標題: 校服店 [打印本頁]

作者: boy_uniform    時間: 2012-11-6 23:08     標題: 校服店

除左昌記之外,邊度可以好方便咁買到校服呀?
作者: 檸檬奶    時間: 2012-11-6 23:49

我去咗瘋娼信,誠順法,聯幫(西灣河),蘿沙同埋約室買都順利
作者: FS6573    時間: 2012-11-6 23:58     標題: 回復 2# 檸檬奶 的帖子

有沒有朋友最近光顧健申?
作者: West    時間: 2012-11-7 00:15     標題: 回復 3# FS6573 的帖子

舊年五月左右去過問嘢 , 佢老人家帶住隻金撈賴賴閑咁 , 好似唔多休做咁 從此我就轉去9龍城嫖娼喇
作者: dkdl1015e    時間: 2014-10-26 01:20

和建,話幫女同學買
作者: YukiMinakami    時間: 2014-10-26 02:03

引用:
原帖由 West 於 2012-11-7 00:15 發表   5 L$ Z# ?( M: ?# j; ^: O# y' k4 q
舊年五月左右去過問嘢 , 佢老人家帶住隻金撈賴賴閑咁 , 好似唔多休做咁 從此我就轉去9龍城嫖娼喇
2 D/ O1 [3 i! b4 R# g
6 K' a. b' a3 y) H& T但係果度較易買到
作者: seifuku    時間: 2014-10-30 00:41

風窗4 n! [) `, s( I1 }  c8 e
火車橋
$ W" R% r. f1 @- OT記9 P; [+ d' U+ O  L1 k: d. r
維記
$ V' z% M- E* D7 o. o& Q都好順利∼∼∼
作者: YukiMinakami    時間: 2014-10-31 21:21

引用:
原帖由 seifuku 於 2014-10-30 00:41 發表   ( ~* H5 F5 H! P; K1 l- t9 v+ H2 ?
風窗! N3 x9 H  C4 U& M+ Y; z: s: N
火車橋
$ Q% T' ^5 H7 s9 ?/ s3 _$ `& ]T記
* ?6 ~6 w8 {% `* D, m3 k0 F維記
8 p3 N3 k6 \8 Y# S# C0 }- e' }" Z0 x都好順利∼∼∼
- o( V% ^2 j" b
8 e) v& l% i& S3 @火車橋難道咁高都順利, 果然好野
作者: dcch1    時間: 2014-11-1 00:24

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-31 21:21 發表   
* g- E; u$ I+ X8 v1 n- Y5 m1 ]- v/ h( r2 u5 o4 d$ c

) K1 z7 S% a+ Y' Z1 |火車橋難道咁高都順利, 果然好野
% X- N0 h7 u( K! v/ B
5 S) R; g  a; h6 ~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

作者: YukiMinakami    時間: 2014-11-2 15:38     標題: 回復 9# dcch1 的帖子

冇買一排真係唔知, 不過依家叫我買我都唔敢, 最怕唔係買唔到, 而係遇到熟人解釋唔到!
作者: dcch1    時間: 2014-11-2 15:54

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-11-2 15:38 發表   1 q2 D: M' R$ b' h' m
冇買一排真係唔知, 不過依家叫我買我都唔敢, 最怕唔係買唔到, 而係遇到熟人解釋唔到!
) g5 g' N0 w- H$ F" v, S. _- i! E
- M. M0 c; g+ B8 S1 {6 k! L
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0