標題: 呢隻牌子大家有無試過? [打印本頁]

作者: 楊乃武    時間: 2009-2-15 23:35     標題: 呢隻牌子大家有無試過?

呢隻卡米斯我喺淘寶買過100D同埋680D,彈力好強,拎上手好似小童size,但係5呎至6呎都會著得到,只要唔超180cm就OK,而且感覺好貼好舒服,喺膝後嘅彎位就完全可以感受得到,唔知大家試過呢個牌子未呢?
作者: shinobu    時間: 2009-2-15 23:56

有冇著起之後既相?
$ M, c! |4 C' r4 X/ G同埋....淘寶買野...係咪一定要等速遞送上門架?
4 F) r5 {- o" ~( Z2 A因我要返工...屋企冇人收貨架喎....
作者: 楊乃武    時間: 2009-2-16 01:10

我仲未有膽自拍呀 - L2 \. ^2 ]( f4 f9 I9 S( C
係一定速遞送架,不過送之前會比電話你
3 ?3 P. ~) z# V; G9 W, [我就用順豐速遞,佢地大約會喺到之前十五分鐘CALL你,. W" ~- w4 s! C$ t" f
你如果係屋企唔方便嘅可以話比佢知,你去樓下收貨,5 M& c) B) s; V' U1 x8 x1 X
要返工的話,就等佢打電話比你話幾時送貨果陣,
" l5 m2 Z1 j: S4 v  M( O你再同佢約時間,話夜晚七點後先有人,0 z& F! m( N0 [
佢地試過差唔多夜晚八點送貨比我
作者: shinobu    時間: 2009-2-16 01:19

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-2-16 01:10 發表
; {: q; U' b* J' S9 |我仲未有膽自拍呀 0 L. ~! X1 h7 g' n- q7 j( |
係一定速遞送架,不過送之前會比電話你% [, U, ~# m% V5 f0 U6 P
我就用順豐速遞,佢地大約會喺到之前十五分鐘CALL你,
$ p3 }9 D& S& ?6 e* J; S你如果係屋企唔方便嘅可以話比佢知,你去樓下收貨,
0 N" m7 u$ R- h' G  M要返工的話,就等佢打電話比你話 ...
; l. Q' D$ s! K, P0 ]- i0 |! a7 L2 R
唔知可唔可以改係佢個發貨站拎呢
. F; d" Q0 m. {3 R8 r/ u1 H我公司樓下有SF 站啊....
作者: 楊乃武    時間: 2009-2-16 01:28

呢樣應該可以呀,叫佢SEND去你樓下個分站度自取,佢又慳功夫時你又方便,不過唔知佢個站收幾點,因為個站工作時間同派街嘅人應該唔同喎
, i  l) |1 M2 `5 H9 u我都係時候要訓覺喇,下次先傾,GOODNIGHT
作者: 1677    時間: 2009-2-16 01:35

真唔真呀?2 y: w! g  X6 J& U: w6 f) ?
680D?& z2 j" H. }. ?8 `
咪成條褲咁厚?9 ^( W$ G! c3 Q( p" o1 [' d+ C. V
& o/ h) ]* B, S$ K- t7 t& P
6-80D我就信!
作者: silly1234    時間: 2009-2-16 01:45

對7分冇性趣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0