標題: 辛苦收藏的絲襪被丟 [打印本頁]

作者: totes    時間: 2014-12-23 22:13     標題: 辛苦收藏的絲襪被丟

雖然女友知道我會穿絲襪! L# p$ N# U0 i% Y4 T
但她只能接受我在家穿,且不能在他面前穿( _& K- r  p" }& ~/ F6 {7 |# u
雖然我還是常常偷偷的穿出去上班或出去閒晃
9 b& j% h% `" x3 [- x她一直覺得我的絲襪實在是太多了,且他不喜歡肉絲與黑絲外的顏色5 x2 |% N1 R! U& O
他要我丟掉一些,可是我哪捨得呢,所以我使出拖延戰術,可是...
* W2 e2 M# R. ~# q! U, K某天吵完架她就打包我一大包絲襪,裝進他的行李袋,直接帶回去
' p4 ]' m, C% q* b# ^經過數日後呢經過她認可後,我的那一大包絲襪(約20來雙)回來只剩小小一包(約4雙)
) s! L  Z+ Z* A' L5 b9 d6 y8 _+ J( g/ H5 _9 c
請位各位姊妹們針對女友或老婆對你穿絲襪的反應是甚麼呢?
' A- [- z! h5 {9 ]% Y或她允許你到何種程度呢,大家一起分享看看囉
作者: 你好我是誰    時間: 2014-12-23 22:56

要不換一個女友: A" V! C5 L( }: b1 X
要不良信溝通要不就在找一個隱密一點的地方藏吧~
作者: yoda0806    時間: 2014-12-24 04:26

呢d嘢,都係算把啦...
* R" _  q! _* Y. F有$得閒再買過...
作者: prodigaz    時間: 2014-12-24 06:34

我太太完全不接受,所以他是不知道我喜歡絲襪,你女友肯接受一些已經很好了
作者: totes    時間: 2014-12-24 08:03     標題: 回復 3# yoda0806 的帖子

你絲襪都怎麼藏,有沒被他發現過呢
作者: CrossX    時間: 2014-12-24 16:07

對, 換一個女友好了, CD 甩唔到, 一日CD 一世都係, 我女友會幫我買高跟鞋 (要職員攞size 之類)
- N# w5 K+ Q0 R% D
* u/ Y4 @6 u6 \) m$ g8 W8 d. BM&S / ZARA 自取就自己搞得掂
作者: aaddyy    時間: 2014-12-24 18:50

引用:
原帖由 CrossX 於 2014-12-24 16:07 發表   - r, a2 |  U9 F6 A, j9 k9 X: V
對, 換一個女友好了, CD 甩唔到, 一日CD 一世都係, 我女友會幫我買高跟鞋 (要職員攞size 之類)' W: K# U$ J7 F+ k1 S; |- K

1 |% R! j1 A, I$ G3 dM&S / ZARA 自取就自己搞得掂
7 f; C, |/ s& d/ @4 z' T* ]
女友會幫忙買高跟鞋很棒耶
作者: cherry1212    時間: 2014-12-24 21:05

咁樣真係好可恉
作者: 蒼翼之天使    時間: 2015-3-3 16:56

引用:
原帖由 CrossX 於 2014-12-24 16:07 發表   ! R0 V* U4 G4 x9 ]3 X
對, 換一個女友好了, CD 甩唔到, 一日CD 一世都係, 我女友會幫我買高跟鞋 (要職員攞size 之類)
  j  f0 q: K6 ~( l3 o/ k4 s5 G" x/ R/ U
M&S / ZARA 自取就自己搞得掂
% B4 p2 e* G) |  k
CD甩唔到,一日CD一世都係,講得啱!我都係咁話!
作者: mannix2000    時間: 2015-3-3 19:58

唉比我KEEP~哈哈
作者: stefaniesha    時間: 2015-3-3 21:19

就~認命嚕
( H$ r$ p* D2 D& s6 y0 x4 e不過另一半肯接受已精算不錯嚕
作者: tracy4    時間: 2015-3-4 00:35

再買過啦
3 p" ?* O8 w, G- g0 z' U8 l9 X( @錢是小
  Z% Z) w6 V$ a$ U# s女朋友是大
作者: 紫吹蘭    時間: 2015-3-4 01:21

要cd就要捨棄愛情
! T) ?7 o6 B+ X8 R+ g$ {但我覺得cd比愛情好
作者: 1677    時間: 2015-3-5 18:47

珍惜現在!, a' z8 w* R% i) Z

( @: y5 G" k# N% f: g有一個可以容許係著絲襪嘅女朋友,# e+ A0 I. w7 j
已經比呢度90%人幸福!
作者: Dal    時間: 2015-3-5 22:26

我老婆會讓我穿絲襪,不過偶爾會唸今天怎麼穿絲襪…1 F1 W! I; n" D  y0 w' F# r" B
但是她穿她的我穿上我的不能混穿。
作者: 勞力之女    時間: 2015-3-27 00:16

我女友不接受,唯有自己收藏。
( w, \9 o6 ?0 g' ]! N! V依家主要著肉色和黑色絲襪,3 O) z& K0 }$ q8 z. ~$ F
不會太誇張。
作者: 詹析坱    時間: 2015-12-17 13:01

我藏在我的衣櫃裡面,老婆不會檢查。也知道我穿女生內衣褲。
作者: Babygun    時間: 2015-12-17 16:27

I would like to find a GF that can accept that as well
作者: freq    時間: 2015-12-18 06:56

接受一點已經很不錯了
作者: Pola    時間: 2015-12-20 16:21

加油~繼續努力~
作者: jasper818    時間: 2015-12-21 01:22

引用:
原帖由 紫吹蘭 於 2015-3-4 01:21 發表   
; X7 ]) @  T6 p' R! F& p要cd就要捨棄愛情1 e+ c1 x5 W$ F$ U
但我覺得cd比愛情好
& N, t/ H2 Y# q- n6 y4 F
, l' Y6 `( I: _' t呢個真係好睇個人取向...
$ _( B$ m/ \+ i  B6 {9 N現實d 講, cd 可以到幾時, 我都唔知
作者: ghoula    時間: 2015-12-22 03:21

嗯...有同感
作者: lovekely    時間: 2015-12-31 10:55

女友可以接受你穿絲襪已經不錯了
作者: 61231732q    時間: 2016-1-7 03:17

如果你太多但佢都有留番少少比你都唔算過份
& r0 f1 [! s: d% Q" [( v$ ^不過如果佢只掉哂黑色同埋肉色就真係只能接受
作者: wang142325    時間: 2021-5-23 12:18

我会诱导她慢慢接受
作者: Danielle12    時間: 2021-12-25 13:25

佢係咪想妳望落自然少少呢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0