標題: 訂購了 全包式緊身衣 [打印本頁]

作者: chantelise    時間: 2014-10-10 01:29     標題: 訂購了 全包式緊身衣

有點少興奮, 想快點收到貨$ Y; D, y) r& Q9 f
希望合身, 不要爆線..
4 @% f2 H, r% h( @2 m
6 Z% s  C" u: ^附贈皇家雙妹7 r4 q4 R% p: |3 `. |) z4 s; M

作者: 小山丘    時間: 2014-10-10 03:05

呢d真係無乜興趣,不過各人有各人喜好5 |; y% Y4 U( E6 o' v
玩得開心就好
作者: chantelise    時間: 2014-10-10 03:50

應該不太關CD事, 算比較係BDSM之類..
6 e) f& u+ [2 m$ d% _# u9 C4 G) V. z
作者: citty2010    時間: 2014-10-10 08:25

有無一同訂購Nubra及無肩帶胸圍及高腰女裝內褲?
作者: oh_terry    時間: 2014-10-10 13:05

嘩..重口味~會唔會好熱?
作者: willy    時間: 2014-10-10 17:59

件野睇上去都OK, 不過唔知貴唔貴.......
作者: chantelise    時間: 2014-10-10 20:39

全包的我估為免出汗, 我必定會在家開冷氣...
3 F( o" t9 a; b  m0 V# l% \nubra 和女裝身形內內..會係我未來的目標, 目前無咩銀彈2 K1 |8 q/ r% O- {) ^  {6 M5 S
+ x' i# q5 |0 G
有平有貴..外國的比國外貴好多..6 s4 n1 ]% I, o3 C6 b" T
我很久前在yahoo同人買..比人食水食好深..
9 b/ c+ m1 m' Z4 M: l大陸平均都只係100蚊人仔..當然不太可能很合身..
+ U8 a2 I  B; z(好在我身材都唔算太差), c0 r' r! n( O" M6 L
" G: r4 G: t/ j+ @! X
另..BDSM都有很多類..重口個D我都唔受的起...
: S$ l! r6 y% o1 F( [9 a; ]. N; @莫講會整到自己痛, 我沒有S 和 M 的特性..我好中庸..
& H. x! V( J4 S/ s# n- f7 }我只喜歡有點包圍起來的感覺
作者: s200110621    時間: 2014-10-10 21:31

全包衣有無分男女裝?
作者: chantelise    時間: 2014-10-10 21:36

依他們網上的說明..也是有的
1 N$ R' ^' |$ W# Z" M好似男的比較高,,身形比較狀, 因為體重都大一點
作者: win_win    時間: 2014-10-11 00:52

my cup of tea
5 w% |2 g( E2 @2 T' u+ t  W
1 S2 X  ~8 X& [0 T0 ]. [0 ^0 o3 g2 m不錯, 是不是訂購時要提供很詳細的尺寸?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0