標題: 其實男人比女人更應該著絲襪 [打印本頁]

作者: england4ever    時間: 2013-3-21 21:34     標題: 其實男人比女人更應該著絲襪

我今晚難得直穿左絲襪出街(當然外穿長褲),一個人在海邊漫步,就知道點解著絲襪咁舒服,亦覺得男人比女人更應該,更適合著絲襪!; B2 H5 R$ l, j+ S  s) \8 K
& {2 G" R3 `/ h- ]% {2 o2 W
平時我地著長褲,入面又要著條底褲,三角褲又緊又侷又熱,孖煙通由於大條,亦唔舒服得幾多。下邊個位好易出汗,好唔舒服。
" A; k, p, ^- f) q% b; U" W
/ y2 M) f$ h7 ]) Y9 n/ M男人下體過熱會殺精,呢個係眾所周知的事實,本來不穿底褲最好,但又不衛生及會和長褲磨擦,最適合當然就是加條有如潤滑劑的絲襪,又衛生(可戴套),又涼爽. 如果在絲襪上面配多條絲底褲就仲正啦, 好似我頭先咁:9 \7 q. {3 [& }; @" k8 x  l1 M

& ~4 [1 a( g6 r6 h* S我頭先我直穿絲襪,再穿條超滑無縫絲質Ck女裝底褲,外穿長褲。雖然我都有穿內褲在絲襪上,但由於果條係又輕又薄的女裝底,實際上係好似無著底褲咁,享受到無拘無束的快感,而上面條絲質底褲,不但唔侷,同滑滑的絲襪接觸下,更可以加倍舒服的感覺!
! u9 b- U, x# ^0 m7 r7 J- z2 u: H3 U, I- {  g: n3 ~- L
以上係生理因素。但除了較通爽外,當然仲有另一個原因,就係感官上。無時無刻由腳底到腰部,JJ都被滑滑的絲襪覆蓋撫摸,真的很舒服!
6 {) T& R: a8 r9 p
, T& r8 E1 a, e! M0 r所以男人大條道理著絲襪! (歡迎廣傳)
作者: banana0525    時間: 2013-3-21 23:06

帶套都叫衛生?
# c, j6 H# Y$ e  u; E0 ^) P( k柯完尿又凹番落去咁呀?
作者: phfans    時間: 2013-3-21 23:51

全日戴套0 V4 o  b/ i. g* _- g6 ^( U
我怕你的 JJ 很快會自然脫落
作者: MANYAN    時間: 2013-3-22 01:17

夏天30幾度著絲襪又著長褲仲會唔會通爽?
作者: firewolf    時間: 2013-3-22 05:41

夏天咁着法焗壞你都似
作者: hellohi    時間: 2013-3-22 07:38

我贊成著絲襪係好舒服,但係就唔覺戴套會衛生啲囉
作者: showaxshowa    時間: 2013-3-22 14:16

i think that is too hot la ... especially in summer
作者: Dee    時間: 2013-3-22 15:07

香港地,處處室內都開冷氣開到雪櫃咁凍,除非整天都在街外,否則分別不太大。
作者: apple30043    時間: 2013-3-22 21:09

作者: 1677    時間: 2013-3-24 01:48

我支持男人著絲襪,但唔認同樓主論據!2 [  ^1 r' ?: i4 F) D3 Q1 G- W- e. Q

; C9 |4 l& N( Q! J& C' P9 a8 \講衛生,用套一定唔得!7 x. e" }6 D7 ]& g
而且,絲質底褲一定冇棉質咁好!
6 ^* a1 e8 k' _0 E! N$ V
' G: M! u  |! G! `要舒服,又要健康,衛生,可以考慮著吊帶絲襪!
作者: c0272714    時間: 2013-3-25 19:56

絲襪+長褲真係焗死人
作者: 12345qwert    時間: 2015-6-17 14:40

戴套會5會有D5衛生?
作者: 獵襪者    時間: 2015-6-17 20:03

其實夏天在長褲裡著絲襪褲又不會太過熱的  反而流的汗令絲襪更貼身舒服  當然穿的絲襪不可以太厚啦  10D以下還可以的    加埋貼塊衛生巾  包忍不到手  回家即打手槍

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0