標題: 有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片 [打印本頁]

作者: wwwchan08    時間: 2013-6-27 01:27     標題: 有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
作者: maria-ng    時間: 2013-6-27 07:14

33度大熱天包尿片好焗喎................
作者: willkam    時間: 2013-6-27 08:45

唔焗就唔叫罰啦
作者: kennypong    時間: 2013-6-27 14:37

我都鍾意著住校服包住片
作者: willy    時間: 2013-6-27 18:41

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.  U+ V4 v2 j8 e' _! e- I) C
禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.
, k/ H' o/ B3 h! R8 y0 z& c
& a) U3 g* r/ ]包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢.9 A7 G# a8 B* [0 N) W8 l8 v% V! Y
如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,
* x5 ^) j% x0 t1 V1 I2 X結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔
4 T/ B# _, r; D7 C) R8 Z/ j著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁
+ U( x  J! d/ {" I為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了" t1 R( l! c' x$ J$ N$ c
脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
& h5 L2 s8 ~$ V7 ^你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.
& V$ M3 o7 W7 j0 b- l
6 z: F; x7 q+ p' E& o4 [0 i我搵返以前的舊相出來, 貼下先! @/ r! w1 {8 X

( t& j# w9 M7 u# u6 A, i. e[ 本帖最後由 willy 於 2013-6-28 18:06 編輯 ]
作者: 1677    時間: 2013-6-30 02:55

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?' }( s/ o( A* ?

& G7 D0 C4 E0 f2 p3 e4 b2 A不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
作者: willy    時間: 2013-6-30 09:06

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   $ d) p  H' w4 Y7 Q4 D9 `
咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?
8 c3 o' N6 o% z+ [
* Y& K. O& g+ Z0 z, n不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
) O8 m/ k$ z* z2 [/ x* ^

4 v+ X9 M+ |  |6 }  {: X我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.
作者: maria-ng    時間: 2013-6-30 19:14

包尿片最正係TENA環帶式尿片
作者: mike1156    時間: 2013-7-3 16:37

no way i don't like it
作者: MUI    時間: 2013-7-4 13:24

尿片可以吸幾多次尿?
作者: maria-ng    時間: 2013-7-4 17:09

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   0 ?& B, s5 H" y* C5 [# P/ e
尿片可以吸幾多次尿?
5 x4 W* c; T7 X! j尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等
作者: kennypong    時間: 2013-7-4 17:27

我都有包尿片著裙嫁
作者: MUI    時間: 2013-7-4 17:30

咩地方買?同點買?
作者: 1677    時間: 2013-7-7 03:01

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   
" X7 r$ i) a8 p) t) H6 e+ o咩地方買?同點買?
8 ^; h4 O. h( ?5 ~$ x
4 C$ K5 U: {+ X, s( C最容易:醫院便利店!2 i6 ?9 z6 n1 W8 q, v
* |- f4 Y1 v5 |9 V8 A2 j1 v( B
通常醫院入面都會有間7-11,
: D  z0 ~2 c8 X7 g為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!
作者: maria-ng    時間: 2013-7-7 04:45

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   % G1 ^% C5 p! k) A  M
咩地方買?同點買?
9 q8 ~  ?6 j2 j9 S0 d/ X藥房/超市都有
/ U$ Y5 P' U: e# j! x要選擇多就醫療用品店
作者: maria-ng    時間: 2013-7-7 04:50

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服
$ U/ @3 S# A5 z0 h0 P( J% Q但冇咩鴨片感覺
作者: Pollyyeung    時間: 2013-7-19 19:55

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
作者: maria-ng    時間: 2013-7-19 21:00

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   
' X& O2 N0 j# r8 v' u% W其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
* x" c- q$ ~4 ~: e! u
我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-9 23:19

我喜歡鴨片+著連身衫
+ I3 O, L& S) o& L  b' U6 y
作者: willy    時間: 2016-9-10 21:26

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   # ?% b3 {& w! P5 ^6 k" w" G
我喜歡鴨片+著連身衫
/ U, `! `( J7 _6 E0 Z
9 t$ ^+ i& i4 e0 J; z( s+ T8 M* `1 s% c" u% S
你呢件衫真係好正.
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-18 13:43

引用:
原帖由 willy 於 2016-9-10 21:26 發表   ) Q  y; i6 W: X% {8 i7 G; Y( Q; H

/ E& f  ^1 R* W& }; R, W& D$ I' Q, B0 f! \& M
你呢件衫真係好正.
6 m% y! O' V: B+ v) `
日本買的~ 仲有幾件都好正~$ ~+ G4 r8 z  ]+ O( p: \0 V

作者: willy    時間: 2016-9-18 18:25

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-18 13:43 發表   * j1 ]4 I+ |0 M- j& J

& o4 F9 d' o, d- X% B0 Z日本買的~ 仲有幾件都好正~
, n2 i' z$ T  w2 A5 Q) o/ d
# w0 B# I* I: l
5 h& A/ J8 Q9 x
& G# j% e* q4 M4 l3 m* g6 z呢都OK厚; 只係睇都已經知道著上去會好舒服
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-29 19:27

引用:
原帖由 willy 於 2016-9-18 18:25 發表   
  p; b* k1 ]# M. e' v" }  g, A$ t5 k4 C( d7 l! x4 v

% _! y5 N, G: i) @0 L% U; C5 W+ c
/ J; K9 t, o* |& ^呢都OK厚; 只係睇都已經知道著上去會好舒服
) c+ X2 W8 U& b/ @
6 m2 `# L" @) t* S  y
呢件都係校服,不過是幼稚園
作者: willy    時間: 2016-9-29 21:09

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-29 19:27 發表   
4 F0 x: J. a2 g' w) a* p; u% t% |4 a
7 W6 ]2 y" P) w# T! H; g
呢件都係校服,不過是幼稚園
, r3 @2 S% q9 ~- c* z: s

! Q2 b' \# c4 [+ Q+ r入面條片好似唔錯,. 幼稚園校服+尿片很好的配搭
作者: goro9872    時間: 2017-3-15 11:37

包片
作者: Micchi1991    時間: 2017-3-17 00:07     標題: 回復 8# maria-ng 的帖子

我想問Tena 環帶型邊到買?
作者: isuzu4.3    時間: 2017-3-17 09:07

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 00:07 發表   ; {2 R1 G! s  {, c& ?$ g1 d7 p
我想問Tena 環帶型邊到買?
$ D# q2 {% f1 R) ]' y: p3 M# t, v其實我都想買環帶型
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-19 04:25

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 09:07 發表   , g. v3 k% d: ]: C6 u# ]5 f

* `3 Z9 {7 Q  Z其實我都想買環帶型
& c& C# U- [! u5 m
好用咩?之前用過,真心覺得好冇安全感,訓覺懶濕都會漏尿
作者: swcharlotte    時間: 2017-11-17 06:07

打屁股同包尿片都中意,但打完屁股應該罰就咁坐低,尿片墊住屁股會冇咁痛。尿片可以之後先包,主人要你幾時瀨就幾時瀨。
作者: isuzu4.3    時間: 2017-11-17 09:39

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-11-17 06:07 發表   1 [% n* B+ d- x7 g5 b0 d
打屁股同包尿片都中意,但打完屁股應該罰就咁坐低,尿片墊住屁股會冇咁痛。尿片可以之後先包,主人要你幾時瀨就幾時瀨。
. Z  C, V2 W: C9 @/ e
曾經同喜歡尿片網友一齊押片.超正
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-4 22:24

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0