標題: cd出街 同 男裝入面cd 係兩種感覺 [打印本頁]

作者: MICHE    時間: 2018-4-21 10:29     標題: cd出街 同 男裝入面cd 係兩種感覺

cd出街+ K& c: X4 i$ v/ F  m& O8 P
多數會係夜晚去d少人的地方,大部份情形下都無同其他人接觸,人地都唔多留意你: `3 G' y7 T0 p/ x7 ^; H5 w
著普通女仔衫,唔會話好誇張: q- n! J( s* G- t# K3 F
少好多突發野6 a# j' J- k0 ~4 v) R
" K4 R7 t* S0 k; H# V
男裝cd  E. k* r! s! I
會同熟人接觸,出面正正常常,入面性感內衣,又high,又怕被發現,又要扮無野+ |% e& {- R+ E" M
著幾性感都得,無人睇到
' R, b+ H3 [) s2 }5 x- ~6 N多突發野,試過入面跌bra帶又唔可以整,試過出曬汗又唔可以除褸! l  `+ @; V4 ?1 ~
# h  x/ w3 w; |5 F/ E% K; I
我鐘意男裝cd種刺激多d,大家又會點揀
作者: Shenmue2    時間: 2018-4-21 11:10

我都出曬汗又唔可以除褸
作者: Venom1688    時間: 2018-4-21 11:18

我都覺得男裝cd種刺激D
作者: swcharlotte    時間: 2018-4-21 14:31

我覺得男裝入面著絲襪同小褲褲個感覺色情好多,因為特別感覺到唔同。全身cd就完全係做女仔,中意咁樣多d。
作者: angelasky    時間: 2018-4-21 14:43

我冬天時 也會男裝cd $ S# V6 ^* }, x7 y" x$ c+ N9 ~
最愛帶bra ,感覺好high,但又怕被發現
! Z% w" t8 i/ O5 F0 r. Y真的好刺激
作者: Rachel    時間: 2018-4-21 22:12

好彩樓主無包括日頭女裝外出 XD"
作者: misslady    時間: 2018-4-21 23:55

引用:
原帖由 angelasky 於 2018-4-21 14:43 發表   
% ]) I: r  H3 v& O& }8 r' C我冬天時 也會男裝cd % P* F4 g2 S' c8 Y- D
最愛帶bra ,感覺好high,但又怕被發現
, _" M% _1 F) l$ D$ j真的好刺激
: b) ?, N8 g: F2 p, l. j. h- d* \) o3 d& F6 k! K
著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。
2 u- F# D3 `/ f% b
! ~& Y1 Y) e. [9 {! x* W% L4 UWow
作者: wchingw    時間: 2018-4-23 22:38

引用:
原帖由 misslady 於 2018-4-21 23:55 發表   % n. R3 N" {0 ]3 G. R) r

. L& s- ~( v/ E  V$ X
+ n; W: H0 u/ D- ~: J著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。$ x* U+ u3 |; r

7 @+ j  n2 {7 k! kWow
8 M* h. A' Q" W) J現了又如何?
作者: sophykwok09    時間: 2018-4-25 18:02

引用:
原帖由 misslady 於 2018-4-21 23:55 發表   7 E- D/ F' L! I' ]3 }

* ~* K( h. r4 W& K4 v# j7 j3 E7 a6 {0 b- n6 c* `: `$ y6 X
著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。# d; [; I$ ^9 v* \; m" {

9 j% X* K2 E$ O. N% G' _Wow
  D% n1 }+ L0 G+ ^$ Q! L
  P7 z6 W) G! y" h$ S我都鐘意入面穿bra
' Z7 ?' `( l$ d0 Y% B7 x咁你地有冇男裝時戴埋義乳?
作者: pcken    時間: 2018-4-26 07:28     標題: 回復 7# misslady 的帖子

依樣真係好high,白色裇衫+棵包bra+底衫。睇到睇唔到!
作者: wchingw    時間: 2018-4-26 12:42

男裝下CD, 有點兒偷偷摸摸的說...
作者: sophykwok09    時間: 2018-4-26 14:32

引用:
原帖由 wchingw 於 2018-4-26 12:42 發表   0 y/ V; [4 `. f9 P
男裝下CD, 有點兒偷偷摸摸的說...
+ D' R$ e7 d3 U: }

. A* |. l  e2 ?# ], n2 E5 Y7 D/ t& i: d係呀
, y- k( o  D4 n) @怕俾人見到但又想俾人見到嘅感覺好刺激
4 n4 c  e" H  R# C你地有冇試過恤衫入面穿bra?
作者: 臭黑豬    時間: 2018-5-1 20:38

