標題: 碰到穿絲襪女生的感覺 [打印本頁]

作者: 楊乃武    時間: 2009-3-30 03:37     標題: 碰到穿絲襪女生的感覺

每次穿起絲襪上街,看到穿裙子沒有穿絲襪的女生,
* G& q! e4 b: X. ?9 m" B總覺得她們欠缺了一點吸引力,好像有一層隔膜似的,
4 M' T' k2 Y( _8 u' T6 g' E% i9 G當看見穿起絲襪的女生,心裡對她就會有一份親切感,3 o9 h" P& x. e9 M% Z
也有很多次看到腿很美,穿上絲襪短裙的女生," O% N1 [# H0 b8 }$ x4 \6 ^
心裡就有一種給她比下去的感覺,
: v( |6 |) d* s$ A6 k同時很羨慕她有一雙這麼美的腿,
. w; G5 {, f6 y) j+ a可以配襯著不同的絲襪、高跟鞋和靴子,$ i/ k  Q' k! ]! j
有次坐大巴,旁邊坐了一位OL,
' N2 U( f6 ]- N; M. _  n她穿起白色的套裝,裙子剛好露出膝蓋,. {$ Z6 J9 M, i) u% Q
絲襪是薄薄帶點粉紅色的,有一種白裡透紅的感覺,
) V6 ?* Q8 [# G9 H那天我是穿白色的絲襪,心裡有一種跟她很接近的感覺,
9 J' D# M5 b0 s那種接近的感覺不是跟她坐在旁邊很近的距離感,
6 _4 j: K3 g# m6 |$ n' r而是心靈上覺得跟她很接近,0 d+ j8 }* A2 j& b
不知道大家明不明白我的意思,- c& f9 m9 c4 v# K& z1 N7 D! [
我也不會表達這種接近的感覺,& a. W1 q/ u% ~5 Y
只知道真的很享受呢
作者: eva    時間: 2009-3-30 05:07

見到啲囡囡著絲襪我都有一種想同佢做愛既feel~...# A/ Q! `! [6 W8 o  o! b% |; A) }
好想佢著住同我做~...啜佢啲腳指~...吻佢條美腿~..
作者: kevin428    時間: 2009-3-30 11:34

在街上
6 V# @3 e3 i5 G# t  }# U碰到穿絲襪滴女生
/ l9 `" `3 D6 o; D: V3 N( h總是會忍不住多看兩眼6 k8 U8 W1 G3 ]
若又是美腿滴話  j+ N" n/ }) [$ h1 E
那眼球就被吸引過去嚕!
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-30 12:36

引用:
原帖由 kevin428 於 2009-3-30 11:34 發表 / `$ v7 b3 `8 f
在街上
3 o' B2 u* d( u' _8 n4 z+ h碰到穿絲襪滴女生
1 a- x  g0 y: g2 U; G3 _總是會忍不住多看兩眼
" s6 A, h# i/ F8 k若又是美腿滴話
" P  _$ T+ q! B/ \! C2 y那眼球就被吸引過去嚕!
4 \4 P3 J* j  }2 _8 F

* z* T: n) A/ k, Y2 c$ }3 r* q' V. d0 E
如果是美腿穿上絲襪的話' Q$ b: l2 @! l9 |  ?5 v9 L
偶都會看著她的腿直到離開偶的視線
作者: Jay    時間: 2009-3-30 18:54

我見到呢d女仔有d親切感同想同佢做朋友!
( ~' Z! P5 s, g6 F1 ?* h如果個樣好想佢做我女朋友啊
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-30 19:38

引用:
原帖由 Jay 於 2009-3-30 18:54 發表 ; Z: h& j7 N. h( C
我見到呢d女仔有d親切感同想同佢做朋友!+ }/ Z+ U5 K! n+ X1 [' b
如果個樣好想佢做我女朋友啊
6 k5 K+ g# z% ^; @7 Q$ }4 ~& b4 k  C6 T  Z6 ^

/ l0 |0 a" y- @+ S4 I! j9 f$ }4 _女朋友我已經有啦,珍惜眼前人比較好一點呢 ' a/ `4 `7 n  q$ i1 F1 e
我的女朋友心裡也猜我喜歡絲襪的,
9 w: k$ ?9 Y8 e# J. r7 H但是她到現在還不敢肯定
作者: 臭黑豬    時間: 2009-4-2 00:44

會好有衝動想行埋去摸一摸...可惜唔可以咁做...
作者: 嗶波    時間: 2009-4-4 02:55

作者: ringo2ph    時間: 2009-4-5 10:34

我只會用欣賞佢地對腳同配唔配對絲襪去睇, 因為佢地有時真係著得好核特, 佢地有時重會好自豪咁望返我, 我只會心裡取笑她...
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-7 00:32

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2009-4-5 10:34 發表 & ^" c: t" z& q2 ?4 [9 U5 x+ X
我只會用欣賞佢地對腳同配唔配對絲襪去睇, 因為佢地有時真係著得好核特, 佢地有時重會好自豪咁望返我, 我只會心裡取笑她...
( B  Y7 M" w& v  s0 R3 d1 q, H

