標題: 阿....好驚 [打印本頁]

作者: 康熙    時間: 2008-1-29 08:11     標題: 阿....好驚

今日我試下著絲襪返工@@
3 @# ?- X2 J- {個心好驚 好驚俾人話我咩><
2 x& G: N/ n6 W+ q咁其實我細細個陣我唔知係咩來....我就著啦...咁有次屋企大除掉佐我老母買佐另外隊俾我...
5 T. e9 B( i( O6 i8 Y好啦 到我大個佐啦先知咩來 之後唔敢著...但自從我女朋友俾佐幾隊我 我就好開對絲襪產生興趣.....咁終於今日有勇氣試下著有咩感覺@@...我屋企人都知我細個中意既.....我女朋友佢話冇所謂....佢仲話我著佢要睇@@......) L7 T1 C3 w. w
咁其實我係唔係唔正常架>v<( {* Q, d, H5 @6 E
好驚丫~!
作者: cdtv    時間: 2008-1-29 12:11

你洗唔洗咁多"咁"呀
: J* ~5 g7 s( [1 D' d仲有你段野成堆錯誤,都唔知講緊乜咁 , o# _! m  V  E) e2 @+ z- w, L
post 完自己睇返呀嘛, 錯左果 d 位改返好,咁先係正確ge發帖態度: W, u8 m5 F  [5 B" h
  L; l: q  f+ `5 d2 t" A, k
呢度冇人會認為著絲襪係唔正常架
$ R, g& F+ d) j; C. m, J, y因為如果話唔正常,咁呢度個個都應該係唔正常架喇3 x# \( V$ s% R" E
我都經常著絲襪,所以你唔洗太擔心
5 H9 j2 u( a/ |1 Z3 O5 {你家人、你女朋友都接受就得啦
作者: killer    時間: 2008-1-29 13:52

我以前女朋友都係覺得無咩問題% m% W9 ]3 y+ d/ p. W; s. y
佢又係話你鍾意咪著囉,仲一齊玩tim~~; R' f% h* I% N; v1 d/ ]4 _% M: b
不過都係舊事了~~
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 14:45

阿...sorry 丫....我文化水平低-.-, h* I* z; I5 _& J  _. F
killer 兄唔好意思丫.....提起你傷心事...
作者: cdtv    時間: 2008-1-29 16:34     標題: 回復 4# 的帖子

同文化水平根本冇關! A# R5 t4 G0 h) x
好似呢句咁:
5 ?8 O, E8 ?, g- C; U/ h咁有次屋企大除掉佐我老母買佐[color]另外隊俾我.
- D5 @, K0 V% n  }3 c" u8 W是這樣吧?
0 H" ~" m( D0 ~4 K0 n0 F% v有次屋企大掃除丟左 , 我老母買左[color]另外一對俾我.
作者: killer    時間: 2008-1-29 18:22

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-29 14:45 發表
# ^- {; j; |+ a- s& o阿...sorry 丫....我文化水平低-.-/ h: k8 e- h) K( d3 E- z1 G5 v
killer 兄唔好意思丫.....提起你傷心事...
5 Z7 l1 }7 Y/ U# D+ j( T
& _+ N4 V  c+ \3 ^1 l3 ]$ q$ y% Z* z. \
算啦~~無咩問題,都過左去,我只係當人生故事的一部份
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 18:58

係喎打少佐個字-.-
作者: 康熙    時間: 2008-1-29 18:59

引用:
原帖由 killer 於 2008-1-29 18:22 發表 & q7 I/ Y$ F3 u% U) i& W$ S7 u
8 |" X! \. v& \
8 r" U9 D6 z8 l! w( u7 G8 r
4 k# ?" D7 T$ c3 W) U
算啦~~無咩問題,都過左去,我只係當人生故事的一部份
" n( I; o: c! n8 B世界仲有大把好女仔架
作者: noel    時間: 2008-1-29 22:44

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-29 08:11 發表
1 j' M0 ~6 g5 E" a5 B今日我試下著絲襪返工@@4 ~1 y" L' q8 L2 k5 Y+ a# d
個心好驚 好驚俾人話我咩><
* ?8 |1 U! I: Q& H- d咁其實我細細個陣我唔知係咩來....我就著啦...咁有次屋企大除掉佐我老母買佐另外隊俾我...- ^1 |* d2 ^$ _8 X2 q; U; @' x
好啦 到我大個佐啦先知咩來 之後唔敢著...但自從我女朋友俾佐幾隊我 ...
1 \3 G+ s  l, N/ H; ^, [) j5 L
你著短褲返工嗎? 著長褲又點會驚俾人見到而講你呢?
$ p& `6 D+ f+ l. b5 k我都細細個就開始著絲襪, 但無你咁好彩, 屋企人一直都有阻止我, 係依家大個左先至無奈地半接受
作者: 康熙    時間: 2008-1-30 08:08

