標題: 請問昌記校服 [打印本頁]

作者: Mki1024    時間: 2015-10-28 23:05     標題: 請問昌記校服

想去昌記買校服 但不知道以下校服昌記有無賣
, |% h5 T$ A9 l7 Y1 C6 c2 Z- h  s" \, S! z$ h
上智 遵道 張煊昌 德蘭2 c# r9 \+ [: `% N0 L
英華女書院 培道
1 z$ _: A  _$ l9 m8 v/ D( ^
  Y; v/ e+ b) \- V  m$ n請問有沒有去開朋友知道?
" R& N6 L8 v& D  D3 p" e* X  S
9 s1 J7 C1 N6 w3 L' u3 B3 P& V我是叫我女朋友買的
! }' g6 H  M3 m! n; J& R7 i如果以上有些昌記沒有% I' V1 N& A, d+ e3 R
請問還有那一間比較容易買到?
作者: uniformx    時間: 2015-10-29 04:58

手機 有賣但派對版不符效方規定,火車橋或 川頁 禾口
% W5 |8 f- C; z' M& f# G尊首 冇,牛奶貨行貨( [+ O' L( x! [+ a) r1 Z& v1 m
長宣窗 冇,火車橋行貨,封窗逆
# }$ }& t' j8 c得難 有下季及凍群恤,冇太,火車橋
  v" S. h. l5 k6 g% B  Z+ L, L* ]鷹話鋁效 冇,封窗不角' C5 O5 Z: e) L7 Q
陪渡 凍下高低都有,睇肉都有,火車橋& C! ~# o2 D6 s# U0 r

' V1 N+ C0 O+ Q% q5 x[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-10-29 05:22 編輯 ]
作者: Mki1024    時間: 2015-10-29 05:03

唔好意思呀姊姐6 c' P4 ~) V1 X; ~. |
咁隱晦我真係睇唔明 我係新手入門
6 ]# U: D: x2 S7 K封昌我明 但牛奶同火車不明0 R( K9 I4 q! r! N+ _
或者請問可唔可以pm我講多點 謝謝4 n8 U1 P7 H6 R% G$ [$ n0 `
4 R2 I7 Y: A9 N% V$ H  ?( B
大概想到了
8 ?4 W8 W0 M" O, `! A$ k請問 火車是否 銀麟 牛奶是否萬人迷七旋斬老婆?; C3 \' u* t  R" h/ @

6 P0 V' G9 A8 l8 t0 x[ 本帖最後由 Mki1024 於 2015-10-29 05:54 編輯 ]
作者: TYRONE_0113    時間: 2015-10-29 08:05     標題: 回復 2# uniformx 的帖子

鷹話鋁效不是已經轉到封窗尚環分店?
作者: nhll1210    時間: 2016-11-25 02:36

同问啊,好想要培道的!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0