標題: 想整容成的偶像? [打印本頁]

作者: Babyblue    時間: 2020-4-5 03:54     標題: 想整容成的偶像?

大家有沒有幻想過自己變成自己偶像或希望有偶像的美貌?' E* Q! u: Z3 P. [; H; j' M2 v* ^
我想整容成比嘉愛未、長澤正美、文彩元和宋智孝的外表
: w/ l1 i4 _+ Y8 C  a8 `* X. h喜歡姐姐樣女孩想整容成的偶像?
# J2 a, `' m' e5 o4 X( _* t$ n* H) d/ g& K
作者: Rachel    時間: 2020-4-5 09:18

無~~~我就是我 www
作者: angelasky    時間: 2020-4-5 10:32

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 03:54 發表   * Z* G: P* |- w4 {
大家有沒有幻想過自己變成自己偶像或希望有偶像的美貌?2 a8 {) `4 Q( k+ p) _
我想整容成比嘉愛未、長澤正美、文彩元和宋智孝的外表9 R' x" P2 B. l; U
喜歡姐姐樣女孩想整容成的偶像?
0 @1 {8 h! U1 s# f
如果比我整,我真係好想整做 申才恩 咁既樣 同身材
, p: y( X% a- y: I( f年輕清純又可愛 尤其係對波同條腰 真係好正, 真係好鐘意佢/ N( H- }5 \" N4 |+ }
0 e. p' e( @  d
作者: joey221    時間: 2020-4-5 12:31

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 03:54 發表   
8 N) H: R( S1 ^& d7 U! c+ A) ?" ]大家有沒有幻想過自己變成自己偶像或希望有偶像的美貌?
9 h$ ]5 F; u1 ?3 X" L% c7 L. K4 D  C我想整容成比嘉愛未、長澤正美、文彩元和宋智孝的外表9 n( J1 [7 U/ Y
喜歡姐姐樣女孩想整容成的偶像?
# U) }# M* J# w$ {& `3 }
0 V0 d) G5 y0 d& P/ D/ v  I& k9 Y
要花不少金錢呀!
作者: Babyblue    時間: 2020-4-5 19:11

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-5 12:31 發表   1 Z1 j- L, K! z1 V

! u8 S* X# N& W3 B2 m# h" t, l
# F$ W# K5 |6 B( s% ~9 G1 v要花不少金錢呀!
6 [2 a/ u$ G0 P# k; N% c
所以只係幻想下
作者: alexbb    時間: 2020-4-5 22:58

我想整到盧苑茵咁
作者: alexbb    時間: 2020-4-5 22:59

我想整到盧苑茵咁
作者: connye    時間: 2020-4-6 08:10

咁睇唔開...支持港女,我要靚湯
2 ?7 {/ i7 P+ i1 b, g
5 m. y: F$ e& S5 |. [3 I; w- b3 V% P( O( H, p' k
引用:
原帖由 alexbb 於 2020-4-5 22:59 發表   
0 z5 w. x4 @. I5 L" ]我想整到盧苑茵咁

作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-7 00:47

如果比我整,我真係好想整做gfriend yerin 咁既樣 3 s7 V! K' y0 ~) i+ t5 G
年輕清純又可愛 尤其係對眼識笑咁, 真係好鐘意佢
. Z6 V$ o- R# F. O: _" @' C! k5 g
  K/ ]& A- S& Z. i3 B5 I. X3 d* E[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-7 00:49 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2020-4-7 11:45

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-7 00:47 發表   ! |  S$ b$ ]) r8 K
如果比我整,我真係好想整做gfriend yerin 咁既樣
) q/ ]# q' |" e% T; T" e. |2 `年輕清純又可愛 尤其係對眼識笑咁, 真係好鐘意佢
. [( Q7 E7 k7 G5 a5 u2 t$ P" f8 A- G
面 , 有啲 肥: Z% N0 p$ {/ Y; @/ I5 X

. a8 ?, ~8 o, `8 p, @2 b(o^^o)
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-7 13:35

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-7 11:45 發表   8 }* T1 R( x: m: d" B
7 v. u  {' N, w' v# u- G" P; O! x- [
$ F! y$ j8 u5 ]1 f% E8 z
面 , 有啲 肥
; k/ E' ?2 f# R3 e" O. \7 Q, s) G. ~9 a/ y. U* }( A
(o^^o)
無錯, 我就係鍾意塊面肥嘟嘟
作者: gigi61978    時間: 2020-12-31 00:58

我想整容成日本索模朝比奈彩。她是Netflix大熱日劇《今際之國》内扮演一位名叫「水雞光」的跨性別人士,由男兒身變性為最好打的靚女。幾乎全劇都穿比堅尼造型示人# |+ T$ d" c( m( ~3 N
如果個整容醫生話整得唔似。我會叫個醫生幫我整到好似楊冪個類熟女人妻明星, 或者好似電視台熟女新聞女主播。
* U4 d7 C. w: r* D$ R; F3 i  W  X& p" q- W" H# \  f' B# E

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0