標題: 最愛原味絲襪 [打印本頁]

作者: ffstocking    時間: 2018-4-15 09:29     標題: 最愛原味絲襪

GF剛著完除下啲絲襪係最誘惑的
3 \( x: j2 o3 u  G7 I6 U0 v" p/ ?[attach]175555[/attach]# U6 x$ w1 a* d; l' R# P
. F8 t; b: o& J  R, F
原味滿足度120% * m0 r" |& c# f4 |4 T/ o. b' f. \5 U7 R$ r
[attach]175556[/attach]
) @5 Q3 U, S2 N; S
  W# `% u3 S6 E& A! @2 [- ?+ a[attach]175557[/attach]
作者: bbt    時間: 2018-4-15 09:39

原味絲襪正!
作者: joey221    時間: 2018-4-15 11:54     標題: 回復 1# ffstocking 的帖子

我十分替你高興,我也很想玩
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-15 12:57

我都對原味絲襪情有獨鍾...姊妹妳真識貨8 f, s8 x- N6 B9 g0 n
我經常會聞女朋友著過既...尤其飛完十幾個鐘長機或turn最正, 滿足感難以形容
作者: joey221    時間: 2018-4-15 13:16     標題: 回復 4# blackopaqueph 的帖子

伱也幸福,有原味 Cc 玩
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-15 13:35

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 13:16 發表   
( f7 f$ O+ Q: S* r, e: I" E伱也幸福,有原味 Cc 玩
$ c; o; z+ a# L+ {- t
9 s- Q/ I4 O# C( F  b, }8 Q( m4 A
你都應該有..
作者: adam5354    時間: 2018-4-15 14:39

樓主女朋友知不知樓主玩她的衣物呢? ! r/ g* c/ S* r, p# V9 m3 Q
究竟樓主愛女朋友多些還是愛她的衣物多些呢?
作者: ffstocking    時間: 2018-4-15 14:58

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2018-4-15 12:57 發表   
5 e% F" z( Z0 t; |我都對原味絲襪情有獨鍾...姊妹妳真識貨0 Q: @2 k3 f4 A4 z, q
我經常會聞女朋友著過既...尤其飛完十幾個鐘長機或turn最正, 滿足感難以形容
  o+ X( P8 C( [3 x7 Y: [' b7 Z& [% V: }1 L% ~. {9 f: I' h
Wow C兄GF係空服員!? 企足幾粒鐘的原味一定超正!!!不過可惜空服員d“高d”壓力絲太厚(超碼同110~130D)同OL著d薄半透絲比感覺欠左幼細及飄逸感,手感也太厚' v- j5 m+ K8 @
有相可分享交流嗎?你GF出勤著 Navy Blue定Dark Brown or Black C 呢???
作者: ffstocking    時間: 2018-4-15 14:59     標題: 回復 7# adam5354 的帖子

Both!!! Haha😉
作者: joey221    時間: 2018-4-15 16:53     標題: 回復 6# blackopaqueph 的帖子

可惜我沒有呀
作者: greentree    時間: 2018-4-15 18:57

very nice
作者: bb23jordan23    時間: 2018-4-15 22:52

Very good!!!
作者: chunliyw    時間: 2018-4-15 23:22

looks very lovely pair lei
作者: misslady    時間: 2018-4-16 00:15

對銀色高跟鞋,好靚。1 W/ n2 _2 M9 z" d7 W8 N

4 p# l7 e, c. V$ J0 ~6 i7 h好似都有 三吋高?
作者: ngyl1394    時間: 2018-4-16 03:26

wow! 真是很正的原味絲襪
0 C+ _. e1 P, Y$ G  r" E而且很薄的肉色絲襪呀!/ Q( B; D% K% v
還有這對銀色高跟鞋很美呀!7 l: l+ [& I" J% W# Z+ y
星期日GF還要開工嗎?
) y3 |& n% O6 P1 u/ F請問樓主的GF是否真是喜歡穿絲襪?
  j3 U, u4 ?5 f& R平日也喜歡穿著?
) k" I3 B9 L. K' ~
0 m. |  T/ x% r2 z2 u[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2018-4-16 09:54 編輯 ]
作者: sasalady    時間: 2018-4-16 13:16

nice nice~~
作者: misslady    時間: 2018-4-16 18:46

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-15 14:58 發表   3 j2 ?8 K& R7 L: v! K" U9 \8 K+ t

3 y9 ]8 H5 o: X* D6 W* e: E0 J! ~& [# }/ S8 j) Q- D( k& n
Wow C兄GF係空服員!? 企足幾粒鐘的原味一定超正!!!不過可惜空服員d“高d”壓力絲太厚(超碼同110~130D)同OL著d薄半透絲比感覺欠左幼細及飄逸感,手感也太厚) G. W* l7 {# O/ y# _# M3 ?6 a9 x
有相可分享交流嗎?你GF出勤著 Navy Blue定Dark Bro ...
9 ^4 p) d8 Z% m+ i# }% T4 V9 b. p0 T1 x$ P" R$ ]
又好有研究喎!
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-16 21:42