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 22:44 發表 * w: N0 Y& w) q) F, X
8 {' ^" c/ b6 r; }* c" H0 C
你著短褲返工嗎? 著長褲又點會驚俾人見到而講你呢?
& C0 x6 L7 `9 m, t( ]我都細細個就開始著絲襪, 但無你咁好彩, 屋企人一直都有阻止我, 係依家大個左先至無奈地半接受
( I8 @; j  \. R7 L: n- M著長褲架 我尋日將絲襪把入洗衣機 唔知會唔會爛呢@@
作者: kiss    時間: 2008-1-30 10:45

最好就係  手洗   ,而且唔好太大力  .. 太刻意  去  扭乾  ,聽講話會影響絲襪本身的  結構
作者: Jay    時間: 2008-1-30 19:11

咁好啊!你女朋友又唔介意咁好- s/ U, Y6 T0 U1 }: v& h" }
又講你阿媽買比你咁啊!
. w$ |5 w) g: W( A5 c' B( _我都想啊!
作者: Jay    時間: 2008-1-30 19:21

有野補充:你返著絲襪唔駛咁驚3 J: n3 i; g% g; A
你著左長褲你唔拉高冇事!2 s# J2 d9 f2 Z( K0 K4 |9 V
仲有你女朋友同屋企人都接受到唔駛咁驚啦!
9 f* C4 O$ R! i; o9 t2 P- p我之前第一次著絲襪出街都好驚
3 b2 |* \- N: x. b之後著左第二次就唔驚啦!
作者: noel    時間: 2008-1-31 00:02

引用:
原帖由 康熙 於 2008-1-30 08:08 發表   J* Q" H% w9 l3 D9 x, v' i& t

4 H6 p6 {# N3 }9 r. O  h% R著長褲架 我尋日將絲襪把入洗衣機 唔知會唔會爛呢@@
* Z+ k1 a$ c" C% Z% v6 Z( O" C請將絲襪放入洗衣袋, 才再放入洗衣機, 唔係洗完你未必搵得返對完整既絲襪出黎
作者: cdtv    時間: 2008-1-31 00:26

絲襪都係用手洗好d9 e" |; A3 d+ S: a) g
不過我成日都出盡力擰乾佢
" D* O: p+ T7 w. G因為唔可以俾家人知,所以洗完只可訓覺時o係窗口曬
: P% O: V+ Q- n5 N唔擰乾驚佢一晚乾唔晒
作者: kiss    時間: 2008-1-31 00:50

引用:
原帖由 cdtv 於 31-1-2008 00:26 發表
. L4 j( L# p# V; [' M& [絲襪都係用手洗好d6 F  J2 o6 e+ v
不過我成日都出盡力擰乾佢
/ u3 H1 D( n1 D因為唔可以俾家人知,所以洗完只可訓覺時o係窗口曬8 v  S6 W; }6 R. T
唔擰乾驚佢一晚乾唔晒
4 d/ C7 a6 W; G唔通 ... 你一次過洗好多對
作者: cdtv    時間: 2008-1-31 19:47     標題: 回復 16# 的帖子

多少有咩關係?
作者: 罪與罰    時間: 2008-2-1 01:18

我想洗都好難, 因為我房不是我一個人住, 所以洗了也沒機會曬乾.
' ]6 p5 z8 P5 e( k- d8 }! U試過一次洗了, 卻等不及乾掉家人就回來, 只會丟掉了...
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:06

4 |& o9 r) X' J4 H) S2 `1 t
& F) ^5 f* Q- C8 c* p& Y

& W' s: H7 R/ w- Y" S[ 本帖最後由 frank 於 2008-2-1 13:08 編輯 ]
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:07

們屋企人咁開通,不會話你們變態!你估你是女性,邊有家人,女朋友接受自己愛著絲襪!
作者: frank    時間: 2008-2-1 13:09

你們屋企人咁開通,不會話你們變態!你估你是女性,邊有家人,女朋友接受自己愛著絲襪!
作者: killer    時間: 2008-2-4 00:43

的確有女朋友接受男朋友著絲襪,唔係變唔變態問題
% K# {6 y. k* @1 J而家點解要著,你比到一個合理的reason ,就唔會有問題- i9 Y3 d* B% v0 t8 I$ d; [" M0 }
我成日都問,男人著絲襪,邊一到係代表變態,邊一條理論代表係,有咩理據代表係?3 w. k# u$ V% d
請prove 比我睇~~
作者: fung90221    時間: 2008-2-13 22:59

