標題: 絲襪介紹中心的小小意見 [打印本頁]

作者: 1011025    時間: 2008-3-10 17:16     標題: 絲襪介紹中心的小小意見

可否在各種絲襪的介紹中加入"可購買到的地方",以方便我們尋找適合自己的絲襪之餘,又不用浪費時間四處找?
2 j* ^) ~1 G- m2 _& u- x- ?. y請考慮之,謝謝﹗
作者: noel    時間: 2008-3-10 18:24

其實我地介紹果d 絲襪, 大部份都可於各大百貨公司, 甚至街檔搵到, 日本絲襪最好去sogo 買, 牌子最多最集中, 街檔絲襪就周街都有, 你搵唔到可以開post 或pm 問
作者: silly1234    時間: 2008-3-10 18:25

佢次次問你次次答唔煩o既咩
作者: cdtv    時間: 2008-3-10 19:54

感謝你的意見, n( k$ V, o, I, p2 `8 W
這個提議不錯5 v4 u5 W' o+ E- D8 a5 R
我們會再商議
4 T3 V" z& N  E1 I& [. p" j8 k" Y. j% ]% h  \
樓上的 , 雖然你又不是很沒禮貌
( h2 e; k* l! I0 ^: W/ V' C: H不過你的語句始終給人一種不舒服的感覺; F( C& O0 m! D% _" Q0 t: w
或許下次可以轉變一下言語方式/ P+ y$ u6 r+ }/ v: l
例如來個反問說:7 T6 L, P2 I7 v, c' L5 g% p
她每次都要問你不是很麻煩嗎?
作者: noel    時間: 2008-3-10 20:36

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-3-10 18:25 發表
0 G1 v4 T/ W, U" p* L" k) U佢次次問你次次答唔煩o既咩
* t& ]) U; R/ W' N; e  b
佢又問得我幾多次丫, 你無耐性就覺得煩囉, 我地個介紹中心來來去去都係得2個人post 野之嘛, 果4版絲襪好多地方都可一次過買晒, 要答就一定好快
作者: simeilo    時間: 2008-3-11 23:27

大家都系同好,互相交流又点会烦呢?
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:55

對哦~~~分享和交流就是這樣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0