標題: 吊帶絲襪? [打印本頁]

作者: gomer    時間: 2017-12-13 10:06     標題: 吊帶絲襪?

會唔會吊帶絲襪會好過傳統款的, 起碼要去廁所都方面D?
作者: adam5354    時間: 2017-12-13 10:16

唔覺~吊帶冇乜安全感!
作者: 明君    時間: 2017-12-13 10:34

可是穿搭不容易
作者: gomer    時間: 2017-12-13 10:34

唔通傳統款個D襪褲會好D? 其實絲襪有無話點樣先合身? 襪頭要高過條腰?
作者: cc21    時間: 2017-12-13 10:42

different feeling
作者: cd2017    時間: 2017-12-13 11:09

冇咁容易松
作者: misslady    時間: 2017-12-13 12:28

try try the garter belt.  then u must love it.
作者: joey221    時間: 2017-12-13 19:39     標題: 回復 1# gomer 的帖子

小妹穿上絲襪, 自撫己有快感
作者: fiona    時間: 2017-12-17 18:24

吊帶絲襪就是性感
作者: Iamsexymay    時間: 2017-12-26 11:55

吊帶絲襪好呀,又方便又性感
作者: HKReindeer    時間: 2018-1-6 00:59

我覺得睇下邊D囉!
3 L; T  G8 c! g8 v, G& u7 Z( c% K+ h& }
又唔一定吊帶絲襪係唔好既,當然傳統絲襪又傳統絲襪好,吊帶絲襪又吊帶絲襪好,: u. G& b* O5 H7 S$ o. @7 ^
5 x9 d; c  ?" A& W! E- B
唔理係吊帶定唔係吊帶都好,我著開D絲襪都係見唔到D肉既絲襪比較好
1 j4 _+ p3 |: u: w
4 H( x9 b- }7 A* T! V9 ?0 e, q' c即係:我偏向鐘意厚身少少D絲襪,例如:50D、60D果類
6 U- n% E7 y  E/ g4 a& ~5 m) {: [
! A4 S, R& i5 `. V不過如果你地問我點選擇好,我會選擇傳統絲襪多過吊帶絲襪,有幾點原因: o" E: S/ L5 e2 s

# t& e2 ?# K+ g1 _7 b- b8 V(1) 傳統絲襪冇咁多野煩,一著上身就係
' [& \8 Q4 J# {9 j: c3 z& _
- X, C* a$ M, T$ p) E# O(2) 傳統絲襪可以間接修長美腿,令睇落去會帶有性感
' a* @2 T0 E0 j5 C) \4 s6 m  _, `  \7 w  L: m
(3) 襪頭要高過條腰認為有種....類似安全感之類. L. c: E1 w! |0 C' F3 {" S
7 \. w2 C4 q3 [3 K6 A
最後每位喜愛絲襪都唔一樣,而且我說的大部份都係自己既意見而已
作者: goodye41    時間: 2018-12-26 21:29

引用:
原帖由 gomer 於 2017-12-13 10:06 發表   
, H0 v9 f) G; G" T& a會唔會吊帶絲襪會好過傳統款的, 起碼要去廁所都方面D?
6 \4 @+ a# f8 Z% h吊帶絲襪方便一點

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0