標題: CD是發掘自己另一面的過程 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2019-6-10 21:19     標題: CD是發掘自己另一面的過程

男裝時, 我一D都唔主動, 又唔識講野,响性方面好含蓄
( r) h. V5 E3 T* h+ `/ n但係一轉做女生模式時, 就好似發掘左另一人咁,會主動搵人傾計, 又同人sex text,又post性感少少的相
( ~! Z$ S: f' }: ]不過我都有底綫, 唔會受約
# A: A% N: P8 U3 |5 _! Z( e/ \7 N6 }1 N  o- s1 ^0 R
真係好有趣
$ e8 |! n4 S% l( ]5 f/ h# |  x, X5 {" m% O7 P2 }3 M9 D% `  N
大家有冇類似既反差呢
- T7 x: ]4 l+ T
) F0 b, h' `* \% u& e/ o2 T[ 本帖最後由 cindychan 於 2019-6-10 21:23 編輯 ]
作者: 阿姨    時間: 2019-6-10 22:11

妳未遇上令妳動心的人啫
作者: totoioio2006    時間: 2019-6-10 23:03

會呀
6 Z5 E: y$ U0 {3 u$ @% F我係女裝之後都會變左另一個人
! d- C, Z+ F* T0 x& |  p發現自己係勁嗲同勁斯文
作者: Rachel    時間: 2019-6-10 23:34

不會…女裝與否都是R,所以性格丶喜好一樣1 D- ]* g; ]/ {5 v% c
見到A350丶新幹線一樣咁開心
* Q# x/ }( ?5 D* Y6 L; K1 h不用扮別人才自在www 或者我本來是女生XD
作者: ruby0330    時間: 2019-6-11 00:22

男裝女裝時都差不多4 B6 J# Z' t' s9 ]' k
就是賣萌技能會×2吧 哈哈哈哈
作者: jesscd    時間: 2019-6-11 00:28

我被Ex調教出黎, 最後上左癮............
作者: ueue3388    時間: 2019-6-11 00:41

認同你的想法
作者: misslady    時間: 2019-6-11 08:36

女兒心,
' j, D+ K& e$ i% ]女兒裝,
+ e& V" |4 d9 v! @! p% b9 U: \, F2 i
當然想有女兒身的行為,心態
作者: Elpitlum    時間: 2019-6-11 12:42

会啊。。。。。
作者: 3reeStyle    時間: 2019-6-11 13:56

會啊,那是另一個我
作者: 3reeStyle    時間: 2019-6-11 13:57

會啊,那是另一個我
作者: candys    時間: 2019-6-12 00:49

認同, cd後性格上係有反差
作者: Carol0122    時間: 2019-6-19 19:44

我又覺得唔會& X& K+ o/ G6 r5 u1 }) S2 c
我唔係多重性格也不性格分裂. Q; J( O( T% r' ?
只係根本覺得自己係女性
3 ^- e1 Q$ Z/ Z# \7 E4 o所以無論男裝女裝其實我都係我
作者: joey221    時間: 2019-7-23 17:32

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-10 21:19 發表   
8 g6 e8 V5 @5 b$ ^男裝時, 我一D都唔主動, 又唔識講野,响性方面好含蓄
6 w7 i: Y" f3 J. L/ P, P但係一轉做女生模式時, 就好似發掘左另一人咁,會主動搵人傾計, 又同人sex text,又post性感少少的相3 J- Y, Y0 S  [) c1 V
不過我都有底綫, 唔會受約  O0 D/ e  t! \: T; u: a
$ g9 z4 M0 e, W
真係好有趣2 V: U* E4 i" B: G9 o

6 k: _, u) @+ t9 h大 ...
# ?7 K( _6 M/ h1 T) f& k) G6 U" }: X. E) l' O. I
我的性慾,傾向被吻和被插
作者: cd31415926    時間: 2022-3-15 19:17

自己痕陽剛 所以努力想要讓女裝好看一點  會想要享受那種落差
作者: MoodyBlues    時間: 2022-3-15 22:17

在床上會有不同
) o! a) `; a. q: ?( p' e3 f會想被人征服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0