標題: 有冇人喜歡著住校服俾人打屁股 [打印本頁]

作者: 藤條    時間: 2018-5-30 13:04     標題: 有冇人喜歡著住校服俾人打屁股

如有,請大家分享
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 13:57

我喜歡呀.最好伏住係床邊打patpat
作者: Ed77XD    時間: 2018-5-30 15:00     標題: 有呀

Me....我鐘意
作者: av375    時間: 2018-5-30 15:25

我鍾意呀,鍾意穿校服被人用籐條打,打完仲要罰企,不過香港好似好少人鍾意咁樣玩。
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 16:36

最好穿尿片打patpat.罰佢唔準去廁所
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:49     標題: 回復 2# isuzu4.3 的帖子

伏在床邊,要受罰者自己拉起條裙打
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:50     標題: 回復 3# Ed77XD 的帖子

喜歡點打法?
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:51     標題: 回復 4# av375 的帖子

我也喜歡用藤條打patpat
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:54     標題: 回復 5# isuzu4.3 的帖子

賴左尿要再罰重d
作者: 30190648    時間: 2018-5-30 18:30

喜歡丫
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 18:45

唔好再講.好想玩
作者: siutung    時間: 2018-5-30 18:47

我也喜歡呢
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 19:59

我的wechat:wxid_n7lkb3sfdaaa223 F1 c5 j- p; N% {1 l5 Q$ [
可以wechat聊聊
作者: willy    時間: 2018-5-30 20:36

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-5-30 16:36 發表   
& b: X  P& \3 z" |9 N3 j最好穿尿片打patpat.罰佢唔準去廁所
' D: ^" X# L6 ]4 n* J2 m& s# m. ^. [7 J# s/ a6 b9 y
仲要飲大量水.....
作者: 1980718    時間: 2018-5-30 21:34

在口,頸,手腳戴咁拘束具,蒙埋眼,更正!
作者: user9527    時間: 2018-5-30 22:04

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-5-30 18:45 發表   
6 [: K- I0 j/ B& T6 M  p, Z唔好再講.好想玩
1 x2 W- k, k# I
% c# X; {% H9 f; Q& p
我有藤,下次帶出來
作者: user9527    時間: 2018-5-30 22:52

引用:
原帖由 av375 於 2018-5-30 15:25 發表   
( W2 u0 y1 ?1 _. b0 Y8 B, {0 E我鍾意呀,鍾意穿校服被人用籐條打,打完仲要罰企,不過香港好似好少人鍾意咁樣玩。
" p  F& _1 h/ p' ^8 t- \2 G& c5 d# f+ V* h8 I
以前d妹妹唔聽話,被屋企人籐條fit落隻腳到9 B5 y9 _$ K% B& e# \" q7 m
要鞭落校裙睇到的地方,俾人睇到隻腳一條條紅色
+ ^8 D! v" v; r- M0 I6 b
, m+ c) K! R4 E. p/ o+ w( J, V男仔屋企都有一兩條藤條,
5 x/ O  Q- X+ H* D0 e我讀書時好多同學都俾人用藤條打手腳同屁股
, P" F& H5 D( Q# O6 l有d兩兄弟妹妹一人一支
, x2 P' U! g+ N' k8 p8 v家姐綠色,阿妹黃色柄% p) r, T& b  H8 R' G
邊個唔聽話一藤鞭落隻腳或屁股上
2 I* k/ [( W2 g( d6 {$ I. M& g通常最少鞭4-5籐先2 k. e" t' T# Y7 p1 d5 _' ^) E

$ b" h" a2 Z0 [# x, c有d屋企嚴d要除左條褲同內褲打 " ]! ^; t; U5 i% R
因為有人嚮條褲出蠱惑
. T# L: E$ o; D; n鞭藤要用幼藤條同打在清光屁股上面" q  @& u, b) i0 k: k; I2 e- m
, _' `2 B1 i$ r
作者: llppkkllppkk2    時間: 2019-8-7 00:42

自己打自己仲正
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-3 23:25

作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-6 21:56

/ [2 M3 ~3 f, ^6 w$ M條J D水會整濕條裙
6 ^3 S" w+ N% L' [所以會戴鎖打Patpat

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0