標題: 老婆幫我出火 [打印本頁]

作者: bb9790    時間: 2013-4-4 07:56     標題: 老婆幫我出火

尋晚真係開心! c! Z0 Z) V" s5 n0 {
老婆幫我用佢啱啱除出來條底底來打左隻飛機. c/ i7 ]$ Q, m: q* Q( p
衰在佢唔肯俾我瀨翻
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-4 08:31

你太浪漫了,你應開明她向她表現你心靈的渴求,會增添快感,
8 y0 z* S7 e$ a她知道後應會順你的要求達至高潮.

作者: bb9790    時間: 2013-4-4 09:57

講過了 佢話核凸唔肯$ e+ m; t: I9 r* {
個知我著佢D底底佢無乜所謂, [4 O1 i8 Z$ B9 B8 G8 L( c
佢晚晚都會除條新鮮底底底俾我用6 K# W) s, T. ^/ c& C1 c
問題係佢係完全無情趣
7 R2 B: ^0 b( ?. x7 ?口爆完想同佢即Kiss又唔肯
# F3 u. j$ E- Z1 F, B想佢用玩具搞我後門又唔肯
作者: kone012369    時間: 2013-4-4 10:27

好好喔.............
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-4 15:13

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-4 09:57 發表   
. \+ `2 i" {7 d; h講過了 佢話核凸唔肯
; G( r6 h: q. H7 Z個知我著佢D底底佢無乜所謂
& ]2 N$ G+ ?0 J  ~佢晚晚都會除條新鮮底底底俾我用6 F$ F0 Y- P- e
問題係佢係完全無情趣
4 u/ ~8 d3 r" v) n2 C0 X- T, h口爆完想同佢即Kiss又唔肯
2 `7 p: U# R5 V9 ]" F想佢用玩具搞我後門又唔肯
  o, m1 P* t2 A7 X# r: N口爆完Kiss係好浪漫愛的溶化,我都喜歡,而太太勉強順應,女人要不斷要求先會順應,
3 @5 N8 T/ q0 }其他要多說花言巧語,甜言蜜語,有耐性!如果有關無情趣,請問你倆有冇飲酒肆好呢?/ B: _3 T; t/ k1 C6 n
如果有就方便洗腦了.我就係把太太接受喜歡飲酒,常到酒吧,之後萬事佳通,日久變成開放女士!

作者: misslady    時間: 2013-4-4 20:12

then u were CD ?
作者: 戀胸罩    時間: 2013-4-4 20:32

真爽,可以也幫我出出火嗎
作者: unclehui    時間: 2013-4-9 18:51

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-4 07:56 發表   % r7 F  \( \! [0 }5 q" [
尋晚真係開心
4 i3 ^+ g4 U* E% b+ B! {8 t5 q; R' I老婆幫我用佢啱啱除出來條底底來打左隻飛機' m0 }! w  o$ n/ I( V0 Y) r* X
衰在佢唔肯俾我瀨翻
$ h% |+ |- T* b: A/ _# N有無相睇下
作者: gxttn2    時間: 2013-4-14 21:19

嘩,好羨慕你呀!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0