標題: 購買M巾 [打印本頁]

作者: idashe    時間: 2014-5-25 12:16     標題: 購買M巾

姊妹們!!妳哋去邊買M巾多?用開邊隻?
作者: yoda0806    時間: 2014-5-25 12:38

邊度買都得...
7 o3 o& j  P+ P  ]# y5 w$ P; N4 c* J而家用緊whisper新出嘅pure skin+
3 t5 y# ?' T- L$ |$ v( }綿質面層,用後覺得唔錯,有香味,巾邊D壓花都幾靚~
作者: candyofcandy    時間: 2014-5-25 14:06

7-11或是屈成士
作者: sophia1234    時間: 2014-5-25 14:15

網路商店也有
作者: fungyinho    時間: 2014-5-25 14:43

去超市野食同日用品時一同買,較小引人注意,通常買護舒寳和樂而雅
作者: yoda0806    時間: 2014-5-25 16:55

我就多數會剩係買一樣...
作者: mizuho    時間: 2014-5-25 23:38

but after CD or before?
作者: roy33    時間: 2014-5-27 11:36

一般以男生裝扮去超市/屈X寺/萬X 直接購買就可, 可以夾雜其他物品一齊買. 但注意, 別花太多時間在M巾區左揀右揀,只會增加尷尬時間及其他女生目光. 先選擇好今次買邊隻,例如我喜歡樂而雅夜用,就直接去拿.
作者: 葦阿    時間: 2014-5-27 13:51

7-11或是屈成士
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-27 13:59

引用:
原帖由 葦阿 於 2014-5-27 13:51 發表   
7 b. R5 u4 h0 J$ V/ R7-11或是屈成士
: y! I0 c2 r% ^. T4 Y1 a
係喎⋯⋯點解尋晚我諗唔到去便利店呢⋯⋯
作者: hkmenses    時間: 2014-9-1 00:07

7-11比較貴
作者: hkmenses    時間: 2014-9-1 00:09

如果要平,去d細少少既細舖
作者: ladycici    時間: 2016-8-27 17:53

買野吧,又不是去偷去搶,男人買衛生巾,有何不可。
作者: kdkid    時間: 2016-8-28 01:31

屈臣X or 萬X,  用Kotex
作者: wendy    時間: 2016-9-15 13:35

少人既超級市場/ P5 s* \% U9 m8 d$ }

& q$ b' l* h- L( S+ q) j或者 淘(太方便)
作者: sexyvictoria    時間: 2016-9-20 00:29

我都去大賣場買,比較便宜
作者: wendy    時間: 2016-9-20 17:36

引用:
原帖由 sexyvictoria 於 20-9-2016 00:29 發表   & P3 ]  p1 c8 g4 d  V
我都去大賣場買,比較便宜
* ~: B& {7 F* A- o4 I. Z
# Q- M: y; _9 W0 b3 e" R3 T$ t4 j大賣場? 台灣來的朋友?
作者: ladycici    時間: 2016-10-17 16:16

m巾就快用晒,諗住去賣開的超市補貨,泊好架車行到去,搬左喎
作者: Jade    時間: 2016-10-17 22:36

supermarket
作者: wendy    時間: 2016-10-18 21:27

今日剛剛買完
- M. Z) ]6 I: D% }3 j& O% Cwhite就咁行入醫院周圍d藥房買9 L2 }7 P6 X' q) @- F
怡麗呢隻好貼身得來又薄(纖巧+立體).
, u1 s$ l5 f$ v0 o) _9 c6 g7 ?, {9 w1 O* B% W
[attach]145578[/attach]
作者: 44533678    時間: 2016-10-26 10:45

同日用品一齊買囉
/ m" N, k4 \. o- d3 m7 `, W$ a- e# K% j  _# w" ^' H- x/ S
屈XX有網購,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0