標題: 如果比你另一半發現你係cd........................ [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2009-5-2 02:59     標題: 如果比你另一半發現你係cd........................

如題....
! u9 [& ?5 z% X1 A6 @9 H/ d7 v咁你地會點丫????
作者: kevin428    時間: 2009-5-2 12:01

這個問題好像我們論壇有類似的呢
8 s+ k- }! |0 }8 V4 H- y  n另一個問題好像是被家人或另一半發現穿絲襪或收集絲襪會怎麼的吧7 P/ d7 s' d3 f4 g' i! ^" _
我的答應始終如一
% v0 j1 x9 m  ^( H/ t% e: `那就是順其自然* X8 z3 L+ ^5 G6 H: `4 v0 k
碰到了再說吧$ F: Q' H, m/ ~) Z' V2 G
只要我喜歡 有啥不可以?
作者: xup654m3    時間: 2009-5-2 13:07

希望他接受吧!!
* u5 Z2 c. W( F- t$ R! d: l這樣共同的話題變的非常多!!
3 A5 h. A& A+ y( m4 s; X* ?有何不好~~~呵!!!
作者: newhalf    時間: 2009-5-2 16:01

o~~~~~~~~~~no
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-2 22:59

如果係她的東西也會好D...
作者: dorian    時間: 2009-5-18 19:36

若真的被發現了,我都會坦白並希望佢會接受。
作者: DenzeL    時間: 2009-6-10 17:54

我失敗了。。@_@雖然接受~~`不過佢話心痛`~要~`我`介左~`佢
作者: ladyboyjohn    時間: 2009-6-28 15:09

顺其自然,不cd难受的说
作者: leelily    時間: 2009-7-11 00:57

一開始既時候坦白就最好,0 u9 }+ T% Q$ c& u$ u* h, U

: p, L% [3 a; y/ l紙始終包唔住火,
  B  m' o, N: c# l- [; W" g/ p3 w& g
- j% j" H, N; P) O& s1 A/ E到有左感情先話接受唔到咪晒時間.
作者: joey221    時間: 2009-7-28 22:26

被女朋友或家人知道也不好.
作者: ivy_c    時間: 2009-11-13 19:16

順其自然,並希望佢接受

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0