標題: 昌記一問 [打印本頁]

作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 06:24     標題: 昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
  Y+ l% @% I6 X3 u有冇婆仔鞋買?
作者: whk    時間: 2018-12-4 11:13

應該係昌記三問至啱
作者: cd_kana    時間: 2018-12-8 01:11

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   6 S% r4 j9 p, \* w( @) d8 f+ c2 N
開到幾點?星期六日都開?
! u1 v  w- O3 e5 d有冇婆仔鞋買?
% }* s' ], R$ @3 U& J& q: s
# F$ b% ^+ H7 p+ t1 `
六日就唔知+ |8 q9 ]" b3 k/ C! ~
鞋就無喇 但有襪 底衫- Q' N( J- \  s1 y1 |* Y) c
要買鞋既話 衙前圍道會有一間
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-8 01:30

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?! b5 S  `  b" L

; p# r. d/ b5 T- p7 a5 g$ l
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
1 o- y% P! K0 N+ @4 ?* k5 b3 D5 k' |7 u3 R% n. o4 q% [+ t
0 ?* _2 G; a) J1 v* T) s
六日就唔知1 g: L3 l& Q9 [  j
鞋就無喇 但有襪 底衫; }0 }% S' S$ }8 E8 U
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

作者: nnmm93    時間: 2018-12-8 02:56

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   ) E% j/ N9 \3 H$ `) E
衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?6 Y, M- K! `0 s& g5 n) Z8 m: e: G
9 _! I- O' v- i
5 e; p0 [  R9 i6 B5 Z" `我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
6 E8 a4 X9 v; J. {/ ^中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
作者: cd_kana    時間: 2019-1-5 00:45

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
3 \* A: I, ?' x" @2 N  l" i1 G' |" @5 N( n" n% ~1 u
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
& m1 D7 Z+ y8 y中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
. a& n0 w8 C# ^5 x3 e# V4 [/ |
& z" Y8 j2 T8 b9 w; J8 ^& G
睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過...
  Z4 y% c1 G9 |' k反而係去左呢間7 z2 E3 J& p) R

7 v" R+ g/ r0 a! @* g+ G
0 ~3 D- @" X2 [# K, k/ a[ 本帖最後由 cd_kana 於 2019-1-5 00:47 編輯 ]
作者: paktin    時間: 2019-2-18 18:21

find one day go go sin
作者: hf-1141    時間: 2019-2-23 11:49

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 22:47

昌記星期六都開
作者: brabrabra    時間: 2019-5-13 23:25

男性入去買校服冇難度?
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 23:30

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
  ]( v! V. P2 {4 @! a男性入去買校服冇難度?
& Z0 P$ O( S8 |( _" I( Y8 _
昌記買校服沒難度
作者: brabrabra    時間: 2019-5-13 23:35     標題: 回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
作者: hf-1141    時間: 2019-5-14 00:29

唔係有好多學校剩,自己去睇下
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 21:29

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   
8 [0 ^5 r/ J; ?& m有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
  X# E$ d* y! r
好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦
作者: tamabaron    時間: 2019-5-15 01:13

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻
作者: kimo    時間: 2020-4-11 22:37

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工
/ M% T  L+ L/ X1 K2 i8 a# d. ^5 b5 \' M% E  m4 v2 x
作者: hf-1141    時間: 2020-4-11 23:16

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻% z: C3 v) k% [$ P( p+ H1 ~
佛系開工,賣一件小一件
作者: kimo    時間: 2020-4-12 02:31

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻6 @. _7 v$ }9 O' Y8 Y. P
佛系開工,賣一件小一件
6 C( k+ ]  b4 x
$ _$ W9 C5 m3 a0 x0 W
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
6 O  X0 d$ C8 W2 `) x! r3 b- C5 A6 Q0 p5 `! V' D7 G, ~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0