標題: deldeldeldeldeldeldeldel [打印本頁]

作者: 24638979    時間: 2013-3-3 01:18     標題: deldeldeldeldeldeldeldel

deldeldeldeldeldeldeldel# O% U. t" k2 d3 D7 C3 t* Q

6 ^7 h2 l* i5 w; a  T$ }[ 本帖最後由 24638979 於 2017-3-30 23:45 編輯 ]
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 02:27

咁伯母有什麼反應?
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 02:32     標題: 回復 2# dav2k2k 的帖子

佢問我點解有絲襪
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 02:46

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:32 發表   
4 D2 Q! f1 e" p$ T) W7 N佢問我點解有絲襪
/ S( _: n1 n2 q' K) \; `' H' u
咁你點答?
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 02:50     標題: 回復 4# dav2k2k 的帖子

我無答佢,但喺佢話遲D傾
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 02:53

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:50 發表   - c6 g4 y" Z' h& S1 f% f5 J+ v
我無答佢,但喺佢話遲D傾
9 _3 i; n8 j, `: U+ Q0 m9 [
冇發火, 應該有彎轉
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 02:58     標題: 回復 6# dav2k2k 的帖子

咁我應該點同佢講
作者: Pepper    時間: 2013-3-3 02:59

話買比女朋友唔得??
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:02     標題: 回復 8# Pepper 的帖子

但個D絲襪好明顯著過,同埋我先13,冇女朋友
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 03:02

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 02:58 發表   
6 m: q; Y7 ?' B8 b+ u咁我應該點同佢講
3 x. R, l% e! k9 Z. j" A) a+ O7 X% C# }咁好睇你伯母性格同第一次時如何處理
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:03     標題: 回復 10# dav2k2k 的帖子

佢第一次話比次機會
作者: dav2k2k    時間: 2013-3-3 03:05

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 03:03 發表   + l! k- f" u3 @8 _
佢第一次話比次機會
: v, {3 G3 i* z, o- N+ A# [
咁點解今次又被發現?; y# L! L4 o( ]# v6 e  `

4 d9 v* v1 ^! M0 {6 k[ 本帖最後由 dav2k2k 於 2013-3-3 03:07 編輯 ]
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:08     標題: 回復 12# dav2k2k 的帖子

我自己收得唔好,再加上第一次之後佢成日睇我D櫃
作者: 1677    時間: 2013-3-3 03:15

睇下伯母好唔好記性啦......
7 h) P% @- ?; |- ?' O0 D. U' _* N+ C; q1 h- Y
既然可以「遲D傾」,慢慢拖下啦!
+ r" I- P6 v3 b! Z' v7 H- K& U9 C' e4 ^) _7 `+ ^2 F/ m
你又可以話好忙,「遲D傾」!( d3 i1 I* B+ u5 z
再「遲D傾」,「遲D傾」.........( Z$ W+ ]; B! }+ k9 F

8 M) _* W5 t7 h, a- `. }/ J最後就會冇左件事!
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:17     標題: 回復 14# 1677 的帖子

佢勁好記性架
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 03:26

第一次點答佢,第二次都係咁樣答囉!唔通會報警,或者打你一身咩
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:28     標題: 回復 16# 我鍾意CD 的帖子

但喺佢第一次話下次唔淮
作者: rita    時間: 2013-3-3 03:34

話覺得好靚,好舒服。所以收藏起了
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 03:37     標題: 回復 18# rita 的帖子

咁我試咁同佢講啦
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 03:54

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 03:28 發表   + R4 U. |' \) o, T5 i
但喺佢第一次話下次唔淮
$ \7 ^4 Y- z  P1 m; R, I: X第二次咪又係話下次唔准;第三次咪又係話下次唔准,根本就無事,唔駛救命
作者: regina1010    時間: 2013-3-3 07:06     標題: 回復 7# 24638979 的帖子

咪同佢講係上次果d囉,佢鬧咪死撐話冇買啦,舊架...咁囉,除非係有集單據習慣...
作者: kotaro2872    時間: 2013-3-3 10:54

你咪同伯母講話冬天隻腳凍...要系著都系著系褲入面姐...冇人睇到既
作者: kotaro2872    時間: 2013-3-3 10:59

再吾掂你可以買個密封式既膠盒仔
! q  _8 c# \1 T$ z8 T/ H總之吾系透明果d盒仔6 y0 t! j! r4 H2 W& ?/ k
之後自己再整個鎖仔上去鎖住你d C系個盒仔入面咪得囉& M, X5 b% R0 R% _) W! [
我自己都系咁樣鎖...所以一d事都冇
作者: humenfemme    時間: 2013-3-3 11:31

