標題: 有冇人可以陪我著高跟鞋出街? [打印本頁]

作者: penguin_wai    時間: 2014-6-20 03:54     標題: 有冇人可以陪我著高跟鞋出街?

如題# O# ?$ X! ]" C  F
我唔係CD愛好者,
- I1 }8 K: g0 n: X0 w! @6 p但好想著高跟鞋出街,4 V/ I! L# f7 _. o0 h9 d! L
希望可以搵人交流下甚至一齊著出街,2 M* U/ f, c( X- ?9 ^
自己一個著出街唔夠膽,
% K6 C  k0 s! Q, u1 |, u有人陪就可以壯下膽啦," p4 _4 U( S6 ~: m
陪我既可以CD架,
1 S$ J# g. O4 T& R3 T) [就好似你地平時CD出街咁,
; @$ z& |9 @2 }% h$ T( B只不過我唔CD之嘛,9 t/ J( \! C& I% b, e
有興趣既請聯絡我,- k/ H+ V. O3 Z8 i) ]# M. A. h; ^8 y! q
我家住北角。/ p, p: Q. G, r+ C" \/ h

5 Z% M* w& V" @( _5 Q9 l[ 本帖最後由 penguin_wai 於 2014-6-20 13:55 編輯 ]
作者: tinwai    時間: 2014-6-20 09:26

樓主是想試下男裝穿女式高跟鞋岀街嗎?
作者: cici    時間: 2014-6-20 09:55

我也不夠胆量穿男裝但脚踏高跟鞋出街
作者: xcctvb    時間: 2014-6-20 10:28

呢個奇怪既要求我做唔到
作者: woon25    時間: 2014-6-20 11:59

我也不夠胆量穿男裝但脚踏高跟鞋出街
作者: acm2007    時間: 2014-6-20 12:17

不如直頭女裝出街
作者: kalvin614    時間: 2014-6-20 13:11

你全套女裝的話, 我就陪你行街啦
作者: penguin_wai    時間: 2014-6-20 13:13

因為我唔係CD' D* d7 g. m+ u9 o; y
我對CD都冇興趣2 z+ F' N8 Q, h  p
只係對女人既高跟鞋有興趣
7 D' n1 l3 ]% X8 ~% l所以先有咁既請求...
作者: icandysweetie    時間: 2014-6-20 13:21

你呢個要求恐怕好難達到了.....
作者: penguin_wai    時間: 2014-6-20 13:54

其實我唔CD
# _" [, {$ Z+ c# ^: z# q但陪我既可以CD架
' M% I; |( ]! u0 U) v冇問題架
; j8 b; e, S9 p9 x" `( X. V好似你地正常CD出街咁架炸
作者: 依婷    時間: 2014-6-20 14:33

要不你來台灣 我陪你
作者: ae111    時間: 2014-6-20 22:09     標題: 回復 1# penguin_wai 的帖子

你自己一個人試下囉!!!
作者: Sherman    時間: 2014-6-21 00:59

男裝但係著高踭鞋出街, 其實仲異樣過 CD 出街wo .........  
' M& S, t$ O# E; q( a/ C" M
- `! N8 @$ ^, G# F( j  t7 F; {; V不如你先考慮 CD 出街,  出到咁上下再挑戰男裝+ 高踭鞋吧 .......9 G0 U7 c8 b& \8 Q  ^
老實說, 咁樣既Config , 無論幾pass 既 cd 一齊行都即穿......
作者: fanbellayuki    時間: 2014-6-21 01:59

男裝配高跟鞋…老實的說……好怪囉
作者: uniformx    時間: 2014-6-21 10:04

http://pinkheels.sportsoho.com/
* T) u3 m, ]- M7 @2 M' N, B: \等多幾個月啦......
作者: penguin_wai    時間: 2014-6-21 15:15

好啦唔該哂你地既意見
* q3 d  f5 N5 e; T% }4 k我會好好咁諗下架啦
作者: js2307    時間: 2017-7-25 04:34

加我wechat joe2307 我同你一齊著出街
作者: js2307    時間: 2017-7-25 04:35     標題: 回復 1# penguin_wai 的帖子

作者: js23230707    時間: 2017-11-25 10:29     標題: 回復 1# penguin_wai 的帖子

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0