標題: 阿Ling內衣 [打印本頁]

作者: natata    時間: 2018-8-31 18:52     標題: 阿Ling內衣

阿Ling條大花冰絲底底最正, 好鍾意呢D質地既底底。 私有化左, 有時著住做野都幾正
作者: joey221    時間: 2018-8-31 21:01

引用:
原帖由 natata 於 2018-8-31 18:52 發表     L+ h6 A' t1 k" J
阿Ling條大花冰絲底底最正, 好鍾意呢D質地既底底。 私有化左, 有時著住做野都幾正
- i+ x( |) ~) y7 f+ j6 c8 ]8 u$ n6 {$ _( X
樣子也不錯
作者: playing    時間: 2018-8-31 23:01

樓主有無試著住阿ling/其他同事既底底時,平時做野又遇倒佢地?! @" ~) W( ~6 l) u) }
當然佢地唔知你著緊自己條底底
作者: natata    時間: 2018-8-31 23:08

引用:
原帖由 playing 於 2018-8-31 23:01 發表   
1 `6 ~& x2 z9 Z5 @樓主有無試著住阿ling/其他同事既底底時,平時做野又遇倒佢地?
. Z  x0 `! d0 t1 s當然佢地唔知你著緊自己條底底
肯定有啦,試過著住“阿君”對絲襪,仲同佢一齊食飯
作者: dav2k2k    時間: 2018-8-31 23:18

引用:
原帖由 playing 於 2018-8-31 23:01 發表   " h8 X7 z6 [, {4 n  N9 p
樓主有無試著住阿ling/其他同事既底底時,平時做野又遇倒佢地?
% N$ [4 y' ~. L% D* l& e當然佢地唔知你著緊自己條底底
& Z! O  r& {) A+ |
應該即刻興奮
作者: dav2k2k    時間: 2018-8-31 23:20

D款終於後生D) U1 y' Z# d0 I9 j$ p) d" G7 T9 f9 F
' w$ x! g5 ]$ f# O; |
同有非棉質底底睇
作者: kenny_apple    時間: 2018-9-1 06:26

師兄你D post好高質
作者: kenny_apple    時間: 2018-9-1 06:27

著住物主D內衣同佢傾計玩,真係dream
作者: samou    時間: 2018-9-1 09:48

引用:
原帖由 natata 於 2018-8-31 18:52 發表   
4 W) {' X1 z3 a: L" }阿Ling條大花冰絲底底最正, 好鍾意呢D質地既底底。 私有化左, 有時著住做野都幾正
# O4 n$ Z; u; ~% \+ j* Q; j2 R- P+ }
0 c* e( _: V1 s. C; V你私有化她的東西,她們應該會知道少了什麼內衣,如何反應?
作者: natata    時間: 2018-9-1 09:48

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2018-8-31 23:20 發表   4 f) w: T0 W6 r# K
D款終於後生D; S7 j* w* i0 M) R) c% |

* d  N. A, ^; ]1 c9 _4 m/ P同有非棉質底底睇
$ i# E$ F8 B+ d
正就正在可享受每個都有唔同款式質地
作者: natata    時間: 2018-9-1 09:51

引用:
原帖由 samou 於 2018-9-1 09:48 發表   
( M1 e: }" ^0 i
% W$ c- C: v) V6 }: ~8 X/ I' ?- y% v4 z7 j* Y9 h
你私有化她的東西,她們應該會知道少了什麼內衣,如何反應?
當然唔知嗰刻佢地咩反應。 不過有聽過有人埋怨唔見左衫,無仇報的感覺
作者: natata    時間: 2018-9-1 09:53

引用:
原帖由 samou 於 2018-9-1 09:48 發表   . h5 U" j" Q) n& H
/ B. ^! B, r( L. ~6 h" P9 u1 n
* z  k. e: R; Z
你私有化她的東西,她們應該會知道少了什麼內衣,如何反應?
) r/ p" R2 l" G7 D& R
試過我無落手但都聽到唔見嘢。。應該有其他ching做嘢
作者: cicilam    時間: 2018-9-1 21:05

我覺得,你著住同佢地一齊既感覺,就係應該是最興奮既
作者: funnyliu    時間: 2018-9-20 07:31

白色滑滑底底最性感

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0