如果佢好記性, 又話遲d頃1 n# C6 _" o8 T/ s4 ~
咁佢應該係同你老豆商量中: \3 D7 m: q2 v8 C2 V+ P# C
你可能都要就住你兩老
- j+ |# D: l6 @0 S: X( N/ g+ Q$ Z. _, ^4 z
其實而家男人著legging都唔係咩奇怪事. u2 D" i% {" n6 H
絲襪都係iegging+襪姐
作者: arshan01    時間: 2013-3-3 12:10

一般父母,指至少曾接受中學性教育的,對青春期少男少女有對性好奇,生興趣都抱又保守又開放的態度。
* ^* K, W& b! q! Z3 d) I也就,一方面勸導甚至嚴禁類似的行為,另一方面又嘗試同子女溝通。
, ~; p( P2 K# v/ M8 A9 Z% ]% ^
0 [3 ?3 M6 i4 Z8 b) Y4 `- v' G# Y一些比較緊張的父母會擔心子女有沒有向病態發展的傾向 ( 沉迷,影響學業事業 )。可能會找校方甚至社工,醫生的幫助 ( 有錢的話 )。5 a- \) `) v2 N5 O) M- |6 z* h
如父母是天主教, 基督教徒,不用說,當然是找教會協助。
8 L+ b: m( G. N' J$ A4 ?* h
( F7 t1 ?$ H# D! h/ J事情要看你以往在父母及熟人前有沒有過於對性的熱衷情度。如平時會講普通的性話題,像娛樂新聞的黃色資訊當笑話,表現你是正常青春期對性有興趣,但又不太熱衷,也不會收埋,那麼,父母也不會太過擔心的。
& H4 V6 e' @6 f7 \$ O% c# s% t
如果父母只是禁止你收藏絲襪,女性物品,而你無法制止類似的嚐好,消極的處理方法是找更隱蔽的地方收藏東西。在不影響你學業,事業前題下,也可以找可信任的同樣嗜好朋友幫忙收藏東西,或者一起打扮。
作者: 偽娘    時間: 2013-3-3 12:36

1:同佢話保暖用 !! " i$ Y* |5 K& p% B6 k+ ?6 L$ Y; v. R
2:用來打飛機
$ x/ j$ C- `. c& K& E3:正常男生用品 [絲襪都出現男裝了]怕什麼
5 L" m- _6 ~  e+ G4:直接d我鐘意絲襪 so
作者: GE9596    時間: 2013-3-3 13:01

話學校drama要用
作者: cmikmik    時間: 2013-3-3 14:45

冬天凍呀嘛,d牛仔褲又透風咪要加對絲囉!
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 17:17

樓主有無最新消息呀?
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 19:49     標題: 回復 29# 我鍾意CD 的帖子

佢仲味揾我傾呀
作者: sawe1551    時間: 2013-3-3 19:52

冬天保暖BJ4
作者: 24638979    時間: 2013-3-3 19:55     標題: 回復 31# sawe1551 的帖子

但喺有10條咁多喎
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-3 20:18

引用:
原帖由 24638979 於 2013-3-3 19:49 發表   
9 L8 S+ S. F. \5 P! H3 C# T佢仲味揾我傾呀
$ A2 u5 U% w: k
咁就不了了之啦
作者: fnd    時間: 2013-3-3 21:47

佢地唔講唔代表冇事,可能係唔知點面對,做呀媽嘅無可能唔記得嘅.
作者: phfans    時間: 2013-3-4 01:08

面對這種事很難受的, L# j7 ?- x: n8 `
當她發現時,你會有一段時間沒有得玩絲襪; m3 C( ~) Q3 @7 F
很辛苦的
作者: kotaro2872    時間: 2013-3-4 01:31

引用:
原帖由 phfans 於 2013-3-4 01:08 發表   
; ]; A. U  k& n: G8 B: M0 v面對這種事很難受的' B' q# j- L4 w6 z. i8 u0 K" [" f
當她發現時,你會有一段時間沒有得玩絲襪
9 D* ^7 h. X, ^* i# q2 G很辛苦的
$ w8 y! E! {$ J( Z9 L% W, X, J* ^: Z
1 F/ M5 Q! A* f: z: v0 c! E# d
agree....我以前都試過....最後隔左好耐先夠膽再買5 g: A/ |  i3 s2 E* I
但之後就學精左點諗計收到密密實實而吾會被發覺
作者: kdkid    時間: 2013-3-4 11:51

