標題: 終於入手第一條屬於自己 [打印本頁]

作者: 偽娘貓    時間: 2018-7-19 18:18     標題: 終於入手第一條屬於自己

[attach]179382[/attach]
" i# R& A3 y( j4 g5 l前兩日去左九龍城間昌記度買左件協恩嘅長衫" h& Z( }* F- s  Y
唔係好敢講係自己著
1 A7 A7 U5 d# _5 f# ]4 U所以同老板娘講話同自己差唔多size& `  o* r! c2 c# K4 [
然後佢就攞左件好啱身嘅XXL比我,$200: R8 G/ x/ ?) K0 h0 D3 P
跟住仲問我要唔要買其他野
- X3 I' B  J) {! _: T全程一啲差別待遇都無
3 R% R) O) X- K' F% |真係好好人
) q: Y/ D: u$ H+ W, g! \4 Y. ?* P8 F! F, m) A4 ^
作者: siuyan_7    時間: 2018-7-19 22:50

昌記就係咁易買
0 w! F4 s- [2 I- ~! q買完第一條,您將會好快有二三四條,上癮咁越買越多
作者: Carol0122    時間: 2018-7-20 01:59

都好啱size 喎- ~) }9 q$ W. I! k
著得幾好睇
作者: 偽娘貓    時間: 2018-7-20 03:48     標題: 回復 3# Carol0122 的帖子

多謝讚賞
! e( k1 G- V0 G" G可惜屋企無地方擺* f% w5 Y. c8 W/ \4 j- M
如果唔係我一定買多幾件
作者: misslady    時間: 2018-7-20 10:35

Wow.  happy shopping.
作者: maria-ng    時間: 2018-7-25 21:52

旗袍正...............
作者: 小馬    時間: 2018-7-25 22:39     標題: 回復 1# 偽娘貓 的帖子

買頂長假髮照起來會更好看...........
作者: sec2x    時間: 2018-7-26 01:22     標題: 回復 4# 偽娘貓 的帖子

昌記不怕啦# D" K1 L3 P5 N6 Q
位置方面應該第日買買下就會為左就佢地而free d位出黎
作者: kkid06    時間: 2018-8-18 02:03

我係上環維多利亞買左兩條真光同底裙,我係澳門的,超想做女生,但不董化妝,好想學
作者: 偽娘貓    時間: 2018-8-21 00:27     標題: 回復 8# sec2x 的帖子

所以我決定一儲夠錢搬出黎自己住
" o- f* c: m5 }4 A第一件事一定係買到成個櫃都係女裝
作者: misslady    時間: 2018-8-21 00:47

引用:
原帖由 偽娘貓 於 2018-8-21 00:27 發表   
) _$ U- w6 L1 L* B. }9 D4 r. ]所以我決定一儲夠錢搬出黎自己住
: S+ X- _6 Q0 A1 y8 U  s, b; C$ t第一件事一定係買到成個櫃都係女裝
' J% f1 [( D; K

! R0 q' S  k9 v6 o% p" g; P* K女裙,7 B5 C! R: t5 P* R0 h. a
女衫,
8 ?; m; n: Y2 L/ R6 e. E女底底,; a* [) J; T# |8 `
女鞋
作者: nicholasfai    時間: 2018-10-24 23:09

好正...唔知200磅肥CD應該著咩SIZE
作者: anywind    時間: 2018-10-25 21:34

昌記仲貴過火車橋 / b. ?7 W" {$ L3 [0 v5 o
我都係7月入手
1 y" R7 L2 E5 I7 U2 k: N7 J6 D! C3 u8 z+ _# N
協恩其實 愛民版同火車橋版都唔難入手& n0 S$ Z$ Z. i. W. T/ U
不過我6月時去愛民話無我SIZE
% d8 G' o8 c$ N4 q0 V/ U) w
1 E+ x5 n: ]) I- H+ ? 樓主遲D應該會去多D唔同地方買嫁啦
作者: uniform    時間: 2019-5-24 19:56     標題: 回復 9# kkid06 的帖子

你點買呀?話自用?
作者: ywn3305    時間: 2019-8-17 15:08

好看
作者: 炫炫月    時間: 2019-8-17 16:06

唔錯既件衫係 不過昌記d料麻麻地 小心d玩
作者: JohnWong888    時間: 2019-11-6 02:31

火車橋質料好好多,又無咁焗,其實鼓起勇氣上到樓梯都唔係難買," ?6 |( v$ \4 E  s( O  }& M
% U' j, u8 W2 `8 l4 g
配埋校章會更好睇!
作者: SAYA030    時間: 2020-5-22 11:03

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0