標題: 新手CD問題求姐妹解答 [打印本頁]

作者: hi3kk31314    時間: 2018-9-26 14:27     標題: 新手CD問題求姐妹解答

唔知點解次次我著完內衣。會有bar帶 個印係身⋯⋯1 z, W( B/ P7 `, G$ c' S3 y8 K) W
另外條bar帶 前肩膊 個較長度個扣 整到好痛。
作者: jackiechan    時間: 2018-9-26 15:06

可能係個bra太緊身 試下買大少少
作者: joey221    時間: 2018-9-26 17:26

引用:
原帖由 hi3kk31314 於 2018-9-26 14:27 發表   . f2 i# j8 t2 l5 ?- ^8 r4 |9 P/ @0 H
唔知點解次次我著完內衣。會有bar帶 個印係身⋯⋯/ G! Y& i. a+ z9 I
另外條bar帶 前肩膊 個較長度個扣 整到好痛。
% E5 I! a8 {8 J& M- ]/ \* D  L" y% M+ |, I5 A
調鬆一点
作者: suedemi    時間: 2018-9-26 22:16

bra 太緊,換過一個吧
作者: hi3kk31314    時間: 2018-9-27 08:58

我試過 34AB - 36AB 都有呢個情況⋯⋯' L( O+ I; `- R9 F/ g% y7 D$ f0 T
好困擾⋯⋯睇到其他姐妹話 西九龍 有間店可以試同埋幫你度。! Y4 J) c1 ?# D( f2 b; U9 Q% w
真心好試⋯⋯但沒勇氣行出第一步
作者: Carol0122    時間: 2018-10-4 15:12

其實一除低BRA
% h/ U( @' M# V/ \有印係正常
" o  b& S, T. H/ `) w$ O因為完全冇印,一定係好鬆
9 N' O0 m: M' M; s; \% Z# \梗係有少少力拉住才不會鬆或跌BRA帶4 u6 L8 m+ Z& U
咁有少少力就梗係會有少少印
& R! v+ e" L2 g1 e! }2 N, `
" \1 }& A. q$ U0 y" X& }# |問題係幾時散
3 Y# r, h; ]1 D; ]. O8 f三兩分鐘我都覺得好正常
5 w0 m8 i) z% t9 v如果唔散或者好耐才散就真係太緊喇~
作者: web88    時間: 2018-10-4 18:16

個bra扣可以調教架…

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0