標題: 哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~ [打印本頁]

作者: ~戀*Angela*~    時間: 2007-9-22 19:34     標題: 哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

難道只有戀物的朋友 , 沒有喜歡穿女裝的朋友嗎?
作者: SING~    時間: 2007-9-26 22:35

有e.g 嗎= =?
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2007-9-27 19:03

你想要乜野 e.g. ?
作者: SING~    時間: 2007-9-27 21:45

冇乜機會 會著到 其實= =
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2007-9-27 23:45

唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦
作者: SING~    時間: 2007-9-29 00:26

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-27 23:45 發表 0 j2 ~. i" B) S; h4 n
唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦
. ]$ f2 o: ]+ c6 Y
絲襪唔得呀
* `8 c' e) R4 A- M* _7 a有腳毛比人見
% t5 S, o% k# v. k$ Z: I/ z2 X) Y1 }9 n# x6 t, F% w8 x
底褲 洗果陣要偷偷洗@@?
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2007-9-29 17:13     標題: 回復 6# 的帖子

絲襪著褲入面,點會睇到?
5 s6 c+ [) i; C# R1 V2 N! N呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦
作者: SING~    時間: 2007-10-2 00:27

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-29 17:13 發表 5 t0 l) K: H; s$ q
絲襪著褲入面,點會睇到?
4 A( b+ g7 d$ t- a呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦
% T- ^% d8 S2 R$ P
得閒出街先試 # Y% {% P' L" h

* `/ H6 u1 h1 d偷偷- -....我屋企好難冇人
作者: cdtv    時間: 2007-10-2 14:14     標題: 回復 8# 的帖子

你屋企好多人?
作者: SING~    時間: 2007-10-3 01:12

好難冇人-.-...
作者: SING~    時間: 2007-10-3 22:22

今日試過著絲襪出街了
3 F8 J5 }4 ~( @( |7 r' F# r* l! u/ C5 M5 e  v
熱到冇朋友-0-1 T$ B4 c, G* u, a0 X
: `2 z) E3 z* z' W
下次咪搞
作者: cdtv    時間: 2007-10-4 21:12     標題: 回復 11# 的帖子

我今日先著完,唔覺熱 + S4 W& G' C$ o& d
如果你覺得熱# h( e0 j  ~  o  X
咪冬天先著囉, ~: S* g; B$ f* ]& Z) _
介紹隻絲襪俾你呀0 a7 a  t0 G# N9 {* D8 E, }( |
3 [3 D4 h6 n. m& X1 R# }( w  D

5 H( h/ v, y# U+ B' Ratsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
作者: SING~    時間: 2007-10-5 15:27

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-4 21:12 發表 * D$ f" l% y3 l
我今日先著完,唔覺熱
' f$ I5 o1 C7 T% B4 Z7 i  Y如果你覺得熱
, S! n5 v( r) b: `  s+ d# e+ _咪冬天先著囉, F9 r* B5 y6 S7 o6 z( y: B/ E: R
介紹隻絲襪俾你呀
0 _+ c( N; O+ t/ F1 y# @2 V  ?) ]$ y, j4 w! h: d

( g0 j7 i1 r3 ^2 G' d4 W& zatsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
& s7 G" T/ m& P$ K/ U* O本身都著長褲啦 唔洗掛=-=
作者: cdtv    時間: 2007-10-5 20:15     標題: 回復 13# 的帖子

我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
作者: SING~    時間: 2007-10-6 02:12

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-5 20:15 發表 8 ~+ q- G, X9 T# T! M* G1 d
我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
1 ?# L8 V/ E' J+ e1 YNO啦 我會熱死左- -
作者: cdtv    時間: 2007-10-6 15:35     標題: 回復 15# 的帖子

冬天真的不會熱喎
# i, z) m/ W: [0 l# |, W) d不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的
作者: SING~    時間: 2007-10-7 05:23

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-6 15:35 發表 ; w& u) Z' `+ _$ w$ m' U  ^4 v- }
冬天真的不會熱喎2 ~5 N% a! J2 W3 I
不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的
. n9 _4 {$ o6 Y絲襪質感係幾好..
作者: 天生制服狂    時間: 2007-10-17 12:43

我都係覺得絲襪質感好好~~
作者: cdtv    時間: 2007-10-17 21:41     標題: 回復 18# 的帖子

你好哦 , 你也有穿嗎?
作者: Jay    時間: 2007-11-8 20:01

我都間中著絲襪褲嫁!! V# X- M4 L5 s$ `
多數訓覺著!我唔夠謄出街著啊!: c7 N2 m' e; d
怕比人發現
作者: Jay    時間: 2007-11-8 20:04

我係最怕屋企人發現左就唔得啦!
作者: cdtv    時間: 2007-11-8 23:20     標題: 回復 21# 的帖子

我都怕 , 不過其實出街著都唔驚 , 著o係入面都冇人知架
: _) J( G' c( W3 a2 \, H我都著左幾年啦
作者: silkypanties    時間: 2007-11-10 10:16