. }3 n; E& o) L3 f* n6 S心裡取笑她... 這樣子好像不太好啊
4 S) u1 [) u" p當取笑他人的同時,如果別人發現到自己愛穿絲襪又會怎樣呢?$ I) {0 o. h; `7 D8 w
我認為應該首先要接受別人,, o, s3 g! m7 ]  S4 L9 s1 ~. I
別人才會接受我們的,' h- Y4 W. h3 x# `. d9 p# [
將心彼心是最為重要
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-7 01:13

珍惜自己身邊的人先得...
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-10 16:38

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-7 01:13 發表 / f9 X* G* K& l) j4 `5 k& ]
珍惜自己身邊的人先得...
* H& A( e! I7 U# _) X! d4 q6 v
/ n3 M6 `$ N! j" {: Z" }3 Q& i珍惜身邊人之外,仲要珍惜穿著絲襪的時候先得
作者: KO_LAM    時間: 2009-4-10 18:33

如果係校服我會望
作者: benbenben140    時間: 2009-4-11 03:23

睇到著絲襪ge女仔,眼珠會自動鎖定佢對腳
作者: mmlee    時間: 2009-4-12 13:01

碰到穿絲襪女生的時候, 我會想起: 點解我唔係佢......
- M& ~. ]- M( z; d9 I: N. j' A因為女仔真係好多靚衫著
作者: cloud666    時間: 2009-4-13 00:49

對阿對阿!我也是><第一一定毀先注意是否有穿絲襪!有川才會繼續欣賞呢
作者: benbenben140    時間: 2009-4-13 17:46

但係對個d著7分,9分褲個d女仔,就係好似少左d美感
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-13 18:24

有個著絲的女朋友會好開心
作者: benbenben140    時間: 2009-4-13 20:41

我ge女仔緣唔係好好....
作者: meinv    時間: 2009-4-16 21:21

能够体会LZ的感觉哦~~
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:49

有一點點明白,當自己穿絲襪時看到女生也穿絲襪,好像距離拉近了,有這樣一點共通點
作者: gourment    時間: 2009-9-10 22:41

哈, 我明白你既感受啊!!!
作者: grilboy    時間: 2009-9-11 04:19

引用:
原帖由 eva 於 2009-3-30 05:07 發表
: y* v9 h) A* Y" x! X見到啲囡囡著絲襪我都有一種想同佢做愛既feel~...
8 P  y7 Q' u* [+ v好想佢著住同我做~...啜佢啲腳指~...吻佢條美腿~..
  O: f# Z- w5 b5 p0 B
我只係覺得你好嘔心- -
作者: cabbeen    時間: 2009-9-21 08:57

見到啲囡囡著絲襪我都有一種想同佢做愛既feel~...8 @( o; G+ H6 Y7 D) H8 G4 ^5 w3 i7 w5 t# \% i1 ^7 R
好想佢著住同我做~...啜佢啲腳指~...吻佢條美腿~..
作者: tonykihg    時間: 2009-9-30 22:41

好害羞,不知點算好lo
作者: 校服收藏者    時間: 2009-10-23 20:04

我試過接觸到絲襪
( [% e- M! \( [6 o0 @當時係入秋(大約啦,唔記得啦)
: n% V' n% s& v$ J. P9 s6 u3 X有一次坐小巴
8 W, a7 u+ g) C! M1 U  x/ y我著短褲. R5 [; s* L0 g9 z" j. X
咁岩得一個位* N3 F. V, E1 i; Q! I4 P
佢就坐入面(肉色絲襪)/ M" {1 j6 {, }/ M- @8 X
我坐開面& j  h+ g/ ?! S# O' a+ H/ c. X
佢開車先
  j, [9 K9 U# P) V. A0 i之後咁樣我隻腳同佢隻腳接觸到啦
作者: pa63010    時間: 2009-11-3 21:13

當下會超想著囉!!!!
作者: allen816    時間: 2009-11-15 08:40

thanks for sharing
作者: sindycd    時間: 2009-11-15 15:24

我遇到穿絲襪的美女我也會好想穿絲襪呢
作者: ivy_c    時間: 2009-11-17 11:08

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-3-30 03:37 發表   
. I0 e& }+ j' }) q+ ^' E每次穿起絲襪上街,看到穿裙子沒有穿絲襪的女生,
- Q4 c% H8 C% \2 r. `總覺得她們欠缺了一點吸引力,好像有一層隔膜似的,
; i3 }% W% N* s+ h當看見穿起絲襪的女生,心裡對她就會有一份親切感,) a) l% X( M" F) q2 _  }+ J
也有很多次看到腿很美,穿上絲襪短裙的女生,
; b. z7 z0 F4 v5 a# K心裡就有一種給她 ...
; \2 j& T/ R) J- u$ R% O) B/ T
; S3 c1 G0 {0 D( b
我好明白「妳」的感受,當有著絲襪的OL坐在旁時,而我又有著的話﹙返工都是著三骨80D厚度﹚,心裡都會有一份親切和滿足感。8 y) l2 P) \; T/ c0 T+ [
感覺興她好近…
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-1 20:43

我會望住對絲襪美腿,好欣賞同想摸,仲想話比佢聽,我都著過
作者: 『舞』    時間: 2009-12-5 22:58     標題: 回復 19# sghk_abcd 的帖子

同意, 覺得好似有feel D.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0