標題: 唔知你地會唔會咁呢.... [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2009-5-23 02:29     標題: 唔知你地會唔會咁呢....

可能你地會覺得我好變態.......: k* @4 [6 x! p' x
唔知幾時開始, 我就好中意大肚婆...
6 ^! U, j  a. X  j1 N1 n$ M自己中意cd之後, 仲會自己扮大肚自拍# |3 B1 D( i$ h
你地覺得點呢....
$ v6 X7 {! E' V. f5 S3 O& C分享下....不過唔好寸我呀
作者: 思欣BB    時間: 2009-5-23 13:45

無什麼變唔變態,最緊要唔影響人又自己開心!
作者: grilboy    時間: 2009-5-23 15:41

個人喜好而已,唔影響人地我都覺得冇咩問題
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-23 17:10

引用:
原帖由 gourment 於 2009-5-23 02:29 發表
8 M/ N! O5 ?( c1 f可能你地會覺得我好變態.......
  G9 h) {6 {3 x7 P唔知幾時開始, 我就好中意大肚婆...& Y' D! Y7 X  j/ Y1 {( x
自己中意cd之後, 仲會自己扮大肚自拍2 U( T8 f9 d5 p! j* a5 ~' ^4 V5 h
你地覺得點呢....! k" u+ A! \( h& S
, \5 m' h. M- h1 n9 v
你想有女朋友...之後結婚有咗你BB
作者: shinobu    時間: 2009-5-23 17:21

引用:
原帖由 gourment 於 2009-5-23 02:29 發表
  N( K2 F' d8 N8 l/ ]8 V% H) E/ R可能你地會覺得我好變態.......
9 X* d6 W* h) F唔知幾時開始, 我就好中意大肚婆...
' t  A9 q# L( x4 ]7 u( p3 }6 ~* i自己中意cd之後, 仲會自己扮大肚自拍
9 r- H! m9 x: _# Q你地覺得點呢....
) C( C: R7 g: z) r! N. ^) I分享下....不過唔好寸我呀
! E; |/ Z) v' O. w7 o. T9 }
雖然我唔係咁
. f" d3 T( @0 l9 n但覺得冇問題架, 最重要知道你自已做乜
作者: cyt611hk    時間: 2009-5-23 23:38     標題: 回復 1# 的帖子

我鐘意大肚婆既絲褲,想試下
作者: kof_1998    時間: 2009-5-24 01:10

可唔可以話我知你點變? 因為我都有興趣呢~嘿嘿
作者: 1677    時間: 2009-5-24 03:12

中意乜唔重要,最重要係:
, F  N9 K( F# ^5 `& \# g' M# W8 f$ Y  l( Q1--唔好影響人
4 J+ K9 Z# }! r$ n% s  v7 c9 b2--唔好犯法
作者: mmlee    時間: 2009-5-24 23:22

無咩變唔變態4 A8 w9 \- `, Y0 x: \: j; z
你喜歡就得了3 x( G4 x# r: k# y
(但不要影響到別人......)
作者: s200110621    時間: 2009-5-25 10:46

用咩東西做到大肚的效果
作者: gourment    時間: 2009-5-25 16:29     標題: 回復 7# 的帖子

你都有興趣???4 C' s" K3 k6 m9 u1 V' Q) L! l
我只不過係用初整一個波咁...
作者: benbenben140    時間: 2009-5-25 16:50

張相好靚bo
作者: wendywong    時間: 2009-5-26 10:22

咁得意想扮大肚婆?? 我真係無咁諗過呀.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0