你屋企人已經系好開明果D...8 l- Q% l. u+ W1 e" w1 c
如果我屋企人知...
& h9 O- L, v4 e我真系死得添牙
作者: silksocksboy    時間: 2008-2-15 08:23

引用:
原帖由 killer 於 2008-2-4 00:43 發表
0 H) I1 }3 N/ ?: }( m4 h的確有女朋友接受男朋友著絲襪,唔係變唔變態問題2 _) z1 p4 w% {( k+ T! \" \
而家點解要著,你比到一個合理的reason ,就唔會有問題
9 ^* C2 u' e& @) y. U6 m: r我成日都問,男人著絲襪,邊一到係代表變態,邊一條理論代表係,有咩理據代表係?1 n, \8 {2 V) e% G5 X  p# V
請prove 比我睇~~
8 V( |7 @: ~8 Q! V) |

1 u  Q& N& R1 b+ @同意,合理...............
作者: 小傻瓜    時間: 2008-2-16 02:16

你身邊既人接受你著已經比好多喱度既朋友好喇,; O! E( \2 ?4 n: R# t0 z- y# j
我相信有唔少都要偷偷地著.
作者: guy6011    時間: 2008-3-9 23:10

我都係好保守,覺得絲襪應該係屬於女仔,因為只有女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
作者: sghk_abcd    時間: 2008-3-10 09:53

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:10 發表 2 w' F* x% n/ I- ]3 \- l
我都係好保守,覺得絲襪應該係屬於女仔,因為只有女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
/ f( q# ]# j( Z: N# T, o4 S
無錯,女仔既美腿先可以趁得起美麗既絲襪
( H3 j1 L2 W; P+ u- X1 x- g但自己可以著來玩玩都好
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-14 13:52

冇問題呀....
* {# h$ t! h* z& I反而你識享受添....
( h7 t: l; l. ]最緊要自己點睇...
作者: ibra10    時間: 2008-3-14 15:49

其實可以同女朋友分享, 坦誠相對, 你已經好幸福!
作者: seemudlo    時間: 2008-3-20 23:40

作者: mangolipbutter    時間: 2008-3-21 02:35

my dad found out when i was young, he didn't say anything and throw them away.
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:42

作者: 琪祺    時間: 2008-12-18 01:40

作者: bigpig    時間: 2009-3-5 00:38

我日日著絲襪返工. no problem wor...
作者: grilboy    時間: 2009-4-6 18:17

你入得黎哩度留言,大家都估到你咩事啦
作者: chanying19    時間: 2009-4-7 00:30

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-29 12:11 發表
8 K+ O3 @% R0 F- A你洗唔洗咁多"咁"呀
2 ~  q/ b) e# e6 J5 T. s仲有你段野成堆錯誤,都唔知講緊乜咁 & x- v: l/ |( c# m6 n1 F7 `# `, j
post 完自己睇返呀嘛, 錯左果 d 位改返好,咁先係正確ge發帖態度
' L2 l0 Z  D' L8 j. |* L( i4 g0 u# y. t! m; e) M  V8 b2 J
呢度冇人會認為著絲襪係唔正常架# ~& i% z4 f  V7 w: }
因為如果話唔正常,咁呢度個個都應該係唔 ...
+ B" G; R# n* z* Y& Q) @" S5 f
5 e" ~2 _9 A& ]9 @3 u基本上...女人應該接受唔到呢樣野ge....如果我太座見到....一定離婚收場
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-7 00:38

咁又好難話得埋既,睇下接受程度去到邊lor
6 B5 Q8 W+ v& h! M7 f9 O( U9 Q不過我都唔敢比我女友知呀4 a" z; r. {, C  E; A$ n' D5 o4 s6 g
我都驚會分手收場
  S" g* O$ X7 W8 G; Q希望男人著絲襪可以快D普及就好喇
作者: garylee    時間: 2009-4-18 10:14

嘿嘿 係就係睇到 有d 唔明..既..cc
作者: noriko    時間: 2009-4-25 04:20

女朋友 !!!  我老婆接受我著絲襪! 同老婆一起cosplay 玩玩
作者: dorian    時間: 2009-5-18 19:33

難道妳上班時要換制服?否則又怎會給人發現呀?
作者: gourment    時間: 2009-5-18 23:11

唔洗驚呀.....8 K( p4 {! t) d1 i! F! D
我女朋友都叫我著佢睇架~~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0