基本上每天返工都男裝下著絲襪加女裝底底...真的有怕俾人知,但又會覺得興奮: b- m( B+ N! |
女裝外出機會較少,但外出就會享受成為女性的感覺
作者: StephanieCat    時間: 2018-5-4 21:38

我都鐘意男裝入面cd$ Q2 }! X" X2 v
有種想Show 俾人睇但有唔俾得知既感覺,好正
作者: cicilam    時間: 2018-5-4 23:54     標題: 回復 1# MICHE 的帖子

我会选择直接女装CD咯
作者: fanbellayuki    時間: 2019-5-4 18:16

一係全女裝~ 不會這樣半男半女~
作者: ranmacky    時間: 2019-5-4 18:36

兩個情況我都試過, 香港天氣情況令到我好容易成身汗
作者: Nanase    時間: 2019-5-4 18:58

戀物就戀物...愛女裝內衣褲而已3 N& D1 F7 ]7 X6 h" W4 h1 E2 g
C乜野D姐...
) U3 D& W) s. h0 q. C3 b% J- i3 @

作者: pcken    時間: 2019-5-14 10:38     標題: 回復 12# sophykwok09 的帖子

有,返工要著恤衫,要睇你件衫係咩色?白色要襯淺色bra, 棵色, 粉色都可以,一定要著背心,否則會好現,bra帶要做睇到睇唔到效果。
作者: zuezue    時間: 2019-5-15 03:13     標題: 回復 19# pcken 的帖子

姐姐不可能了
作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:34     標題: 回復 14# StephanieCat 的帖子

係呀,試過幾次男裝入面戴bra加義乳,行路時胸部有少少上下晃動,又怕俾人見到嘅感覺好正!!!
作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:37

係呀,如果著淺色恤衫,咁入面盡量要戴皮膚色嘅胸圍,白色都唔得!如果着Tee就盡量深色。$ D1 A6 O6 E1 K! |7 A5 f

7 e! U& \# R0 J* |# ^/ Q" w$ Q
引用:
原帖由 pcken 於 2019-5-14 10:38 發表   $ u3 Z" Y5 z1 ?( Y) P5 S! N# K
有,返工要著恤衫,要睇你件衫係咩色?白色要襯淺色bra, 棵色, 粉色都可以,一定要著背心,否則會好現,bra帶要做睇到睇唔到效果。

作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:39     標題: 回復 20# zuezue 的帖子

可以架,你都試下,好正!
作者: BennyBigMac    時間: 2019-5-20 15:38

男裝入面CD刺激好多
作者: JoJo1217    時間: 2020-7-14 16:52

我只係試過全身女裝但外穿男裝
* l5 [7 p1 w1 K: F; ^因為過唔到樓下實Q! K4 a; ~4 \! M1 W( ^7 \
唯有用男裝出入  p5 A' v" Q7 }5 T. @

1 P% [: Z* D0 k( Q& `- [為咗掩飾凸出的胸部仲要寒背縮胸添
2 `4 C& x" c$ w, I7 Q6 N3 j
! K8 C5 }+ ~$ Q5 Y[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2020-7-14 16:53 編輯 ]
作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-4 23:00

冬天一定要著全套性感內衣
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:43

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-7-14 16:52 發表   ( ]; ^: q& v6 D! _: K& b6 ^0 Q
我只係試過全身女裝但外穿男裝: i# h8 J6 A, E$ P% n& M, ?( m0 N
因為過唔到樓下實Q9 x4 H0 q& p" H1 Z6 l; o; n/ |
唯有用男裝出入
: D+ S" F. c$ t. A8 t5 c! f% u( F0 ~# p: C/ s' F" X4 J( G
為咗掩飾凸出的胸部仲要寒背縮胸添
# z% O0 d/ W$ y
# ?' b9 N0 t. r3 ]/ {$ X% M( k9 x& T: @而家我都喺咁出街
作者: lskph    時間: 2021-2-10 16:55     標題: 回復 1# MICHE 的帖子

我覺得男裝cd比較容易和刺激
' ?; S) Z; p9 V/ y$ M當我穿了絲襪和女內褲時 / D6 {3 b2 z: P& k" Q; t! r3 b" h
有時候故意動作大點把褲腳拉高 1 S2 |. y! f* N/ A. j) Z/ z
希望被路人看見我穿了絲襪( z! w- @, m  E0 C7 Q! ]$ |
真的非常刺激

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0