標題: 想問買香港區校服好去處?要容易入手 [打印本頁]

作者: jack120    時間: 2012-10-24 00:07     標題: 想問買香港區校服好去處?要容易入手

有無姊妹可以提供到香港有邊一間學校ge校服特別靚好睇…
; g# h. r, y+ Q- C1 S# Q以及邊度有得賣呢??初心者要容易入手 (網上除外)
6 N. w3 ?' Z  m/ e, a$ e唔知校服ge尺寸其實點分及! ?. D3 _: x9 [5 J2 F1 r
我再想問如果想買校服點入去買
) ?" h9 a/ i$ O; c5 w3 ^2 v6 q點同d人講呢~~~~
) x# ^- u% k5 _1 Y! g) F% |3 ~, x2 r( @; s, o& L5 x, f8 L! X
我想買番條校裙丫!!
作者: pingu142857    時間: 2012-10-24 01:18

步驟1:吹水吹夠50積分8 P, d# d5 K# x. l& ~' ~
步驟2:進入校服交流區
4 F3 x4 }; M% m$ x步驟3:爬文
3 G) r- S8 i+ ^6 }1 O2 Lthen your ans is solved
作者: ada1982    時間: 2012-10-25 08:31

九龍城昌記....
作者: uniformx    時間: 2012-10-30 02:36

ping答得好0 @; I* ~& \# Z8 ?! W. J
ada答的也不錯
7 @7 Q: T& s1 K! l8 \7 k  }5 [( @
V仔總店# n3 [" I, X2 Y* j' j+ N
封窗" l4 C- U6 H! D) U. s
……知你睇完我答案都唔明
- s: P4 e) Y6 H  m1 x9 _9 ?! M3 `( a沒學爬怎開步走呢?
作者: 檸檬奶    時間: 2012-11-6 23:53

慧多李啊校服?中環定北角嗰間?
作者: nhll1210    時間: 2016-11-25 10:56

约瑟秀我买过,金纶就难了,试一下深水埗的美满?
作者: jack120    時間: 2016-11-28 02:51

我去左美满買過,有少少緊張,店員人什麼都沒問很乾脆的就賣了
" F7 d. h/ [; h+ G% s2 ?
/ d3 K. u7 m" t/ E8 x) l3 f想問姊妹知道教練有邊間學校校服好睇…  想知大概有咩學校
作者: YukiMinakami    時間: 2016-11-28 22:35

引用:
原帖由 jack120 於 2016-11-28 02:51 發表   , q" q$ K+ y/ ~7 l8 X. T
我去左美满買過,有少少緊張,店員人什麼都沒問很乾脆的就賣了
* L1 s9 n+ Z& W0 g2 Z( `( f& j0 H6 C/ P( m1 k5 K2 D/ T, a; L
想問姊妹知道教練有邊間學校校服好睇…  想知大概有咩學校
$ f; q; ~+ w4 l

% q2 b5 Y  U0 P1 w教練好似話唔做, 仲係唔係度先?
作者: KR7723    時間: 2016-11-29 09:25

如果諗買觀塘區校服,不如去三德買
作者: billyi    時間: 2017-6-6 23:57

九龍城昌記
作者: qweewqz    時間: 2017-6-13 00:28

咁多人話昌記
作者: toir    時間: 2017-6-18 12:14

三德經過想入,但都係唔敢
作者: AhZi    時間: 2017-12-3 22:28

豐X順la,D阿姐唔會問咁多
作者: uniform    時間: 2018-1-16 23:22     標題: 回復 13# AhZi 的帖子

封窗唔係話封艇咩?
作者: kin_321    時間: 2018-1-16 23:57     標題: 回復 12# toir 的帖子

想冇用用,做先得嫁!
作者: kin_321    時間: 2018-1-17 07:43     標題: 回復 12# toir 的帖子

想冇用用,做先得嫁!
作者: yvonne95    時間: 2018-3-27 03:48

天水圍有間心恰都易買
作者: wchingw    時間: 2018-4-23 17:51

灣仔藍屋對面的校服店~
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 00:08

昌記的確很易
作者: zzz999    時間: 2019-5-18 17:57

約室應該不難的
作者: jackie0518    時間: 2019-12-30 12:54

九龍城昌記
作者: tamabaron    時間: 2020-1-3 22:14

自己試過去昌記(慢慢睇都得),約瑟 (買smcc),觀塘三德 (買聖貓貓)5 e8 f' e3 d% }3 l
, q6 ^' O  X9 H+ i% I7 W8 T  N7 e
昌記質量麻麻同貴,勝在易買,其他如果你知道自己要乜同size 應該唔大問題$ x; x* Q% J% o: i1 K- E: r

% o# b- o: b- w2 N5 h( A: d[ 本帖最後由 tamabaron 於 2020-1-3 22:16 編輯 ]
作者: SAYA030    時間: 2020-5-22 11:02

可以試下買二手
作者: glock18    時間: 2022-3-27 21:20

引用:
原帖由 tamabaron 於 2020-1-3 22:14 發表   
  p' p, R; K0 g- \自己試過去昌記(慢慢睇都得),約瑟 (買smcc),觀塘三德 (買聖貓貓)  U- {8 U2 J7 o* v2 H2 l
9 q- M) k6 `" ?' J
昌記質量麻麻同貴,勝在易買,其他如果你知道自己要乜同size 應該唔大問題
0 C  Y& a9 k3 k8 X- O+ A  N: @
4 Z" O4 K# W5 j. Z+ r3 J" V
昌記唔係執左嗎
作者: 169188142    時間: 2022-12-13 19:04

我都想買,大家可唔可以教下我

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0