型ar ma, 林峯都係咁la
作者: 偽娘    時間: 2013-3-4 12:20

最好的回答
) L. }( k4 l- A: a% u6 k  Q1:同佢話保暖用 好凍!! 如果問點解有咁多...:如果日日都咁凍可以天天換) K5 x$ y: S, t3 R9 a$ ?* F
如果問點解有10對咁多的話  - - 10對wo...一星期得7天  , [ 你低低都唔至10條啦下話]   & l' [$ ]3 T" D$ {( t5 I7 L, p, K
2:正常男生用品 [絲襪都出現男裝了]
2 }% _, E% b  _! E; Y6 r/ d
, W" X" F. s% G( i' [, c9 u第二個 係外國地方好多人都知... , t7 M% g, }% i7 B6 V
可以去查下....
2 s1 V& r. h3 J# q7 B5 u
8 _  L" ]: n5 b2 w我老豆之前都話絲襪係女性用的7 I1 E  a3 ^$ R  V) X8 `3 s
到e家咪又係成日著住  不過真係男裝絲襪 [ 去洗手間位多條野對襪]
作者: 校服收藏者    時間: 2013-3-4 12:22

同佢地講絲襪初初真係俾男人著# l+ K' o" b' ~- }3 ]
後來唔知點解變左女人著
/ E4 u) O# Z3 \4 c* g天氣凍就著保暖( p3 _1 a4 U6 a% N8 v3 c; \
呢排我出街都著絲襪+襪仔
0 H: V$ V5 P8 N: ~' \' |好正!
作者: yy326    時間: 2013-3-6 12:47

引用:
原帖由 arshan01 於 2013-3-3 12:10 發表   0 G% C6 {2 R& U! a) a3 q
一般父母,指至少曾接受中學性教育的,對青春期少男少女有對性好奇,生興趣都抱又保守又開放的態度。' k! J/ N4 [7 v1 X6 p" L# K
也就,一方面勸導甚至嚴禁類似的行為,另一方面又嘗試同子女溝通。8 ]% M" o$ |( m4 x, T% f/ l4 z
, o5 x0 \, d+ I5 Z
一些比較緊張的父母會擔心子女有沒有向病 ...
: q, p: }# a/ v( ]: l
$ a- b+ E% w, O# C% D& d8 G贊同, 要視乎父母對性嘅理解有幾多幾闊
作者: signdx    時間: 2013-3-6 12:52

我都俾呀媽見到幾次女裝衫
作者: 1677    時間: 2013-3-10 03:05

如果想父母接受自己著絲襪,可以循序漸進:
& S" P" s1 _. Z; b7 \. u/ j  Y
: P9 {  ^0 I( W6 p( d% v2 S) k# d* Z' K
先著leggings,由男裝sporty開始,
/ x6 b! W3 u. L0 n& g1 a9 K9 v2 e慢慢著淨色,越著越薄# G3 r, Z) _9 H% n5 K' X. d0 P( f
! a% V7 Y% s  B
跟住話「legging會縮上去」,買吊腳legging黎著!
: G. j+ \# D6 ?( w- {5 K
- j$ G3 J. [- G& `7 _* F最後,「橫掂著legging都要著襪,不如著絲襪!」
作者: howansze    時間: 2013-3-30 16:51

你鍾意男定女先?
作者: dumb8520    時間: 2013-4-4 15:12

被發現後會有2種情況, 1.不會反對(大好) 2.反對,要對你再教育
作者: alady    時間: 2013-4-13 19:46

話做功課,美勞創作用的
作者: ilovebra    時間: 2013-4-17 09:22

下次比讵发现你打jj 可能会help you
作者: hazel    時間: 2013-4-17 10:57

話用來做反串劇囉~
作者: sly2342003    時間: 2013-4-17 18:48

引用:
原帖由 signdx 於 2013-3-6 12:52 PM 發表   
" k$ X6 i6 _2 [我都俾呀媽見到幾次女裝衫
5 Q  }. H# t7 o! D4 s0 S/ K5 g* a& g/ s& h) H7 d" c; J1 X
我幾廿次

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0