標題: 新嘗試。。。 [打印本頁]

作者: ppp    時間: 2018-6-23 14:27     標題: 新嘗試。。。

有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引導佢話想刺激d,再教佢不停咁講d說話,例如只有女人先著絲襪架,你而家著左咁你係男定女?下次著埋高跟鞋比我睇下。。。之後就一發如注。
% k6 x2 ]' u5 i6 N* f) _9 q( I4 f( [& }5 n, N2 D6 N
利申:只是鍾意穿女裝而已
作者: misslady    時間: 2018-6-23 14:42

好似,好刺激喎。
作者: ppp    時間: 2018-6-23 14:44

刺激架,但射完又會無哂feel
作者: Maggie_cd2018    時間: 2018-6-23 15:05

边间机埸?
作者: joey221    時間: 2018-6-23 15:28     標題: 回復 1# ppp 的帖子

她收多少銭
作者: RZ5946_259B    時間: 2018-6-23 15:53

有剌激的感覺
作者: StephanieCat    時間: 2018-6-23 20:07

下次就全副女裝去啦
作者: ilovebra    時間: 2018-6-24 09:45

我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
作者: staccatiss    時間: 2018-6-24 17:09

好刺激咁喎
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:15

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-6-23 15:05 發表   - n: d/ F) y" T. u
边间机埸?
) J8 Q; v5 g7 [! A, j8 d
其實好多間都試過,上141有好多話spa,其實都係機場
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:16

引用:
原帖由 joey221 於 2018-6-23 15:28 發表   
, d! d: {2 h6 Z她收多少銭
6 J+ b& z+ o1 r" w" w9 }: g0 V9 s600元60分鐘,包按摩
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:17

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-6-23 20:07 發表   
" f$ R; L( B. k8 L下次就全副女裝去啦
' T) A' F" N7 n
之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:18

引用:
原帖由 ilovebra 於 2018-6-24 09:45 發表   : q; h/ I' T) j" U  B
我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
+ u( I; X* m) c) J+ [, ?# z
下次都試下先
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:20

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-6-24 17:09 發表   
& }. e; |2 S# g& P% O+ L: Z好刺激咁喎
" {& g- A: d  v
係呀,但技師就真係要夾到先得,有d係唔明點解你要咁做
作者: 好奇者    時間: 2018-6-25 11:03

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-23 14:27 發表   
  A1 a  ?7 I$ `, \6 j& D有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引 ...
" R! [9 d7 R: n- ]+ i  s請問香港還是大陸機場?( I! c% ]+ s! j& t/ g
同埋141搵?
作者: ppp    時間: 2018-6-25 12:21

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-6-25 11:03 發表   , |5 p, z, N  p) d* }) N6 H8 b
+ H( J2 x. H' a& }+ p
請問香港還是大陸機場?  K: h  e$ @; _; e, D5 U
同埋141搵?
7 u: o5 E/ o1 `) d# I4 V
兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
作者: joeycd123    時間: 2018-6-30 10:58

有些想試。但小妹没勇器去spa!
作者: 好奇者    時間: 2018-7-1 00:20

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 12:21 發表   8 J+ z; k* ~; e3 U) C
& k& {) ?, e3 X
兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
' l( k4 O3 M' _% S7 K問題點知SPA接受穿女裝?
作者: ppp    時間: 2018-7-3 04:20

引用:
原帖由 joeycd123 於 2018-6-30 10:58 發表   
# b: F0 r2 a$ D1 e4 D6 I: v有些想試。但小妹没勇器去spa!
1 @/ w6 ]( q9 V* S8 }! w2 v其實同去按摩無分別,只係幫埋你飛機而已,佢地都係收錢,你係怕佢地笑你?
作者: ppp    時間: 2018-7-3 04:23

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-7-1 00:20 發表   
: M6 G" W+ V/ ?  z) X: G$ I4 b+ ]/ x% ^% \( M1 c. N
問題點知SPA接受穿女裝?
8 u) Q% w+ N& [6 ?0 ^" N
其實無話接唔接受,技師主要幫客人做服務,佢地反而驚d粗暴嘅客人,你試過喺女生面前cd未?
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 01:57

哇, 好exciting 咁款, 我都想試下.
作者: ppp    時間: 2018-7-5 16:42

引用:
原帖由 josephin0086 於 2018-7-5 01:57 發表   7 ?( c* c9 Z# [
哇, 好exciting 咁款, 我都想試下.
2 y6 f+ n2 v& N& F% Z, W0 P
第一次係好緊張刺激,但習慣了就等於普通叫人幫你一樣
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 18:57

好期待, 只係幻想已覺得興奮
作者: ppp    時間: 2018-7-6 12:32

引用:
原帖由 josephin0086 於 2018-7-5 18:57 發表   8 d7 j2 B4 K4 e
好期待, 只係幻想已覺得興奮
! [+ x; z+ l0 V/ t, ^: ^
就搵間門面靚少少嘅試下🤣🤣🤣
作者: StephanieCat    時間: 2018-7-14 20:23

第一次咁玩既時候係點5 s3 U+ @. o5 G2 W- L1 X
緊唔緊張
' f0 ^! a1 ]+ K* `
引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 04:17 發表   
- i. G, y9 I; P. T2 g/ h1 S* u# X# \; }" @4 x- i6 l
之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度

作者: ppp    時間: 2018-7-16 16:36

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-7-14 20:23 發表   
3 b; i) d# I0 M3 {第一次咁玩既時候係點7 ~( ?, j7 ~1 p3 x! p* t9 d1 ]- y
緊唔緊張
+ U) s- r. o* w& p, u0 s
1 n' [% h! v( r' F9 D+ X4 f3 T/ D
都緊張架,不過自己都好鍾意喺d女仔面前cd,所以都好直接咁同佢地講應該點做,同埋都唔會好怕羞

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0