標題: 有冇人鐘意無時無刻穿絲襪? [打印本頁]

作者: ckk49    時間: 2019-5-28 21:15     標題: 有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
1 [5 |. s& E5 I' m8 _附上屋企穿照一齊傾下呀, x; B0 |5 R' S$ m: }2 T
( t: q) j9 G3 T+ F$ S6 c3 C2 z: C
作者: 2002水盃    時間: 2019-5-28 22:16

哎呦,真的还不错!值得讚一個!!!
作者: misslady    時間: 2019-5-29 08:32

著了,要洗+ ?; s. {& T3 v9 j1 S9 b: Y% g4 `3 R
) {* e. b0 ?# p( C( z
著了,要洗, j* o& b, _2 P( T# x; w) X3 F
: D) B5 n4 W1 x
(╯﹏╰)
作者: ngyl1394    時間: 2019-5-29 10:11

wow! 真是不錯很美
* Q$ y, D6 n7 K, L不過在這論壇上大多數是
5 `1 H1 R$ F0 c3 n0 f喜歡絲襪內衣褲和女裝
作者: Mrng    時間: 2019-5-29 11:53

緊係有啦 我徐左番工唔著 機本上都會著住黑絲+條t-back
2 i& [" x0 P% Q% V/ B) Q0 S/ s5 s所以屋企起馬有幾十對黑絲方便跟換
作者: alexbb    時間: 2019-6-1 18:50

我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著
作者: allen0985720    時間: 2019-6-3 19:57

好漂亮的美腿阿
作者: joey221    時間: 2019-6-3 20:01

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-6-1 18:50 發表   
$ K9 l3 d- z9 u" x4 |我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著
( s  O/ X% G8 e; V7 J2 J' ^7 O" S/ [# s# G( Z
天氣我穿著 20d ,如穿著長裙時我不穿著丝
作者: joey221    時間: 2019-6-3 20:02

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-5-28 21:15 發表   3 [) x: I- k' _5 B3 h7 K2 E; _
我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
: L9 ]& I8 g% B3 A附上屋企穿照一齊傾下呀
; S& e' R  Q6 G' a% ]* v

2 I8 P7 M5 K2 I  `5 x* U$ P喜歡你高根鞋
作者: kayan0829    時間: 2019-6-3 20:45

我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 + L' k9 O$ K: Y
加埋條短裙 我最愛
作者: joey221    時間: 2019-6-8 19:54

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   
, P  Q% b" F9 v' U( T9 {5 m! T我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 9 B8 P7 I+ X) C4 n- g' l- N4 P
加埋條短裙 我最愛
# ^7 p8 ^7 D$ n  z
  ?1 r( L" k" g天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗
作者: joey221    時間: 2019-6-8 19:56

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   5 y- g1 z( ^+ y/ a3 G) b
我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑
  Q5 T: Z% j3 h+ m4 f7 h2 H加埋條短裙 我最愛
  }1 i: i- T" P! ?6 G

( J& H. l$ v: h) i天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗
作者: comndtfwe    時間: 2019-6-8 21:18

夏天太熱,很少穿絲襪
作者: Carol0122    時間: 2019-6-19 19:48

以前一個人住就會
& W! E5 ^' h" D5 z# ~現在3 ?6 Z+ ^+ L  X3 a
都好難了
作者: avg    時間: 2019-6-19 19:56

我好鍾意穿絲,但因為熱所以唔會無時無刻穿!
作者: StephanieCat    時間: 2019-6-20 19:57

絲真係比較少著,反面真係想經常戴bra就真
作者: EveIris    時間: 2020-10-16 08:56

很舒服,不想脱
作者: kdkid    時間: 2020-10-16 10:56

返工或出街會穿,返到屋企就除
作者: tsam092005    時間: 2020-10-16 15:33

我試過
作者: kkmonster    時間: 2020-10-16 17:28

i like
% P2 {$ a$ l4 q6 ?; t2 ?/ d6 T5 Xbut cant do
作者: wahkaka    時間: 2020-10-16 17:45

夏天太熱,很少穿。冬天就不用說啦。
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-16 22:53

我好鍾意穿絲 # M  u. `; I9 c5 X% m" k
返工或出街會穿,返到屋企真係比較少除
作者: samleung3000    時間: 2020-10-17 02:13

依家天氣好難著,希望今年冬天凍啲
作者: england4ever    時間: 2021-5-30 16:49

如果可以既話,我都想無時無刻著住絲襪
作者: Danielle12    時間: 2021-12-25 12:32

如果有機會玩OL Look一定會

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0