標題: 買化妝品,SALES企係到睇住,大家會點? [打印本頁]

作者: Beginner    時間: 2015-1-22 14:08     標題: 買化妝品,SALES企係到睇住,大家會點?

大家會照買嗎?
3 K8 L' k. K: ~2 C( A- ]( ~. J( F) v9 J如果未買過化妝品,睇+揀好耐,佢咪知系自己買LOL
. @4 c' g6 D  e! t邊到有一set過買?
作者: 哈比貓    時間: 2015-1-22 19:37

叫佢走咪得囉
作者: chantelise    時間: 2015-1-22 20:28

not 100% agree... 替人買亦可以慢慢看...不一定絕對是自己買自用吧?1 m0 c- ?  i( {+ o( |
而且頭幾次慢慢看, 往後就可以快
% E" l% Q4 S3 q& k# H8 G# B就算係好清楚化妝品方面的人亦.都可以慢慢看架..
作者: fine.ef    時間: 2015-1-27 10:50

其實這個不是問題
$ _9 B' v8 I0 H7 ], {6 R% O基本上Sales純粹就是想知道你在看甚麼
6 f8 D5 A( V. ^) a* j8 p8 O然後(Hard) Sell一些利潤率高的東西給你吧
作者: diaperfan    時間: 2015-1-30 17:25

買野送俾人 ... 好正常 ... 吾識慢慢揀 ... 好正常 ... ...
作者: 校服收藏者    時間: 2015-2-9 02:02

化妝師都有男人啦
, {0 B- B# w" J" S0 B唔通唔貫得咩1 x7 Y  V: W1 q6 p$ a7 g1 f
大不了叫佢地推介下9 N/ }$ k* h, W2 P3 {8 ~
話買黎學化妝
作者: agp08090401    時間: 2016-6-13 11:42

揀啱一隻,同個sales講4 G" ?! u  T2 {8 j( |1 X( W: E
「我想女朋友買,唔知呢隻好唔好呢?」
' |6 v8 _7 o' n# c' W掂!
作者: kinomodosakura    時間: 2016-7-2 17:04

我以為問下SALES 有冇一隻岩自己添^^"
作者: tracy4    時間: 2016-7-5 14:52

唔x洗理佢地就得
7 R: ?  i/ r& n  }  \$ p買咩野都係

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0