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-15 14:58 發表   
  d8 E4 G; U9 Z* }: K+ J5 t+ \2 ^  ]/ e& n

_6 Y0 @5 @% ]4 {+ pWow C兄GF係空服員!? 企足幾粒鐘的原味一定超正!!!不過可惜空服員d“高d”壓力絲太厚(超碼同110~130D)同OL著d薄半透絲比感覺欠左幼細及飄逸感,手感也太厚
; j0 L  r* P2 W3 e: N9 {$ Y' |有相可分享交流嗎?你GF出勤著 Navy Blue定Dark Bro ...
4 T1 \# j: V, w
# z& _; o) b% i8 m
gf著黑絲..c兄你講得無錯..壓力絲的確欠缺手感,中意的只係拒著完留低過陣香味,而且因為厚腳位置會特別香~ 不過gf間唔中都會著公司派既絲襪...libera 40d 幾滑手 意大利造 8 t- Q- F) R8 C2 ^  E2 U7 v# b
你女朋友都係空姐?
作者: ffstocking    時間: 2018-4-16 22:08     標題: 回復 18# blackopaqueph 的帖子

係就正囉,GF只係中環ol,所以上班会著絲襪高踭鞋,平時佢出街都惯左著絲襪(比100個like佢)) W! v" X- C* S) ~9 m* ^8 ?3 e
Anyway原味絲真係好正,我好鐘意闻佢著完d絲襪,個浸汗加鞋的味,真係~~~~!!!
作者: xxxhh    時間: 2018-4-16 22:31

好正ge原味絲襪!銀色高跟好吸引,有ol女友係正ge!' ~) Z: r. e! }: x
空姐女友都可以玩制服誘惑!
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-16 22:31

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-16 22:08 發表   + ?, D- ^7 C# B$ s; D& f: x
係就正囉,GF只係中環ol,所以上班会著絲襪高踭鞋,平時佢出街都惯左著絲襪(比100個like佢); q2 q: V5 a% s3 `' `
Anyway原味絲真係好正,我好鐘意闻佢著完d絲襪,個浸汗加鞋的味,真係~~~~!!!
' F0 d  L& Y7 N) t
好好喔你GF,好識做..  W, y( [' s% Y, \1 g4 K9 R* I
我都仲係訓練緊拒當中,暫時都唔肯成日著出街,只係偶爾會著肉絲,黑絲....- K1 T. t% L: e. W$ E% |+ y. |( E
你GF知唔知你會聞拒d絲?
作者: 19224    時間: 2018-4-19 20:20

有這樣剛脫下的溫暖絲襪實在太幸福了
作者: ffstocking    時間: 2018-4-26 17:05     標題: 回復 21# blackopaqueph 的帖子

奇播日日返工上機都要著絲,応著慣……我GF話吾著絲襪好似帶漏左手机一樣,吾著少左分安全感。你一定要加大力度調較空姐GF,宜加GF同我曳曳時,都主動問我想佢著乜色絲襪,佢知我最like將佢対絲脚放上肩上,一路插一路錫佢对絲脚
作者: misslady    時間: 2018-4-26 22:46

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-26 17:05 發表   6 S& U$ [9 B) H2 i5 \
奇播日日返工上機都要著絲,応著慣……我GF話吾著絲襪好似帶漏左手机一樣,吾著少左分安全感。你一定要加大力度調較空姐GF,宜加GF同我曳曳時,都主動問我想佢著乜色絲襪,佢知我最like將佢対絲脚放 ...
. R3 H' x+ s0 {7 c
; T! K! P* o9 i/ ?: w: ]- t
會粗暴,拉破了cc ?
作者: blackopaqueph    時間: 2018-4-28 00:02

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-4-26 17:05 發表     D2 d4 _: u% n; s' j0 M
奇播日日返工上機都要著絲,応著慣……我GF話吾著絲襪好似帶漏左手机一樣,吾著少左分安全感。你一定要加大力度調較空姐GF,宜加GF同我曳曳時,都主動問我想佢著乜色絲襪,佢知我最like將佢対絲脚放 ...
* n* s7 F  Q/ y. c0 k7 n1 O我都係! 最中意拒咩咩時著住絲
9 e! ~2 z% S  K% t# m& o% _! A1 Q不過拒又真係唔點著出街....無奈
作者: ffstocking    時間: 2018-5-7 08:54     標題: 回復 25# blackopaqueph 的帖子

起碼曳曳時肯著,我估你要用些時間調教佢
作者: misslady    時間: 2018-5-7 17:40

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-5-7 08:54 發表   - g+ q- Y) x0 `
起碼曳曳時肯著,我估你要用些時間調教佢
: M; _+ u- K- C+ M
5 z4 m: i' w  t7 x# b4 [0 d
港女,吾多喜歡著 cc,
# }# i) ]( \& ~! W9 I無奈。
作者: heidiqueen    時間: 2022-8-30 22:11

不錯!! 不錯!!
' T" N5 t% N8 f" r7 Y
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-31 10:14

好幸福呀...........
作者: zhu448487030    時間: 2022-12-27 22:26

丝袜还是原味好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0