喜歡,但不便宜
作者: loliting    時間: 2020-9-19 00:55

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
) ?% ]0 v/ x9 w. i/ S* I4 B* g( F: e8 t7 o0 c5 F! R( i+ w2 Y
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
9 |, a8 e" C+ D) {" `, F; Y' h# {填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
: s+ u" U# u, w+ ]如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
6 P% h  }" c" s- s7 c3 c
, N. @0 ~+ v/ T
這張效果真好 因該是E吧0 X% l* p$ H/ h6 J

1 r2 u6 M" Z8 E* v2 X1 d3 {# G: w9 Y
但買太大真的很重呢
8 `. x1 Q9 Q% V( Z: b! l; t; R
3 A0 K8 O/ s. B4 m4 t" G' t覺得B還是比較自然點
3 k7 D/ C( v$ C. Z( a" [+ t. G. e' j2 a2 s
作者: graycatxcd    時間: 2020-9-19 03:32

有點誇張的大
作者: Stcbbg    時間: 2020-9-23 09:15

系邊間買好想買
作者: Stcbbg    時間: 2020-9-25 08:59

系邊間買有冇link???
作者: Rilakk    時間: 2020-10-27 04:08

真係好大。。唔知手感如何
作者: alau0716    時間: 2020-11-5 23:34

oh very big
作者: heidiqueen    時間: 2020-11-6 00:13

勁呀師兄,加油,我想學下野) t% b$ y; d4 ?
好大
* e' K' g/ X0 I) s) {: H0 y( ^真係好大& x- T1 R0 X  l" M0 o
兩隻手都cover唔到% a. k) w- q# A0 H

作者: ec24101982    時間: 2020-11-24 09:35     標題: 回復 13# 松鼠狗狗 的帖子

超大,著乳膠衣效果超正
作者: joe_box    時間: 2020-11-24 09:52

請教一下您是否在淘寶店鋪買的?
+ d4 R7 _' q( i" {7 l和如何遮掩一下穿崩位置?求教!
作者: ec24101982    時間: 2020-12-3 11:27

我曾經買過一對 3600g義乳玩乳胶衣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0