標題: 身高175厘米,可以買那款絲襪嗎? [打印本頁]

作者: KR7723    時間: 2015-1-12 13:45     標題: 身高175厘米,可以買那款絲襪嗎?

好多都絲襪只係俾一米七或幾下的人著,唔知我比較高的人可以買那款?
作者: 楊乃武    時間: 2015-1-12 22:20

H&M都唔錯的,L碼應該合適,碼數很足
作者: KR7723    時間: 2015-1-14 18:55

另想問下絲襪上寫的身高係講女士的身高還是包括男士的身高?8 ?0 L8 a  P6 O/ p# L8 }

' F/ [7 x6 u. j如果著165-170cm高度的絲襪會唔會著唔到?
作者: kathw1984    時間: 2015-1-26 17:50

M&S
作者: 1677    時間: 2015-2-10 13:58

有得揀,一定唔好買Free size!6 Z; \. I+ H, A' G/ k8 _
即係果D只有S-L碼,一定唔夠長, d( Z, i( [6 H" {
1 ~0 K0 k; P" B8 b
可以買有分大細碼嘅,即係分開S-M,同埋L-LL,
6 q* k6 S+ Z& t( H咁就一定夠長!
: a# l6 S. J- e+ c1 J0 {8 f+ l" L! B+ j- f
另外歐洲牌子有A B C D碼,一定夠長
作者: citty2010    時間: 2015-2-22 22:01

Manzi 6090 4 碼。
作者: m4a11122    時間: 2015-5-26 04:07

free size既話都著到,80同120,簿既都著到,其他就唔知
作者: kaiserin    時間: 2015-6-4 15:29

歐美品牌 (Hanes, Levante, M&S) C, D 碼一定夠
作者: qw5106    時間: 2015-6-8 11:40

通常都夠長
作者: comndtfwe    時間: 2016-11-13 21:59

芭蕾舞襪最適合
作者: hosetalker    時間: 2016-11-14 01:02

買歐洲牌子L size, 一定岩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0