標題: 整個chat room 吧 [打印本頁]

作者: garylee    時間: 2009-4-21 00:42     標題: 整個chat room 吧

e家好興 一堆人 有個chat room ..點解 我地 d絲人 唔整番個^^..什至 用埋cam 都得架..
3 ~, Q! W, U' c; z, `7 m如果怕見面既..chat room 我覺得 ok喎..好似一大班人..冇秘密一樣..咁暢所欲言..最大既秘密 你係男但你愛穿絲睇絲
8 z1 D1 }# x  W4 |; P8 R都早就知道了..咁大家傾起上黎 應該會好放 好free ..我覺得..最緊要攪清楚..邊一類 絲人就ok..以免 我唔係gay 既..你以為我gay既..或者我可以接受gay 既..但只限大家 聊下天既..咁樣.....我覺得都幾有意義 起碼 一大堆絲人..個空間可以傾下野...
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-21 01:35

如果整個chatroom有時好多野可能好難控制9 {4 q; u9 w% S0 J
而且唔係個個人都會同一時間係度既
3 {! i8 e* n3 t* o* u% i返工既返工,返學既返學' ?; Q1 S* o; D
好似而家咁都OK架
$ p; b; e! v6 @起碼大家雖然係不同時間上網
. U, _" \1 v# A# ^8 |2 ]但係都唔會miss任何一個話題9 J  |/ X, n5 Y, U* z9 O$ O
可以隨時回覆返
% s5 G) L0 u; d+ w* u7 Q時間上自由左好多
0 U8 V" m! U3 O  V0 q6 F, f" M- C; P7 B2 `. Q- k$ q$ {3 _* Y' Q
PS:以上全屬個人意見% T2 k9 E0 D$ b- E, {
詳細情況請等壇主發佈
作者: Jay    時間: 2009-4-21 19:37

我唔單指睇啊!我地係收藏同著都會啊!
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-21 19:47

引用:
原帖由 Jay 於 2009-4-21 19:37 發表 ( X+ u: j3 Q9 Z
我唔單指睇啊!我地係收藏同著都會啊!
* q5 q0 V& I+ V9 V2 ^  h* a7 ]
8 t0 G8 J: i' y) n( U我都係喎 " X/ W0 g6 T4 I3 Y
$ P1 |* r9 H7 \4 I  j( l) e% A
不過樓主好似講愛穿絲睇絲,唔只淨係睇啊!
作者: kevin428    時間: 2009-4-22 00:51

絲人
- [' A" n; `! X' x& T真貼切滴名稱啊
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-22 01:39

引用:
原帖由 kevin428 於 2009-4-22 00:51 發表 & E& O3 F( P4 p1 a
絲人1 H3 P  o+ x- A- f' q/ z
真貼切滴名稱啊
' l7 c4 x( L, L: w
$ w2 c+ S( d/ c( x6 Z忘了告訴kevin大大,這帖是討論開一個即時聊天室呢
9 N* f! ~' h6 [. w. y" g& o這裡以前好像有過,不過不知道為什麼又沒了) `0 G$ H2 c. m

作者: cdtv    時間: 2009-4-22 22:39

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-22 01:39 發表 , q8 y$ S! T, I- |0 S

/ R1 o% l/ a) o2 g+ g( C/ h; r/ l$ [6 U0 ~
忘了告訴kevin大大,這帖是討論開一個即時聊天室呢
" O8 ^) W) e0 d6 U" Z" U# X! K這裡以前好像有過,不過不知道為什麼又沒了7 z* x# Z3 Q- a8 K7 o
1 a- o1 d8 j1 U4 S- o
$ {% Q  K& q: S& V# m* C
, _6 M, P. @! U7 J3 r: K
你又知以前有o既. h1 j. l2 [4 N: ^: G- a( v
以前剛開的時候的確是有的
) `* ?2 X( [# g$ S; ^! l0 T; |但後來因為沒人用, 所以取消了
作者: 1677    時間: 2009-5-2 01:52

我都記得以前係有chat room,& @- j% ]6 \  c) l3 }
不過好少人用,D留言又亂,冇乜用

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0