大家好呀.... ( m/ z, Q8 ~& {) `2 D9 j6 P
女裝底底我差唔多日日都著架. 妳地呢?
/ K0 [6 ]0 l6 t0 D! J絲襪我都有幾對, 好似係有兩對 Wolford 同馬莎. 著絲襪既感覺真係好好, 不過我都唔係經常著. 因為著既過程麻煩又怕勾爛喎 (成二百幾蚊對架嘛, 最平都要六七十), 勾左線真係好肉痛架
作者: cdtv    時間: 2007-11-11 00:34     標題: 回復 23# 的帖子

嘩!!!' q$ j  U) i0 L
二百幾蚊ge絲襪唔知係點ge呢?!
$ f; \5 X0 C! B* B: M真係好想著下呀- E9 n4 {* ]9 o( Z
我最貴ge都只係七、八十 , 過百ge真係唔敢買喇
" V& ~2 V" y! |買左都唔敢著啦 , 正如你所講勾爛左會好肉赤架嘛8 F0 |" l0 ]9 H! g+ L
所以著開 ge 都係三四十ge款  ~* a2 \7 i+ \9 _7 J
而家迷上 miracart 的壓力絲襪 , 感覺很不錯哦~~
作者: Jay    時間: 2007-11-12 18:57

我好想問下點樣洗對絲襪先; x  X: `$ @& S# L+ C. j
冇咁容易甩線?
作者: cdtv    時間: 2007-11-13 20:29     標題: 回復 25# 的帖子

你係點洗架呢?
4 `6 e/ N. h" @. \( l1 @3 c* M我係手洗架+ ~0 ^) f4 @2 H
洗果陣唔會甩
+ V' h7 k$ \* p! V通常都係著或除果陣唔少心用手指甲整穿左
作者: Jay    時間: 2007-11-17 00:00

我想問下你地係唔係日日都著女裝嫁?
8 K! d' ^2 k- c( ^4 i我就得閒先著!唔知你地點啊?
作者: cdtv    時間: 2007-11-18 15:34

我都係近幾個月先開始成日著 , 以前好耐先著一次% P# `( ]- v/ ~4 s
而家一個星期有一半日子左右會著女裝
作者: noel    時間: 2007-11-18 23:54

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-4 21:12 發表 6 l' E+ H4 ?4 g" ]( J
我今日先著完,唔覺熱
9 N+ H* q1 z2 a, x) e如果你覺得熱3 l3 x% [4 }. f
咪冬天先著囉- Y3 @) l1 B6 X/ h
介紹隻絲襪俾你呀
: r8 Y- u) E) R! K" Z. E. D* D; w& b) w. l; d

( v- J; o4 y" X1 [9 i! W) `atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
- T6 y! S: F2 \% F0 }6 q5 O呢隻發熱絲襪雖然真係好保暖, 但真係著左會好熱, 香港實在唔太適合著, 如果著短裙都還可以既, 但長褲一定熱死, 個人覺得40d 的著長褲裡已夠厚了, 下圖左上, 還有右上那對穿在長褲裡都不錯, 喜歡厚襪就推介下面左和中間那對, 由其是中間那對, 真係好舒服
作者: Jay    時間: 2007-11-22 20:07

你地d fd知唔知道你地好
0 G: A4 ?; f; s. m7 w& a% p/ `  _9 Q1 T鍾意絲襪嫁?
作者: cdtv    時間: 2007-11-23 01:50     標題: 回復 30# 的帖子

引用:
原帖由 Jay 於 2007-11-22 20:07 發表 & X: q1 j. A. f! T; @9 h
你地d fd知唔知道你地好
2 t- H6 y% T8 s( f  J+ q8 P6 w鍾意絲襪嫁?
: f# @2 q& w/ B0 ^9 |( z# x& e; L
9 V7 N; d. L1 z0 K
' O; J1 h* J8 h( @; ~
我 d fd 就唔知喇$ \0 X6 Z4 U& v% Q1 K! U) }, T! s. \
唔敢同佢地講
作者: cdtv    時間: 2007-11-23 01:51     標題: 回復 29# 的帖子

引用:
原帖由 noel 於 2007-11-18 23:54 發表
/ e: F6 _! I" D9 _
! a5 R- ^  n# c3 O6 e, |6 d呢隻發熱絲襪雖然真係好保暖, 但真係著左會好熱, 香港實在唔太適合著, 如果著短裙都還可以既, 但長褲一定熱死, 個人覺得40d 的著長褲裡已夠厚了, 下圖左上, 還有右上那對穿在長褲裡都不錯, 喜歡厚襪就推介下面左和 ...
+ [& v3 s5 L& y
! D# ~2 Q+ f' k( c
不愧係絲襪專家
作者: noel    時間: 2007-11-26 00:37

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-11-23 01:51 發表 , H8 Z( _% w  O- D5 N: @

