標題: 今天 [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 2009-5-31 15:17     標題: 今天

經網友勸說, 也想清楚後果後, 放棄了到回收箱取衣物的念頭.# `4 `+ s2 T/ e4 i( o- o; I
) E2 P. _* l+ b7 S) F$ {, T4 z
今天經過垃圾收集處. 見到一個女裝手袋, 看似滿滿的. 關了拉鏈, 不知道裡面是什麼.
) z; R! I# r/ T- G# G; U0 W刺激了我的視覺感觀. 這種刺激, 就像平靜後, 一秒間激發了性衝動.3 g' T% o$ P; W% d4 S$ S! L

+ w5 k. j6 w5 ^7 b8 k- v7 r我走回頭, 看看附近有沒有人. 沒有; 拿起, 發覺有點重量, 手袋是軟軟的.
7 s  n/ {& O4 o& ]拉開少少拉鏈. 看到面頭有一雙鞋. 一件綿質衫. 果然和我估的一樣.6 e3 K, K6 f* ^. g" s
# g0 n; B' m- C0 B4 J
跟著走到附近的公園, 周圍有些阿伯. 便找個少人的seat坐下." W, I! T: w9 s. u
打開後, 還有幾件衫. 全是女裝衫. 可惜不是我喜歡的類型.
/ ~" Y1 T. I1 t% `" a1 y- d" W- D: |1 D: s" ?& U. y, H
鞋就一定不要了. 心想, 家中沒有人. 咁我就帶回家再篩選了.
4 q; N% Y, ~7 G+ S1 D$ Etotal 3件衫, 1件窄身連身裙, 1條絲襪. ; ]5 l) z$ \2 F8 M
件連身裙本來不錯. 穿上後, 慶幸有帶回家試. 但是長袖. 比較佔地方. 還是不要了.2 }6 a9 X* f$ n5 b. Q+ M: U
5 W' L) q: F/ G1 W
最後用了件衫打飛機, 便丟了...
作者: BSoD    時間: 2009-5-31 16:02

唔犯法就得啦/'/'/'/'/
作者: ringo2ph    時間: 2009-5-31 17:11

> total 3件衫, 1件窄身連身裙, 1條絲襪.
6 `" E7 t. P5 D' g8 ^, h1 W7 e: z3 ]" Z' L. m' K' p- H
襪襪嗎? 小心有味...臭味, 有菌...
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-31 18:54

咁又真係幾刺激喎,
) ^# |5 S( s3 N7 b1 S7 D如果打開左拉鍊見到個人頭仲刺激
作者: cecichan    時間: 2009-5-31 21:04

可能少穿的關係. 條絲襪很新.1 u' g- y4 s# J) w+ o7 B9 ?+ x1 Y' U
" E/ U5 |( l' K4 A/ a$ b
引用:
原帖由 ringo2ph 於 2009-5-31 17:11 發表 9 y- [9 g7 h( j% V2 w; k" r6 M3 _
> total 3件衫, 1件窄身連身裙, 1條絲襪. 9 R+ d2 U4 k( S6 P' {& Q: P) ~

~* v' |9 s6 @5 d5 o, C0 C) I襪襪嗎? 小心有味...臭味, 有菌...

作者: cecichan    時間: 2009-5-31 21:16

個手袋雖然唔係貴野. 但外表幾靚. 唔烏糟. 沒有臭味.無想過這樣野
0 z' L$ x: V2 `$ Q7 Z: N  `# m
; Z/ i$ v0 i+ k6 S1 V9 Z" }2 lbtw, 咩住個手袋時, 也很開心. 覺得個袋好靚. 鐘意用膊頭咩袋.
& u, ?; f/ ^5 _) t0 X光明正大是沒有這機會, 最多只能咩環保袋.
. |( q3 s9 j: `& @; X! K. l7 W% _8 B" T. Q
我又失守了. 本想戒左戀物.
6 n1 a% m$ B7 d( f  }
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-31 18:54 發表
/ j$ b' q$ V$ ]" n咁又真係幾刺激喎,- a0 L1 B: U- b2 U
如果打開左拉鍊見到個人頭仲刺激

作者: shinobu    時間: 2009-5-31 22:11

以前好細過就會執....' d, z- Y7 `8 C
但當依家知道好唔衛生 (依家d 菌好毒)後
) t* K. q8 h5 B. K  d9 Q8 U4 K就情願儲錢買好過.... 起碼係自已鍾意得黎, 又衛生
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-31 22:12

唔佑吔事??
作者: 1677    時間: 2009-5-31 23:37

引用:
原帖由 cecichan 於 2009-5-31 21:16 發表   c# O4 F- H( K- Z4 }
我又失守了. 本想戒左戀物
, p3 S1 G, b" n' Q6 B. Z  U- t1 i$ y( y& r, U8 a
戀物唔一定要戒,但偷野就要戒!
作者: cecichan    時間: 2009-6-3 00:00

想戒, 是因為怕別人眼光. 感倒好孤單.' `6 m% @; r1 @0 `& I9 \% c
就好像這裡也沒有人認同我吧.
7 j$ y5 G3 o4 t* h6 W
& i& T- W1 y7 H
引用:
原帖由 1677 於 2009-5-31 23:37 發表
4 ], D0 q( r4 \1 L
# T' C5 `; i" ^% {* U3 o3 X6 R- E6 x3 H+ D" D& P
戀物唔一定要戒,但偷野就要戒!

作者: ringo2ph    時間: 2009-6-5 19:53

都好既, 可以滿足你既性慾, 但係小心有菌....
作者: joey221    時間: 2009-6-6 11:20

咁又真係幾刺激喎 thk
作者: BETTY    時間: 2009-6-10 01:23

去尖咀加連威老道有好多好平的 , 大大方方入去買好過啦 !!
作者: gourment    時間: 2009-6-10 01:31

係???
* m2 j. j" ]2 t5 O6 ^介唔介意你係邊度見到丫???
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 23:43

我都試過一次過將所有絲襪丟棄,但好似好浪費,所以放在樓梯口,過左陣後悔想拎番,已經無左踪影
作者: 776439    時間: 2010-1-4 21:18

不會去回收拿東西的,我只喜歡褲襪,都買新的來穿,連家人(女生)穿過的褲襪都不會拿。有一次想戒掉戀褲襪的習慣,丟了三十多雙不同花樣的褲襪,就是丟在回收箱。經過一星期心裡好後悔,現在褲襪也累積五十多雙^^||||||||||||||  戀物的習慣真的好難戒掉。
作者: woodywoody12000    時間: 2010-2-5 13:15

我通常唔會就咁掉左佢,通常最後都會用對絲絲打埋最後一轉,打晒落對絲襪度就會掉喇!
作者: alanlee7611    時間: 2011-9-12 00:23

引用:
原帖由 cecichan 於 2009-5-31 15:17 發表   
9 o; \2 ~* O4 ^5 E; L& ~& K/ [經網友勸說, 也想清楚後果後, 放棄了到回收箱取衣物的念頭.
5 q1 g) S, q( O6 w. `$ G4 c) H% m" Z( f6 L. s
今天經過垃圾收集處. 見到一個女裝手袋, 看似滿滿的. 關了拉鏈, 不知道裡面是什麼.
& [! \/ D- @' f6 Y4 R刺激了我的視覺感觀. 這種刺激, 就像平靜後, 一秒間激發了性衝動.) l; H7 e, c3 m: v9 Y% R0 i% _8 M
...
" y6 |. k& ~* G3 V
打過一次就弄,嘥唔嘥d呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0