標題: 今晚又比人放飛機 [打印本頁]

作者: sls17289    時間: 2019-8-16 17:36     標題: 今晚又比人放飛機

點解D人咁鍾意放飛機 唔黎就唔好約啦! 而家BOOK左酒店自己一個人咁點呢?!
作者: JYE    時間: 2019-8-16 17:42

我得閒喎. 係邊到?
作者: joey221    時間: 2019-8-16 17:43

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-8-16 17:36 發表   7 U3 @# T/ O+ J+ X* J
點解D人咁鍾意放飛機 唔黎就唔好約啦! 而家BOOK左酒店自己一個人咁點呢?!
& O4 R7 Y' O/ O* k& r
0 @: J/ I6 z4 L1 I. X
我很少約人了
作者: sls17289    時間: 2019-8-16 17:44     標題: 回復 2# JYE 的帖子

葵涌
  q' S& W9 ?0 I3 W4 f唉 搞到都冇乜心情
作者: yammy.yammy    時間: 2019-8-16 18:13

男人都係咁 不要太相信他們
作者: misslady    時間: 2019-8-16 18:20

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-8-16 17:36 發表   
) {0 q( e5 q" _5 I0 }; V6 c  l; b點解D人咁鍾意放飛機 唔黎就唔好約啦! 而家BOOK左酒店自己一個人咁點呢?!
0 V6 Q" A6 G: T, E. ?$ I
( x1 G, b2 e$ X! t. K, x7 h
看姊姊頭像,就知幾谷氣6 S2 a2 z$ F  P0 T- L
(o^^o)
作者: sls17289    時間: 2019-8-16 18:21     標題: 回復 5# yammy.yammy 的帖子

唉 你唔黎就唔好應承人丫嘛
作者: sls17289    時間: 2019-8-16 18:21     標題: 回復 6# misslady 的帖子

原來幾年前影呢張相係嬲左先
作者: nico02732    時間: 2019-8-16 18:27

今晚一齊cd?
作者: ggininder    時間: 2019-8-16 20:02

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-8-16 17:36 發表   
. v  R, q. s* b4 i4 l點解D人咁鍾意放飛機 唔黎就唔好約啦! 而家BOOK左酒店自己一個人咁點呢?!
" t* Q5 `- \; J4 x" H7 F6 [叫對方負責book房
作者: andylau_13579    時間: 2019-8-16 21:03

早d出聱嗎1?
作者: avg    時間: 2019-8-16 21:45

寫個地址房號出黎,幾十人排隊上黎!
作者: cdmeowmimi    時間: 2019-8-16 21:51

ooops so sad. G" @$ w, F) c; G9 c
% S$ w9 l# u4 l
作者: cindyhk    時間: 2019-8-16 22:11

唔係應該房係男人安排咩?
作者: stocking1012    時間: 2019-8-16 22:15

唔怪得咁嬲嬲豬啦
作者: sls17289    時間: 2019-8-16 22:26     標題: 回復 14# cindyhk 的帖子

通常我都係cd book房換衫 唔洗怕男裝時比人見到
作者: sls17289    時間: 2019-8-16 22:26     標題: 回復 11# andylau_13579 的帖子

點樣早知人地放飛機阿
作者: uniformx    時間: 2019-8-17 00:32

引用:
原帖由 avg 於 2019-8-16 21:45 發表   
; f8 y, K' H, g; I& j寫個地址房號出黎,幾十人排隊上黎!
這個很肯定
作者: JoJo1217    時間: 2019-8-17 14:20

引用:
原帖由 avg 於 2019-8-16 21:45 發表   8 H3 J9 e) a/ ]7 {  k
寫個地址房號出黎,幾十人排隊上黎!
- v# T- @- w$ O  i* R& T: @- i% U" T( E# P) t' n
排隊㩒鐘仔?
作者: misslady    時間: 2019-8-17 16:21

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-16 21:51 發表     V9 ^0 k4 t% g; U
2 E; R' q7 m1 ^6 e7 g

# X4 s, X/ n4 d, b係呀好冇品,仲要夠鐘都唔現身,甚至一直消失, 放飛機都講聲人知慳番d時間,大家要預好多時間化妝準備ga
7 C- b$ X, O3 k6 }9 P唯一諗到既原因,就係自己解決左,太廢又唔敢講
: x; [9 @& `  W  n

2 u# A- C! w  N, [8 U7 u% w飛佢飛佢 : d- ]$ z4 Z( G9 ~

: M6 d9 t* c0 s* V8 F! m
作者: AoIPoA    時間: 2019-8-17 17:49

約第2個   (例如我)
作者: avg    時間: 2019-8-17 19:03

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-8-16 22:26 發表   
" i- [% I- s  G3 u4 d7 c( y點樣早知人地放飛機阿
1 I# R; U' G) B
, I, u* \! J) W$ i
其實放飛機率響呢個介別一向都高,(一般)的人都會遇到,我遇過很多次,所以我唔去酒店玩,我會約返屋企玩,但有些人又一定要去酒店,咁就算了唔玩好過,被放一次飛機浪費時間同金錢,在家等你唔黎就算!
作者: ggininder    時間: 2019-8-18 13:47

引用:
原帖由 avg 於 2019-8-17 19:03 發表   
8 B, ~/ H; K4 h* I- s% R/ g% E6 R; x& O% @
3 u% \; G6 x! U9 {
其實放飛機率響呢個介別一向都高,(一般)的人都會遇到,我遇過很多次,所以我唔去酒店玩,我會約返屋企玩,但有些人又一定要去酒店,咁就算了唔玩好過,被放一次飛機浪費時間同金錢,在家等你唔黎就算!
: a# w- s4 ~( }, q# m比陌生人上自己屋企會唔會唔係太好
作者: uniformx    時間: 2019-8-18 22:10

引用:
原帖由 avg 於 2019-8-17 19:03 發表   ; j2 }: R/ [$ a% u4 N% z
& _9 r" _5 h) G5 e) d# k7 a
. p" E6 l( f0 P7 Y
我會預期有人來是額外的,沒人來就享受獨處
作者: Yanananana    時間: 2022-3-1 09:02

唉 搞到都冇乜心情

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0