; I4 u. s. {- S, e- _- ^; L' `6 `1 ^0 X- L* j. C" N% G* j! J" M$ s! |) w
不愧係絲襪專家
: Q/ z" r+ p+ w" h我想睇下你對miracart壓力絲襪係乜樣ga, 因為我無
作者: fung90221    時間: 2007-11-26 19:01

著絲襪的確幾好feel....
作者: cdtv    時間: 2007-11-26 20:31     標題: 回復 33# 的帖子

好呀 , 遲d post 俾你睇
作者: kiss    時間: 2007-12-23 22:28

最鐘意著絲襪,尤其 秋  .. 冬 ,有時响屋企著 ... 有時著出街
作者: 天生制服狂    時間: 2007-12-24 06:48

不過,我都係鍾意四個骨絲襪多d~~
作者: rickychan    時間: 2008-1-8 00:30

我都會著女裝內衣褲反工和去街,好像前排天氣凍我就、連胸圍也著、反二
作者: s200110621    時間: 2008-1-9 21:52

我有著女裝
作者: killer    時間: 2008-1-11 17:38

絲襪男仔著出街,如果著左褲,跟本無人知~~我以前女朋友試過同我咁玩
; p7 b: M; j; y1 J. D& m% u% i# B佢又著,我又著,最後咩事都無
作者: kwchan    時間: 2008-1-27 15:03     標題: 回復 12# 的帖子

謝謝cdtv的分享。
作者: ~RaVe~    時間: 2008-3-14 03:01

好想著...
) W. f9 {. i1 `1 |但係唔敢買
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-18 10:19

165cm 唔夠長
作者: simeilo    時間: 2008-3-18 12:30

有个呢个想法,但系仲未有机会实践
作者: texaco496    時間: 2008-3-19 05:31

如果著超短牛仔褲加黑色絲襪褲又會點?
作者: silksocksboy    時間: 2008-3-19 07:56

引用:
原帖由 texaco496 於 2008-3-19 05:31 發表 - a* V" V( j) ]2 D& R' I. K
如果著超短牛仔褲加黑色絲襪褲又會點?
/ i; t* ^! U( Y0 O4 \  @5 w

7 {+ X* S% ~  Y你有冇試過咁樣著出街?
作者: texaco496    時間: 2008-3-19 10:30

係屋企會同埋訓覺
作者: kinomodosakura    時間: 2008-4-22 11:42

千千訓覺時會著囉~^^
作者: issac    時間: 2008-4-30 00:35

作者: kinomodosakura    時間: 2008-5-3 00:07

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-3-19 07:56 發表
* U+ z% f( {0 ]+ e1 u. _& e4 ?+ N
+ U2 D  h/ i. ~
+ L1 c6 D' ]$ o7 I$ v1 v; U" M你有冇試過咁樣著出街?
' k* J% u: g  t8 i7 ^
千千試過著超短牛仔裙 + 長BOOT
. }" @  X1 [% o" r, q- \2 r3 w但下面凍凍地同好易走光>_<"
作者: 小傻瓜    時間: 2008-5-3 00:45

會偷偷著絲襪囉...
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:24

引用:
原帖由 cdtv 於 5/10/2007 20:15 發表
2 R- F/ m: a4 @8 c8 c7 ?我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
! M5 Z1 U" S! q, W; G* P1 I" W
我也要是喜歡絲襪的那種質感
作者: robertpires    時間: 2008-6-3 08:17

如果著超短牛仔褲加黑色絲襪褲-------Wonderful!!!
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:13

我都想試下,但係唔夠膽
作者: 笨詩詩    時間: 2009-9-11 01:36

引用:
原帖由 SING~ 於 2007-10-3 22:22 發表
$ W5 {- M- D  |6 B- v6 v今日試過著絲襪出街了/ d/ n( h) u% M" @' g# y/ o$ Z; J/ F/ h
) E" s; c* V- u- s" o1 ^9 A1 B
熱到冇朋友-0-) F  U$ G6 C& c+ m' U
2 H0 v: K9 L* j$ {) x7 N
下次咪搞
  J# Z. g3 ~' N# ^$ D. @
係唔係你著左對厚到無朋友ge絲襪呀~~6 N! }4 @, |5 E9 j7 C
我都試過la~
0 |8 X6 p6 w& ^5 r9 u1 r著住對紫色踩腳褲就熱到.....
/ \: X; j7 }9 L3 G1 S% w4 u+ u( {- N反而對黑色咁吸熱就無事~~
" x$ ~: k0 v( O4 t6 n. n住咪多手摸下la~
! ]/ ?. u7 L* e, Y真係對紫色好厚.....
作者: grilboy    時間: 2009-9-11 04:26

引用:
原帖由 rickychan 於 2008-1-8 00:30 發表
+ \0 p& @( H2 w  {我都會著女裝內衣褲反工和去街,好像前排天氣凍我就、連胸圍也著、反二
- W/ o& S9 I' G5 }好明顯你就係有唔同啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0