標題: Shopping小分享 [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2016-3-2 05:03     標題: Shopping小分享

其實依家有好幾間公司(H&M, ZARA)都有退錢服務, 所以我好耐都無真金白銀比錢買衫
4 q; M1 V- Z1 t0 K最好就係, 你覺得靚就拎上手, 真係唔中意就退番番去! 唔傷荷包時, 又有得CD
作者: Charlotte=]    時間: 2016-3-2 07:28

岩呀,仲可以返屋企試左先,唔岩就退or換
作者: misslady    時間: 2016-3-2 12:19

引用:
原帖由 gourment 於 2016-3-2 05:03 發表   
6 R$ h2 g7 y5 u6 k, c2 g其實依家有好幾間公司(H&M, ZARA)都有退錢服務, 所以我好耐都無真金白銀比錢買衫
+ Z9 Z9 f! s" ~& U- N5 O) W最好就係, 你覺得靚就拎上手, 真係唔中意就退番番去! 唔傷荷包時, 又有得CD
) B7 Z/ |9 J/ R2 Y: q% I/ k$ n$ i0 X' m5 S8 d$ O# w  S( B
but the lingerie and the swim suit cannot refund..
作者: nanaka    時間: 2016-3-2 14:32

可以退換真係好方便。
3 c9 y( [% A2 [( O2 D但而家有啲人濫用呢啲服務,Party前買,Party後退。& J* _7 _' u! d& y  I% t5 B
攪到有啲地方都收緊左。2 Q% q( s5 {7 ~
我西班牙呢邊都係,臨近聖誕節果排,Accessories就無得退。
作者: zz67098    時間: 2016-3-2 15:03

引用:
原帖由 gourment 於 2016-3-2 05:03 發表   0 s" G3 f) K2 |3 X; s
其實依家有好幾間公司(H&M, ZARA)都有退錢服務, 所以我好耐都無真金白銀比錢買衫   N$ f' @, r; v8 G8 Y) z" o+ Y
最好就係, 你覺得靚就拎上手, 真係唔中意就退番番去! 唔傷荷包時, 又有得CD
, c, [7 U: B2 n& V. l# C/ x6 F我最睇唔起你這種人
作者: nanaka    時間: 2016-3-2 15:14

我覺得如果你真係唔啱,整整齊齊退番俾人都無傷大雅。0 `/ s3 o4 n0 U
但係如果CDed,玩過就有啲Dirty,我都接受唔到退呢啲衫俾人。
作者: karen0129lai    時間: 2016-3-3 04:27

玩完退又係衰既... 雖然我都好明有財政壓力~
作者: 1677    時間: 2016-3-3 11:36

如果係試完衫退貨,我覺得OK,記住唔好剪牌!
) Y( D, j  r# e- v. w: E
- W7 s0 a3 ^+ X; `$ x但玩完退貨,就唔係咁好,因為始終會整污糟,5 ?& n# A. H* [5 J. ?
而且會有味

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0